MYHERITAGE

MYHERITAGE

מישהו מכיר את הנ"ל? יש ניסיון איתה? העליתי כמה שמות שם, יש תצוגה יפה מאוד עם הרבה אפשרויות לנתונים. עכשיו יש אפשרות להעלות את זה לאינטרנט, כדי שכולם יוכלו לראות ולהוסיף, אבל זה בתשלום. לדעתכם שווה???

MyHeritage - מערכת חדשה וחדשנית

לניהול מידע משפחתי, אשר מפותחת על ידי חברת סטארט-אפ גנאלוגית, אשר מקום מושבה בבני-עטרות. כמה מחברי הפורום משמשים טסטרים של התוכנה אשר מפתחת החברה, וזו אכן (בעיניי) תוכנה מלהיבה. החברה מציעה גם העלאה של אתרים משפחתיים. הן התוכנה והן האתרים המשפחתיים (הבסיסיים) הם בחינם, כך שלא ברור לי למה התכוונת כשדיברת על תשלום. ארנון נ.ב. בעת דיון על אתר אינטרנט כלשהו - אנא הקפידו להוסיף קישור לדף המדויק אליו אתם מתייחסים

פרטי, לעיון עצמי = חינם

ביקשתי מהם להעלות את הנתונים של העץ המשפחתי שלי, שיופיע באינטרנט, כך שכל אחד יוכל להכנס אליו, כדי שיוכל למצא מכרים ולהוסיף לי מידע שיש לו. זה בערך לפתוח אתר, תחת חסותם. על זה הם מבקשים כסף לשנה עד ארבע שנים, בהתאם. (אם אופציה להארכה). השאלה היא, אם האתר מספיק ידוע, כזה שאנשים באמת נכנסים אליו, אחרת המטרה שלי הולכת לאיבוד. קצת מהחשש שלי נובע מכך, שבעצם הגרסה בהגדרה של נסיונית. השאלה שלי היתה, אם לפי מה שידוע לכם, כדאי להשקיע בה, כי סך הכל זה לא זול.

למעלה