MY SUPERNATURAL WEEKEND|

to the end1

New member
MY SUPERNATURAL WEEKEND|../images/Emo152.gif

התחדשות השבוע: ספר\סדרת\סרט השבוע: וידיאו השבוע? דבר טוב\רע שקרה השבוע: תמונת השבוע?

redsnowhite

New member
עונהההההההההה../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

התחדשות השבוע: מממ... נראה לי שכלום
ספר\סדרת\סרט השבוע: ד"ר פיל
וידיאו השבוע
כלום. דבר טוב\רע שקרה השבוע: טוב.. תכף יום שישי. רע... שירות לאומי. תמונת השבוע
אין לי כוח

darklighter

New member
כבר סופ"ש?../images/Emo12.gif שבת שלומות../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

התחדשות השבוע: בגדים לאירוע ומעיל [נראה לי שזה נחשב שבוע שעבר אבל שיהיה]. ספר\סדרת\סרט השבוע: על טבעי
וידיאו השבוע? ההוא ששמתי על הכדורים נגד התמכרות לווינצ'סטרס חח דבר טוב\רע שקרה השבוע: ראיתי TIH, אני מניחה שזה טוב
תמונת השבוע? אין לי כח לשיםXD

רעותוש02

New member
מי אני? D:

התחדשות השבוע: נממ... תאמת של שבוע שעבר או לפני שבועיים אבל לא היתי בפורום[חזרתיD:] אז.. מחליק שיערD: ספר\סדרת\סרט השבוע: על טבעי! הדבר היחידי שהיה לי זמן בשבילו וידיאו השבוע? >< דבר טוב\רע שקרה השבוע: מקודם הודיעו לי שקיבלתי 100 בבוחן באנגלית D: תמונת השבוע? האלבום החדש של סימפל פלאן.. כי אני הולכת להופעה!!!!!

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifהכרטיסים עוד לא הגיעו../images/Emo4.gif

לא ממש מעריצה אותם כמו שאני מעריצה להקות אחרות.. אבל הם טובים והאלבום החדש מעולה[אפילו קניתי אותו..] קיצר..עד שאין לי כרטיס ביד אני לא מאמינה שהם באים..

A m e l y

New member
הוויקנד שלי ../images/Emo13.gif

התחדשות השבוע:מעיל מתמנון ספר\\סדרת\\סרט השבוע:סיפור פשוט-שי עגנון(לא מרצוני כמובן)-ספר מזעזע.../על טבעי וסקראבס 6 /אין וידיאו השבוע?אין דבר טוב\\רע שקרה השבוע:בטוח היה משהו אבל אני לא מצליחה להזכר/קיבלתי 27 במתמטיקה (יוו אני כזה גאון...אבל לפחות לא העתקתי
)
תמונת השבוע?אחת מנשותי לעתיד-אדריאנה לימה

Answering :]

התחדשות השבוע: ג'ינס .. וכמה סווצ'רים מהנס :) ספר\\\\סדרת\\\\סרט השבוע: על טבעי ( of course ), איך פגשתי את אמא, דוקטור הו ... וידיאו השבוע?http://www.youtube.com/watch?v=BLiDBcI4F-w&feature=related חחחח אחח איך אני אוהבת את הג'נסן הזה
! דבר טוב\\\\רע שקרה השבוע: ממ רע, מלא מבחנים\ בחנים ... טוב ? ניראה לי שהלך לי דווקא טוב בהם
תמונת השבוע? תגידו ראיתם את התמונה הזאתי ? איזה קטלנייייית !

to the end1

New member
באמת תמונה מדהימה,אני מחכה שהעונה

החדשה תגיע לטלוויזיה כבר אז התמונה היא מהעונה החדשה?

the covenant

New member
כי אם אני כבר פה

התחדשות השבוע:סוודר צבאי כחול, וואו... ספר\סדרת\סרט השבוע:על טבעי וידיאו השבוע?תאמת שיותר בגלל השירים מאשר הווידאו דבר טוב\רע שקרה השבוע:סוף סוף קיבלתי את האפניות שאני צריך תמונת השבוע?

psycho girl297

New member
עונה

התחדשות השבוע: בגדים חדשים ומגפיים ב600 שקל! (הייתי צריכה לחתונה, קצת נסחפתי לא?) ספר\\סדרת\\סרט השבוע: סרט השבוע קלוברפילד, דווקא באופן מפתיע לחלוטין מאוד נהנתי ממנו.... וידיאו השבוע? אין לי..... דבר טוב\\רע שקרה השבוע: חברה טובה שלי מהעבודה התחתנה.... אתמול הייתי בחתונה שלה והיא הייתה מהממת!! תמונת השבוע?

psycho girl297

New member
אני שונאת את תפוז!!!!

זה פשוט מחק לי שורה, ליד תמונת השבוע כתבתי תכירו את מוש הכלב המתוק שלי....

למעלה