My superNatural weekend

to the end1

New member
My superNatural weekend

דבר טוב\רע שקרה השבוע: שיר שעשה לכם ת'שבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: התחדשות השבוע: וידיאו השבוע: תמונת השבוע: רוצות\רוצים להוסיף משהו: *שיהיה לכולכם שבוע ורגוע

darklighter

New member
שבת שלומות לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: חזר על טבעי/ המלחמה והדעה של העולם עלינו. שיר שעשה לכם ת'שבוע: כל מה שלא היה באמריקן איידולXD ספר\סרט\סדרת השבוע: לא יודעת/לא ראיתי/קייל XY ועל טבעי. התחדשות השבוע:
וידיאו השבוע: הסניק פיק לפרקים הבאים של SPN. תמונת השבוע: אין לי כח אני במהירה. רוצות\רוצים להוסיף משהו: לא יודעת.

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifאיזה שבוע..!!

דבר טוב\רע שקרה השבוע:אומנם רוב הדברים הרעים היו שבוע שעבר אבל עדיין..
שיר שעשה לכם ת'שבוע: יש כ"כ הרבה! הנה הלאסט FM שלי, תראו בעצמכם
http://www.last.fm/user/MichalMUSIC ספר\סרט\סדרת השבוע: האנטומיה של גריי
, נו כל מה שיש ב"יס סטארט דרמה". ועכשיו גם "על טבעי!!"(העונה הראשונה ביס, והעובדה שהרביעית ממשיכה:] ) התחדשות השבוע: מגפיים חדשות:] וידיאו השבוע:
תמונת השבוע: רוצות\רוצים להוסיף משהו: שיהיה שבוע רגוע, א-מ-ן!

to the end1

New member
Hi

דבר טוב\רע שקרה השבוע: לאמא שלי הייתה יום הולדת אז,יצאנו לחגוג לה(אני ואחים שלי)ודבר רע זה המלחמה הדפוקה הזאת שלא נגמרת. שיר שעשה לכם ת'שבוע: underoath-reinventing your exit ספר\סרט\סדרת השבוע: ניו מון(אני קוראת אותו בהמשכים,כי זה לא הכי כיף לקרוא ספר דרך המחשב),
עקרות בית נואשות התחדשות השבוע: כלום
וידיאו השבוע: להקה שהיכרתי השבוע והם פשוט כ"כ טובים
http://www.youtube.com/watch?v=_guko7YQJfM תמונת השבוע:
רוצות\רוצים להוסיף משהו: תנצלו את השבוע כמה שיותר,שתהיה לנו סלקציה מעניינת שבוע הבא...

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifהיי..זה טיילור קיטצ'..

הוא משחק באורות ליל שישי..אה, וכמובן ב"אקס מן" החדש שעומד לצאת

to the end1

New member
היי,מישהי שמזהה אותו לפני שנה העליתי תמונות

שלו סתם כי רציתי קצת לחפור עליו אבל אף אחת לא ידעה מי זה חחחח

A m e l y

New member
MY SPN WEEKEND

דבר טוב\רע שקרה השבוע: טוב:ביליתי הרבה זמן איכות עם חברים טובים,אכלתי המבורגר(מה? שנה לא אכלתי דבר כזה...באמת-שנה!),ביליתי יום שלם עם מר. בחור ו...אכלתי המבורגר
רע: מכבי ת"א הפסידו למלאגה,עדין בבית-חופשת אקסטרים עם הגראדים האלה,לראשונה בב"ש יש פצועים מנפילה,ילד בן 7 במצב קשה
שיר שעשה לכם ת'שבוע: soho dolls-striper ספר\סרט\סדרת השבוע: עדין פרנויה של ג'וסף פיינדר / the eye ,עזבו סרט מעפן -לא אהבתי בכלל /איך פגשתי את אמא 4 התחדשות השבוע: כישורי אפיה מדהימים
, לפחות משהו טוב יצא מכל הזמן הזה בבית וידיאו השבוע: זה טיפשי אבל -ארוביק סטריפטיז של כרמן אלקטרה...היי אם היא עושה את זה והיא נראת ככה בגיל 40 גם לי זה לא יזיק (וחוץ מזה זה סתם כיף) תמונת השבוע: רוצות\רוצים להוסיף משהו: אמ.. שבוע טוב

My Supernatural Weekend

דבר טוב\רע שקרה השבוע: שיר שעשה לכם ת'שבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: על טבעי, דוקטור הו .. התחדשות השבוע: כמה חולצות יפות :] וידיאו השבוע: \ תמונת השבוע:
רוצות\רוצים להוסיף משהו: Supernatural Week Everyone <3 *שיהיה לכולכם שבוע ורגוע

עונה..

דבר טוב\רע שקרה השבוע: המורה לגרפיקה ממש אהבה את הרעיון שלי לקטלוג בפרויקט סוף שנה.. // חולה.. :/ שיר שעשה לכם ת'שבוע: Katy Perry Thinking of You ספר\סרט\סדרת השבוע:
על טבעי חזרה!! הגיע הזמן האמת..
Stephenie Meyer The Host
אהמ.. לא עולה לי שום דבר.. התחדשות השבוע: האמת שכלום.. וידיאו השבוע: #1 #2 האמת שזה אותו שיר אבל קשה לי להחליט איזה קליפ יפה יותר.. תמונת השבוע:
פשוט מדהימה! (אשלי גרין, דרך אגב..) רוצות\רוצים להוסיף משהו: הייתי רוצה אבל לי מה להוסיף אז... לא..

למעלה