My SuperNatural Weekend

to the end1

New member
My SuperNatural Weekend

דבר טוב\רע שקרה השבוע: שיר שעשה לכת ת'שבוע: התחדשות השבוע: סרט\ספר\סדרת השבוע: וידיאו השבוע: תמונת השבוע:

רעותוש02

New member
הלו^^

דבר טוב\רע שקרה השבוע: קיבלתי כמהמ בחנים טובים וכמה לא --- הדלת נטרקה עלי לפני כמה דקות וזה כואב:'( שיר שעשה לכת ת'שבוע: BLUR-SON2 ואיים יורס של ג'ייסון משו XD התחדשות השבוע: תיק מהמם שקניתי בת"א~ בעצם זה היה שבוע שעבר אבל למשנה:p סרט\ספר\סדרת השבוע: לא כזה יצא לי לראות סרטים\על טבעי\לא יצא לי לקרוא למרות שאני חייבת לקרואל אנגלית- מישו יודע על מה זה הנסיך הקטן? >< וידיאו השבוע: הפרק של על טבעי^^ תמונת השבוע:דונט האב וואן

A m e l y

New member
נו...ברוח הסופ"ש הבא(שיבוא עלינו בקרוב-אמן!)

דבר טוב\רע שקרה השבוע:קרו לי כמה דברים טובים עכשיו,אבל לא משנה // מלבד האירועים והדיבורים שקרו לפני כמה זמן לא קרה שום דבר טוב... שיר שעשה לכת ת'שבוע: myslovitz-sound of solitude איזו נוסטלגיה הא?:) התחדשות השבוע: חולצה ממש חמודה מפוקס,למרות שבד"כ אני לא ממש אוהבת לקנות בפוקס... סרט\ספר\סדרת השבוע: אמריקה X עם אדוארד נורטון // אין //על טבעי וידיאו השבוע: סרטון מאוד מאוד ציני,על איך להחרים את מדינת ישראל... http://www.youtube.com/watch?v=pcHwyW9xOyI תמונת השבוע: נכון שזה הדבר הכי חמוד שראיתם בחיים???

למעלה