my Penis book of records!

cunthoney

New member
my Penis book of records!

תרגישו חופשיים לענות. מאוד חופשיים. כתבתי לבנות אבל בנות ממין זכר גם יכולות לענות, אם הן מסוגלות לבד לתרגם לעצמן את השאלות מנקבה לזכר. אגב, כתבתי פעם בסקס לנוער, אבל בד"כ אני רק קוראת... ועכשיו אני חונכת את הפורום הקדוש הזה! 1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? 3. משך הזיון הכי ארוך? 4. משך הזיון הכי קצר? 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 14. עשית חבר של החבר שלך? 15. עשית חבר של חברה טובה שלך? 16. עשית נשוי? 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? 21. עשית מישהו מהאינטרנט? 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)? 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? 42. סאדו – כ/ל? 43. בוקסר או חוטיני? 44. כותנה או תחרה או שקוף? 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? 50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי? אני גם אענה בקרוב
ואני שמה את זה גם בעוד 2 פורומים, עד שחיברתי את זה לבדי, נעשה קצת הפצה חחחח ENJOY!

Lovable Stray

New member
אני הראשונה? ../images/Emo4.gif

1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? כמה שזה לא עצוב, 19. 2. באיזה גיל התחלת להזדיין?18 3. משך הזיון הכי ארוך?3 שעות. 4. משך הזיון הכי קצר?כמה דקות 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון?חודשיים. 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? חודשיים. 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? משפטי התחלה של ערסים. 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? לא זרמתי. 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד?7 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב?25, עושה אותו כל יום. 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב?כנ"ל 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב?לא שמן בכלל, עושה אותו כל יום
13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב?LOL 14. עשית חבר של החבר שלך?לא 15. עשית חבר של חברה טובה שלך?לא 16. עשית נשוי?לא 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'?לא 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות?לא 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא?כן 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו?יאפ 21. עשית מישהו מהאינטרנט?לא 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה?לא 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת?לא 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי?כן 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא?כן, לפני אחרי ובמהלך. 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)?לא 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון?לא 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד?1 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד?1 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס?שבוע 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל?כן 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא?לא 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא?לא 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב?לא 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב?לא 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת?כן 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה?לא בשבילי 41. דיבור מלוכלך – כ/ל?כן 42. סאדו – כ/ל?כן 43. בוקסר או חוטיני?בלי 44. כותנה או תחרה או שקוף?שקוף 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי?לא 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים?גבר אחד 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה?0 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך?מחמיאות 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך?מגעיל 50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי?shrugs

סיון 1 23

New member
ברוכה הבאה!

כמעט באתי לענות על זה! ואז ראיתי שרוב השאלות הם על זיונים... ואפילו אחרי הפעם הראשונה שלי אני לא אוכל לענות על זה כי אני לא אהיה כל כך מגוונת עדיין.

עונה עונה עונה ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? 6-7 לא זוכרת 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? 15 3. משך הזיון הכי ארוך? שעה ומשהו גרררררררר מדהים 4. משך הזיון הכי קצר? כמה דקות....מעצבן 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? יום והיינו עושים את זה מוקדם יותר אבל הייתי בסוף מחזור 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? רבע שעה 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? נגעו בי ונמרחו עליי 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? לא היה ולא יהיה 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? 6-7 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? לא היו צעירים..עדיין 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 42. וכן יש סיכוי 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? לא היה 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? לא היה אבל יש משהו בתכנון 14. עשית חבר של החבר שלך? יאפ 15. עשית חבר של חברה טובה שלך? לא 16. עשית נשוי? גרוש 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? לא 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? כן 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? לא 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? חיחיחיחיחי 21. עשית מישהו מהאינטרנט? יאפ כמה 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? כן 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? תשאלו אותי עוד כמה ימים 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? גרררררררררר 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? לפני, זה מכניס לאווירה 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט לא אבל אם יצא אז סבבה....)? 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? לא 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? אחד 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? שניים 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? חצי שנה...לא מומלץ 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? כשהוא מסתכל. 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? בטח תמיד צריך לבדוק את הסחורה 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? יאפ זה הסחורה אנשים הסחורה 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? יאפ 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? אולי לא אמרו לי 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? יאפ 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? מושך הסכנה 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? כן 42. סאדו – כ/ל? קצת לא יזיק 43. בוקסר או חוטיני? לבן? בוקסר שחור צמוד...גרררררררר 44. כותנה או תחרה או שקוף? הכל 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? עם 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? 5 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? אחד 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך?מחרמנות 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? עושה עוד מעט 50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי? יאפ

אוי..זה פשוט אונס לענות על זה..../images/Emo9.gif

1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? בסביבות 13-14.. 2. באיזה גיל התחלת להזדיין?19 3. משך הזיון הכי ארוך?8 שעות, ולא מגזים. 4. משך הזיון הכי קצר?10 דקות 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון?שלושה חודשים 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו?10 דקות 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך?לא התחילו..אני בן...
8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת?כנ"ל... 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד?5 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב?18 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב?50 וככל הנראה יהיו עוד מפגשים 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב?זיינתי שמנות, בחיי שזו חוויה שונה...לא שולל עוד בעתיד. 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? לא עשיתי מפורסמת
14. עשית חבר של החבר שלך? לא, מה אני נראה לך...
15. עשית חבר של חברה טובה שלך? לא, גם לא חברה של חברה... 16. עשית נשוי?
כן.... 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? עשיתי קצינה אתיופית במדור בצבא, וואוווווווווווווווו....... 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות?כן, נשיקה בלבד... 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא?מלא, חלקי.... 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו?לא.. 21. עשית מישהו מהאינטרנט?כן, כאילו....ברורררררר 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה?כן כמה פעמים.. 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת?לא, אבל חוטיני ביצבץ לו.. 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי?כן 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא?לפני , באמצע, אחרי, מה שעושה לנו את זה 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)?לא כסף, למרות שאמרו לי שאי יכול להיות ג'יגולו בשקט. 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון?כן, הכי הרבה הייתי עם 3 נשים ביחד 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 2 גברים ו 3 נשים, והיו גם כמה פעמים של חילופי זוגות במלון או צימר 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף?כן 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני?חלק מתוכנן וחלק ספונטאני.. 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד?שלושה 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד?שלושה 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס?19 שנים 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל?גם וגם 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא?לא 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא?תלוי, כל מקרה לגופו... 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב?לא 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב?כן... 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת?כן
40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה?מושך במידת מה.. 41. דיבור מלוכלך – כ/ל?כן כן כן יססס ביצ'... 42. סאדו – כ/ל?סאדו רך בהסכמה כמובן 43. בוקסר או חוטיני?חוטיני, למרות שבוקסר נוח יותר 44. כותנה או תחרה או שקוף?שקוף 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? אין רשימות למרות שאני זוכר כל אחת ואחת... 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים?
בקרוב אגיע ל-50, נשים... 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? 2 יזיזות בו זמנית.. 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? מחרמנות, מהנות. 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך?מדהיםםםםםםםםםם 50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי? תעשי לי טובה, תני להירגע מזה...

ארטימיס

New member
../images/Emo178.gif אני עונההההההנהנההנהנה!!!

1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? צעיר מאוד. עוד לפני שהייתי מודעת למה שאני עושה בכלל.. 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? 15 וחצי
3. משך הזיון הכי ארוך? 4 שעות.. יותר
תותח!! 4. משך הזיון הכי קצר? 5-10 דקות חח 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? אממ... חודשיים וקצת. 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? אמ.. בפגישה השניה 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? לא זוכרת.. לא מתחילים איתי הרבה
חח
8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? - 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? חח אף פעם לא ממש ספרתי.. מעל ל5. 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? זיינתי כולה 2 בחורים
חיחיח הצעיר בן 20 וחצי כיום. 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 25. 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? חח שמן? :)) לא דעת לא הזדיינתי עם שמנים. 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? מפורסם?? חיחעחעחי 14. עשית חבר של החבר שלך? כן.. יענו לא שכבנו.. אבל השתעשנו לא מעט
15. עשית חבר של חברה טובה שלך? לא.. 16. עשית נשוי? חחחחחחח לא 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? כן
אבל לא עד הסוף.. 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? פעם אחת.. 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? כן. עם החבר. יש לי הרבה כאלה
20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? אכן. 21. עשית מישהו מהאינטרנט? כן 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? לא 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? עוד לא
24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? לא 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? אכן. גם לפני גם תוך כדי גם אחרי חחחח 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)? לא.. 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? עוד לא
תנו לגדול קצת!! 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? - 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? - 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? - 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? 1 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? איזה שבוע? השבוע הזה? 1 חיחיח לפני איזה חצי שעה גמרתי
33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? חודש וחצי בעעעע 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? כןןןןןןןןןןןן 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? יש מצב 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? אולי
37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? לא חחחחחחח 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? ל-א 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? אף פעם לא 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? לא זה ולא זה.. 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? לפעמים חחחחח 42. סאדו – כ/ל? לא 43. בוקסר או חוטיני? חוטיני 44. כותנה או תחרה או שקוף? שקוףףףףף 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? 2 בחורים ובחורה 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? לא ספרתי.. 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? מחרמנות!! 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? חמוד ביותר!! אבל אני פחדנית
50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי? יאללה בכיף!!

וואו... זה ארוך...

1.באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? לא זוכרת... מוקדם... 2.באיזה גיל התחלת להזדיין? 16 וקצת 3.משך הזיון הכי ארוך? 6 שעות 4.משך הזיון הכי קצר? 10 דקות 5.התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? חודשיים 6.הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו?כמה שעות 7.מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? "רוצה לבוא לשיחים?" 8.מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? לא זרמתי 9.הכי הרבה גמירות בזיון אחד? עוד לא גמרתי :( 10.הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? צעיר ממני בשנה אבל אם אני אמצר מישהו חמוד אני לא אתייחס לגיל 11.הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? גדול ממני ב4 שנים - הלוואי שזה היה גם היום ככה 12.הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? הוא לא היה כזה שמן.. קצת שומנים.. ולמה לא בעתיד? 13.הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? הכי מפורסם? התנשקתי עם בן של מפורסם - זה נחשב? ובכיף הייתי עושה את זה שוב 14.עשית חבר של החבר שלך? כן.. פעם אחת אבל לא הזדיינתי איתו 15.עשית חבר של חברה טובה שלך? לא.. 16.עשית נשוי? לא 17.עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? מדריך שלי בתנועה 18.עשית אקט מיני בגלל התערבות? מקסימום נשיקה 19.הצטלמת בעירום חלקי? מלא? חלקי 20.הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? לא אפילו שפעם תכננו לצלם במצלמת אנטרנט :) 21.עשית מישהו מהאינטרנט? לא יצא לי 22.קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? כן 23.באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? הייתי עם חצאית וגופייה בלי חזיה ותחתונים... 24.התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? לא בדיוק 25.צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? פעם אחת התחלנו לראות ואז הזדיינו יחד עם הסרט וקצת אחרי... 26.עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)?הנאה אולי... 27.היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? לא 28.אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 29.אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? 30.אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? 31.כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? שניים 32.כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? שלושה 33.מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? 8 חודש 34.אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? לא 35.אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? לא 36.אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? לא יודעת... אין לי יותר מדי גבולות גיל 37.יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? פעם אחת... 38.נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? עד כמה שאני יודעת - לא... 39.פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? לא 40.סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? תלוי בסיטואציה 41.דיבור מלוכלך – כ/ל? תלוי 42.סאדו – כ/ל? אולי רך... פעם אחת הלכנו מכות בזמן שהזדיינו... 43.בוקסר או חוטיני? חוטיני ביומיום בוקסר בבית 44.כותנה או תחרה או שקוף? שקוף 45.shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? יש רשימה - בלי ציונים - אני זוכרת 46.עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? 5 בחורים 47.כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? שניים 48.מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? מחרמנות... 49.פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? אולי זה יפה - אני לא אעשה בעצמי 50.מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי? אולי אם הוא יהיה קצר יותר :)

למעלה