צריך מצברוח למיי סוויט לורד
לפעמים הוא נותן את האפקט. בכל מקרה, נוט גילטי לא נכתב בעקבות המקרה עם השיר של להקת השיפונס. ג'ורג' כתב את נוט גילטי לאחר ה'חוויה' של הביטלס ברישיקש, הודו, והשיר היה אמור לצאת באלבום הלבן. לשיר הוקלטו 99 (!) טייקים בזמן הסשנים על האלבום הלבן, אבל בסופו של דבר הוא נחתך מהאלבום ובמקומו ג'ון ופול בחרו להכניס יצירות מופת כמו רבולושן 9 וווילד האני פאי. הסיבה העיקרית היא בטח בגלל שהשיר גם מדבר על העובדה שג'ורג' לא אשם שהוא מנסה להכניס שירים משלו לאלבומי הביטלס, ואומר בציניות: 'לא אשם שאני נכנס לכם למסלול' ו - 'אני לא אאכזב את המצעד של אפל, אני רק רוצה את מה שאני יכול לקבל'. הסיפור הרשמי לכתיבת השיר שמופיע גם באוטוביוגרפיה של האריסון I ME MINE הוא שהשיר נכתב בעקבות כל הסיפור עם המהרישי, וג'ורג' פונה לשאר הלהקה ואומר: לא אשם. בסופו של דבר השיר הוקלט מחדש לאחר 11 שנה ויצא באלבום באופן רשמי באלבום הסלף טייטלד של האריסון ב - 79. אז במקום מיי סוויט לורד שחלק לא מסמפטים, אפשר להתפשר על שיר המרוצי מכוניות של ג'ורג', גם מאותו אלבום משבעים ותשע, שנה שבה ג'ורג' בילה את רוב הזמן שלו בעקבות סבב הפורמולה 1, שיר לא כל כך מוכר, אבל הוא לא רע וגם נדבק לי בימים האחרונים:
FASTER.