My SuperNatural weekend

to the end1

New member
My SuperNatural weekend

דבר טוב\רע שקרה השבוע: שיר שעשה לכם ת'שבוע: וידיאו השבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: רוצים\ות להוסיף משהו?

darklighter

New member
כבר לא וויקאנד אבל אני אענה בכ"ז../images/Emo190.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: טוב=יום הולדת, ברכות, מתנות, חגיגות, פוגשים אנשים וכו'\ רע=הפרק האחרון [לגמרי, לא רק לעונה הזו] של קייל שודר ביום הולדת שלי!!! גרררר... אני עכשיו לא רואה אותו עוד יומיים שלושה כדי שזה לא יהרוס לי את היום הולדת... אני חיה בהכחשה
חבל רק שאנשים מגיבים לקליפים שלי ביוטיוב עם ספוילרים וזה מגיע לי ישר למייל|קיר| ועוד משהו רע אבל צפוי- מחקו לי את היוזר באתר VIMEO בליווי אימייל ממש מגעיל
שיר שעשה לכם ת'שבוע: השירים של הלהקה של ידיד שלי מקליפורניה... הם בינתיים לא ביוטיוב כי הוא וההוא שהקליט את זה רוצים שאני אעשה להם קליפים לשירים ואז יעלה אותם ליוטיוב/דיילימושן/ווטאבר. השירים מעולים אבל!! וידיאו השבוע: פתיח לעונה 4 של על טבעי
http://www.youtube.com/watch?v=azgSPDUvQg4 ספר\סרט\סדרת השבוע: הפאנפיקים של עדי\בלאדי ולנטיין שעוד לא ראיתי GUHHHH\ על טבעי בקטגוריית הפרק הכי מעניין השבוע ועקרות בית נואשות בקטגוריית הפרק הכי מצחיק עם "איך פגשתי את אמא" כclose second. התחדשות השבוע:איפור עיניים, חולצות, משקפיים אני אמורה לקנות מחר, ולא יודעת מה עוד יביאו לי אבל אני שמחה שסוף סוף יש לי מה לכתוב בסעיף הזה
תמונת השבוע:אני אשים עוד תמונה ששמו לי בפורום אחר... שהיא יפה כזאת...[טוב זה של על טבעיXD] רוצים\ות להוסיף משהו? נאפיס זה טעים

למעלה