!my Penis book of records

cunthoney

New member
!my Penis book of records

תרגישו חופשיים לענות. מאוד חופשיים. כתבתי לבנות אבל בנות ממין זכר גם יכולות לענות, אם הן מסוגלות לבד לתרגם לעצמן את השאלות מנקבה לזכר. אגב, כתבתי פעם בסקס לנוער, אבל בד"כ אני רק קוראת, ועכשיו אני חונכת את הפורום הזה... 1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? 3. משך הזיון הכי ארוך? 4. משך הזיון הכי קצר? 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 14. עשית חבר של החבר שלך? 15. עשית חבר של חברה טובה שלך? 16. עשית נשוי? 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? 21. עשית מישהו מהאינטרנט? 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)? 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? 42. סאדו – כ/ל? 43. בוקסר או חוטיני? 44. כותנה או תחרה או שקוף? 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? 50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי? אני גם אענה בקרוב
ואני שמה את זה גם בעוד 2 פורומים, עד שחיברתי את זה לבדי, נעשה קצת הפצה חחחח ENJOY!

חחח יאאא אני אוהבת אותך

1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? הממ.. מזמן.. אני אפילו לא בטוחה שהיה לי גיל אז 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? 14 3. משך הזיון הכי ארוך? איזה שעתיים.. לא ספרתי 4. משך הזיון הכי קצר? דקה..?
5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? וואי איזה שבועיים 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? אממ.. לא זוכרת, אבל את מכירה אותי, זה יכול להיות גם 10 דקות 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? נגעו לי בתחת o_O ורק אז הוא שאל בת כמה אני 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? אווו לא זוכרת 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? לא גומרת מחדירה
10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? הממ.. היה איזה חצי שנה מתחתיי.. לא רציני. חד פעמי לחלוטין, זוועה 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 29 כשהייתי 15. עשיתי עוד איזה 20 פעם מאז במשך איזה חודש 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? איזה אחד.. וחד פעמי, אני לא יודעת אפילו למה.. 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? מפורסם?? לא עשיתי סלבריטיז 14. עשית חבר של החבר שלך? כן, אבל לפני שהיינו חברים 15. עשית חבר של חברה טובה שלך? ידידים וזה. לא חבר חבר 16. עשית נשוי? חס וחלילה 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? לא 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? לא 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? מלא כשמסתיר אותי תמרור "כיכר" :) 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? לא, אבל היו כמה תיכנונים 21. עשית מישהו מהאינטרנט? כן, 2. אחד מהם אני גם לא יודעת למה חיחי
22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? יאפ. אפילו כמה 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? חח לא אבל זה שוסי :) 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? לא, לך זה מתאים 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? אני לבד 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)? לא 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? יאפ 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 2 בנות ובן 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? אני והבן יזמנו והזמנו אותה. פעם שנייה אני והיא יזמנו והתקפנו אותו, פעם שלישית.. זה פשוט קרה 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? איזה מהם? :) 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? 2 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? התקלה 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? חודש..? 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? לא 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? לא (זקנצ'יק) 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? אין לי גיל. הבעיה היא שעם הגיל מתחילים סימני-הגיל. מצידי שיהיה בן 60 אבל שיראה בן 25 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? כן
38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? לא שידוע לי 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? לא 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? מושך 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? כן 42. סאדו – כ/ל? כן 43. בוקסר או חוטיני? לבנים או לבנות? לבנות חוטיני, לבנים.. תחתון רגיל. או בוקסר :) 44. כותנה או תחרה או שקוף? תחרה ושקוף. למרות שכותנה הכי נוח 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? כן. בלי ציונים. את החשובים אני זוכרת 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? את יודעת וזה מספיק
47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? 2, 3 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? מחרמן ומדרבן 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? מדהים ואני אעשה 50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי? מתאים לי כל משפט שיוצא מפיך ואני בהחלט אשתף פעולה my sweet love

cunthoney

New member
WHO LOVES YOU BABE....

לא יפה ככה להביך אותי קבל עם ועמה.... אין עלייך!!!! וכדי שלא יגידו שאני מתקמצנת בסימני קריאה, אז: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

ולא מצטערת על זה לשנייה לא חושבת שהגיל זה מה שקובע בכל זאת.. לא 10.. וזה נראה לי נכון אז ונראה לי נכון היום אולי תענו גם?! פחדנים

idanem

New member
ענו 3

וכולם בנות...חחח כנראה שרק בנות מוכנות לשתף דברים כאלה...

תראי מה זה...

אף אחד לא עונה.. חבורת בתולים אפילו את לא ענית! קיצור צחוקים אתמול, מי היה מאמין? יאללה יאללה תחזרי מהצפון מה את עושה שם בכלל? אני מוחה! אני אשרוף חזיה!

cunthoney

New member
חזרתי בתשובות

1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? 11 נדמה לי 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? 14 וחצי עם בנות, 16 עם בנים 3. משך הזיון הכי ארוך? מממ איזה 12 שעות שלא יצאנו מהמיטה חוץ מסידורים קטנים... 4. משך הזיון הכי קצר? 10 דקות 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? שבוע 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? כמה דקות 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? "את רק נראית כמו זונה או שאת גם מזדיינת?" 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? ע"ע 7 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? הרבה, ע"ע 3, ברור שלא ספרתי 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 18-19, לא עושה שוב צעירים 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? קידומת 4... להיט! זה לא רק הסקס, הבנאדם עושה לי את זה 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? לא היו ממש שמנים 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? הייתה דוגמנית אחת 14. עשית חבר של החבר שלך? ל 15. עשית חבר של חברה טובה שלך? ל 16. עשית נשוי? כ 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? כ 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? כ 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? כ 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? כ 21. עשית מישהו מהאינטרנט? מישהן 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? כ 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? גרוע מזה 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? כ 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? לא מתה על זה בכלל 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)? לא עשיתי בגלל זה אבל קיבלתי... 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? כ 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? עם 3 בנות והיו עוד הרכבים 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? לפעמים 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? היה ככה והיה ככה 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? 3 ע"ע 28 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? 4 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? יותר מ-6 חודשים בגלל המחלה 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? גם וגם 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? ברור סקס זה אמנות של מגע ולא של פוסטרים 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי / מבוגר מידי, תזייני או לא? אין לי גבולות כאלה תודה לאל 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? פעם אחת עם מישהי 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? עם אותה מישהי חחח 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? רק ישבן 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? מושך ביג טיים! 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? כ 42. סאדו – כ/ל? כ X 100 43. בוקסר או חוטיני? גם וגם 44. כותנה או תחרה או שקוף? תחרה 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? היה וקרעתי 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? 20+ בנות 5-6 בנים 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? 2 בנות וגבר אחד 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? מחרמנות ברור 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? אעשה מתישהו 50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי? מי אני שאחליט בשבילך

cunthoney

New member
כיצד למנוע "אופס..." נוסף....

חכי עד מחר אולי יהיה עוד מה לשנות

אע

1. באיזה גיל הייתה התחלת לאונן? אע,ממ,לוזוכרת 2. באיזה גיל התחלת להזדיין? |מלאך| 3. משך הזיון הכי ארוך? 0 4. משך הזיון הכי קצר?0 5. התקופה הממושכת ביותר מאז שהתחלת לצאת עם מישהו ועד לזיון הראשון? חודשיים. אבל זה לא זיון מה. 6. הזמן הקצר ביותר שעבר מאז ההתקלות הראשונה עם זר מוחלט ועד לזיון איתו? 7 דקות 7. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך? "במילא את בקושי לבושה, מה דעתך שאקרע ממך את הבגדים?" זה לא היה מצחיק]: 8. מה האופן הבוטה ביותר שהתחילו איתך, וזרמת? "אחלה רגליים, מתי הן פתוחות?" 9. הכי הרבה גמירות בזיון אחד? מה 10. הכי צעיר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? איכ. מה צעיר מה. 11. הכי מבוגר שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? 20 $: אבל לא סקס מה. 12. הכי שמן שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? XD 13. הכי מפורסם שזיינת? חד פעמי, או שעשית/תעשי שוב? יש אחד כזה,אעשה את זה שוב:] 14. עשית חבר של החבר שלך? לא 15. עשית חבר של חברה טובה שלך? כה, אבל אחרי שהם נפרדו 16. עשית נשוי? לא,אבל רציתי 17. עשית מדריך/מפקד/בוס וכו'? כה 18. עשית אקט מיני בגלל התערבות? לא 19. הצטלמת בעירום חלקי? מלא? חלקי 20. הצטלמת במהלך זיון? סטילס? ודיאו? לא 21. עשית מישהו מהאינטרנט? כה 22. קבעת ישר מפגש לסקס בפגישה ראשונה? כמעט 23. באת פעם למישהו לבושה רק במעיל ועירומה מתחת? נשמע נחמד,אבל לא. 24. התפשטת פעם בריקוד סטריפטיז זנותי? לא 25. צפיה בפורנו – לפני? תוך כדי? בכלל לא? לא 26. עשית פעם מישהו בגלל אינטרס, כספי או טובת הנאה או אחר (לפרט....)? לא 27. היית עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית באותו זיון? לא 28. אם ב-27 התשובה כן, אז... עם כמה? ובאיזה הרכב בנים/בנות? 29. אם ב-27 התשובה כן, אז... את יזמת את הצירוף? 30. אם ב-27 התשובה כן, אז... זה היה מתוכנן או ספונטני? 31. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית ביום אחד? 3 32. כמה פרטנרים שונים מקסימום עשית בשבוע אחד? לאדע 33. מה התקופה הארוכה ביותר שלך ללא סקס? לא עשיתי סקס 34. אוהבת לאונן עם הפרטנר או כשהוא מסתכל? לא מה 35. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל לא הטעם שלך מבחינת משיכה בסיסית, תזייני או לא? לא 36. אם תשמעי על מישהו שהוא זיון מדהים אבל ביחס לגבולות שלך צעיר מידי/מבוגר מידי, תזייני או לא? לא 37. יזמת פעם מפגש למטרות זיון עם מישהו רק בגלל ששמעת שהוא זיון טוב? לא 38. נפגשת פעם עם מישהו למטרות זיון שרצה אותך רק בגלל שהוא שמע עלייך שאת זיון טוב? לא 39. פרסמת פעם תמונות עירום שלך ברשת? לא 40. סקס עם זר מוחלט – מושך או דוחה? נחמד 41. דיבור מלוכלך – כ/ל? לא 42. סאדו – כ/ל? לא 43. בוקסר או חוטיני? בוקסר 44. כותנה או תחרה או שקוף? תחרה 45. shag list – כ/ל? עם ציונים או בלי? כן,בלי ציונים. 46. עם כמה פרטנרים היית בסה"כ? כמה בנות? כמה בנים? מה אכפת לכם. 47. כמה יזיזים היו לך בו זמנית, באותה תקופה? אני לא אוהבת יזיזים, הכי הרבה היה לי 1 והספיק לי. 48. מחמאות לביצועים - מביכות או מחרמנות אותך? מחרמנות 49. פירסינג בכוס - מגעיל? רוצה אבל לא תעשי? תעשי? יש לך? לא אוהבת 50. מתאים לך שאני אחבר עוד שאלון מאותו זרם ספרותי. חחח כה XD

למעלה