My Wall

My Wall

כך קראתי לאוסף החומה שעשיתי לעצמי, מה דעתכם? 01. In the Flesh (מתוך הסרט החומה) 02. When the Tigers Broke Free (מהסרט) 03. The Happiest Days Of Our Lives 04. Another Brick In The Wall (Part II) 05. Mother (מתוך המופע בברלין) 06. Goodbye Blue Sky 07. Empty Spaces (מהסרט, כולל What Shall We Do Now) 08. Don't Leave me now (רק הדקה האחרונה שלו) 09. Another Brick In The Wall (Part III) 10. Goodbye Cruel World 11. Hey You 12. Is There Anybody Out There (מתוך הופעה חיה מדהימה) 13. Nobody Home 14. Vera 15. Bring the Boys Back Home 16. Comfortably Numb (מתוך ברלין) 17. The Show Must Go On (בגירסה ארוכה במיוחד מתוך אותה הופעה) 18. In the Flesh (מהסרט) 19. Run Like Hell (בגירסה קצבית במיוחד מתוך ההופעה, בתחילת השיר ווטרס צורח לקהל Are there any paranoid's in they audience tonight?! 20. Waiting for the Worms 21. Stop 22. Outside the Wall (בגירסה ששומעים מה שר, מתוך ההופעה חיה)

וינסנטי

New member
נשמע מעולה!

ואם כבר, תרשה לי לנצל"ש: שווה לקנות את ההופעות של "החומה"? [ברלין ו"איז דר אינבאדי"]

שווה כל אגורה

אחת ההופעות הגדולות והגרנדיוזיות ביותר שעלו אי פעם, להנות מכל רגע... שילמתי 70 שקל על DVD

Itai8

New member
שכחת את One of My Turns

ואת The Trial Young Lust איפה כל השירים המעולים האלה?!

ולכן קראתי לזה My wall

הרעיון שלי היה להכניס את MY WALL לדיסק אחד, שחייב כמובן קיצוצים, ו- One of My Turns ו The Trial... הם השירים בחומה שבוא נאמר, אני "פחות" אוהב, גם את Don't Leave me now אני "פחות" אוהב, אבל הדקה האחרונה שלו עושה לי מה שכל The Finel Cut לא עשה לי, אז חתכתי והכנסתי אות הדקה בצורה יפה. Young Lust נמצא בשיר Empty Spaces שהכנסתי (הגירסה מהסרט)

CrazySheep1

New member
לפי דעתי שמעבר בין השירים:

Goodbye Cruel World ו- Is There Anybody Out There יתאים יותר..ואת hey you תעביר לאנשיהו חח ..

הממ..

השקעתי הרבה מחשבה בלבחור את השירים, אבל על זה לא חשבתי ו... אתה צודק Hey You באמת צריך לעבור, אפילו שזה המקום שלו באלבום.

RoieL

New member
הממ

Mother מברלין פשוט מזעזע, כמו גם ABITW השני עם המתולתלת הזאת שעינטזה לייד הגיטריסט שעשה תסולו המקורי [הסולו השני זה סנואי וויט, לא?] ובברלין נובודי הום היה מדהים. וסטופ + WFTW בדיסק ISAOT פשוט מדהים.

בקשר ל ABITW

אני מסכים לגמרי, לא מסוגל לראות את זה. אבל Mother בביצוע של סנדי אוקונור אהבתי מאד מאד מאד

RoieL

New member
הביצוע דווקא חמוד,

אבל היא עשתה כל הזמן קפיצות בקול ולא אהבתי את זה [אגב, גם המתולתלת עשתה "עיבוד משלה" ל- ABITW ושמתי לב שבפולס גילמור אימץ את זה
], האקורדיון היה לדעתי אמור להכנס בבית השני או אחרי הסולו, ואני פשוט שונא את העיבודים שהתופים נכנסים בהם לפני הסולו [בעצם כל ההופעות ששמעתי חוץ מהדיסק המקורי, אבל חפיף].

RoieL

New member
גם אני ארכיב

אני לא מתחבר לכל השירים, אז גם אני אסנן כמה. ואגב, ב- Outside The Wall כן שומעים את ווטרס
אם לא צוינה סוג הגרסא- מדובר בגרסא המקורית 01. In The Flesh? מתוך הסרט [כולל קצת ממוזיקת הפתיחה, זו שמתחילה לפני שהמעריצים פורצים לבמה] 02. Pink Floyd - Another Brick In The Wall (Part I) 03. The Happiest Days Of Our Lives מתוך ההופעה בלטרון 04. Another Brick In The Wall (Part II) - מתוך Pulse, כשזה מתחיל מהבנות (המעבר בין הגיטרות של החלק הראשון לחלק השני) 05. Mother 06. Goodbye Blue Sky 07. Another Brick In The Wall (Part III) - מתוך Is There Anybody Out There? - 01. Hey You 02. Is There Anybody Out There? 03. Nobody Home - ברלין 04. Vera - לטרון [בלי הזיוף של ווטרס בתחילת השיר] 05. Bring The Boys Back Home - גרסת הסרט מלטרון 06. Comfortably Numb 07. The Show Must Go On 08. Run Like Hell - מתוך Pulse 09. M:C Atoms - מתוך Is There Anybody Out There? 10. In The Flesh - לטרון 11. Waiting For The Worms - מתוך Is There Anybody Out There?, בסולם ובגרסא המקוצרת כמו בסרט. 12. Stop - מתוך Is There Anybody Out There? 13. The Trial - ברלין 14. Outside The Wall 15. In The Flesh? **שימו לב, שבין שיר 13 ל- 14 מתחבר "So This Were We Came In" והשיר שפותח את הדיסק גם סוגר אותו, עוד סגירת מעגל, כמו ששת הפעמים בהם חוזר הלחן של ABITW (דאגתי גם להכניס את כולם)** יש כאן כמה שירים בולטים שחסרים, פשוט כי אני לא ממש אוהב אותם. **הצעקות של הקהל "Pink Floyd" & "Hammer" יהיו בסוף In The Flesh ולא בסוף Run Like Hell. כאילו, בסוף של שניהם.** תנו תגובה.

RoieL

New member
נצל"ש

שמתי לב שכשאני שומע את החומה במחשב אני שומע את ווטרס צועק בסוף WFTW (
) "STOP!" וכשאני שומע במערכת קולנוע ביתית הקול שלו נבלע, אני לא שומע אותו

למעלה