my tori stuff (stuff?) oh well my tattoo and my car.
T tombigbee New member 21/7/05 #4 שאלות חשובות !!! למה אין איחוד פורומים עם הייד פארק ? בשם האהבה !!! מי עוד היה בטורקיה ?
פ פלוטו24 New member 22/7/05 #12 כל הכבוד על המסירות לקעקע שירים של טורי על הגב? לחרוט שיר על הרכב? אני לא יודע אם היה לי אומץ וכל הכבוד לך, (באמת) על ההערצה והמסירות לטורי. דרך אגב, יש מצב שהיא תראה את זה?
כל הכבוד על המסירות לקעקע שירים של טורי על הגב? לחרוט שיר על הרכב? אני לא יודע אם היה לי אומץ וכל הכבוד לך, (באמת) על ההערצה והמסירות לטורי. דרך אגב, יש מצב שהיא תראה את זה?
B beeyourself New member 22/7/05 #10 אני מתה על קעקועים אבל דבר כזה עוד לא ראיתי בחיים!!! ממש כל הכבוד! זאת הערצה אמיתית! אני נפעמת
ת תומקלה New member 24/7/05 #21 רחוב הזית המזדקן. מי? רחוב? סבתא? בנימינה מקום קטן, כמו כפר נידח במאה ה-18, תגידי את השם של סבתא ואני אקשר אותך לשושלת
רחוב הזית המזדקן. מי? רחוב? סבתא? בנימינה מקום קטן, כמו כפר נידח במאה ה-18, תגידי את השם של סבתא ואני אקשר אותך לשושלת
ת תומקלה New member 25/7/05 #25 חלאס. מקצרים תהליכים. את אומרת לי מי את, ואני אקבל בהבנה את העובדה שיש מאהבת לאהובתי.