My Restaurant Rules - 2005

yoooni

New member
My Restaurant Rules - 2005

מישהו מתכוון לצפות בזה? מישהו צפה בעונה הקודמת? למי שלא מכיר - סדרה אוסטרלית - בה 5 זוגות מתמודדים - ינסו להקים את מסעדת החלומות שלהם. התהליך של כל זוג יכלול שלבים כמו, עיצוב המקום, העסקת עובדים, מציאת שף, הרכבת תפריט, פירסום למקום ועוד. את הכסף לכל העניין - יקבלו המתמודדים בהצבעה מהבית. בעונה הקודמת כל שבוע הייתה הצבעה שבסופה זוג אחד קיבל 50,000 דולר, וכל שאר הזוגות 10,000 לאותו שבוע. בכסף הזה הם צריכים לדאוג להכל. סדרה מצוינת - ממליץ לכולם לראות. שלשום שודר הפרק הראשון של העונה השנייה מי שלא יודע איך להשיג - מוזמן לפנות אלי במסרים

m L m

New member
לכל מי שיגיב להודעה הזו...

נא לזכור לשים
בכותרת במקרה ואתם כותבים את הזוכים.

willo

New member
../images/Emo58.gif כבר שודרו שני פרקים

סדרה חמודה ומעניינת. בכל מקרה בכל ביום שישי האחרון ראיתי כבר את הפרק השני, אז או שבאינטרנט משדרים לפני הטלוויזיה או שהאתר שלך לא מעודכן.

yoooni

New member
אני לא כל כך בקיא בזמני השידור

לכן הסקתי שמה ששודר שודר שלשום (כיוון שהאתר שאני מוריד ממנו בדרך כלל מספק את הסחורה יום לאחר השידור) תודה שתיקנת אותי

Sole Survivor

New member
דרך אגב סדרות אוסטרליות

משהו רואה "הבלוק".... בערוץ החיים הטובים....עדין לא הבנתי מתי היא משודרת....אבל אתמול בתשע היה הפרק הראשון של עונה חדשה....

Sole Survivor

New member
זאת תוכנית ריאלטי

בסגנון של מתכון להצלחה... שבונותנים לכמה זוגות לעצב מהתחלה דירות בבנין נטוש... ובסופו של דבר יש מכירה פומבית של נדלן ומי שמוכר בהכי הרבה כסף זוכה

Sole Survivor

New member
לא אין ניפויים

זה כמו המתכון להצלחה שמשודרת ביס וויקאנד....רק עם שיפוץ דירות שכל הדירות באותו בניין נטוש ויש אינטראקציה בין הזוגות וכל זה....

מטר9

New member
יש אתר?

אגב, לטופ מודל האמריקאית כבר יש. אף אחת שם לא הלהיבה יותר מדי...

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif אמריקס נקסט טופ מודל 4

הן בדרך כלל לא נראות משהו בהתחלה. ברנדי נראית כמו ברנדי הזמרת. קריפי. קאלן נראית לי הכי מוצלחת נכון לעכשיו. מישל נראית כמו גבר. לווי..... אין מילים. המוזרות בדרך כלל מגיעות רחוק, אבל יש גבול. וגם טיפאני... מה זה?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אתם יודעים שטיפאני זו זאת שבפרקים הראשונים של העונה השלישית שפכה מים על אחת מהן? כשכל הבנות הלכו לבאר ואז התחילה מריבה

mipo

New member
באיזה ערוץ משודרת הסדרה הזאת???

ובאיזו שעה? מוזר, אף פעם לא ניתקלתי בה...

yoooni

New member
זה לא משודר בארץ

משודר באוסטרליה... הרבה גולשים נוהגים להוריד סדרות מהאינטרנט...

למעלה