my new wallpapers!

SignOfLife

New member
my new wallpapers!

אז לפני שאני נוסעת מחר אל מותי...
אני מורישה לכולכם את הרקעים החדשים של אבריל שעשיתי!

SignOfLife

New member
שמישהו יתן לי טישו...../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

האחרון..... והוא אפילו לא שלי! (בת דודתי עשתה אותו) גוד בי עולם אכזר...!

SignOfLife

New member
אני נוסעת לירושלים!

לבד! לירושלים! לבד לבד לבד!! רק אני עצמי והדיסק מן שלי!!! בחיים שלי לא נסעתי באוטבוס לבד יותר מ-10 דקות!! אני אמות! אני אתפוצץ! אי קאן פייל איט!!!

SignOfLife

New member
בימינו לנסוע באוטבוס לירושלים זה

כמו לגסוס! בטח אני אתפוצץ!
כל כך קיוויתי שאמא שלי תגיד לי "לא שרה! את לא נוסעת לירושלים"! אבל לא!! היא לא אמרה את זה! היא אמרה "בסדר"! רק בסדר!!! הילדה שלה הולכת למות והיא אמרה רק בסדר!!! גם כן אימהות....וואחס!

לאנה

New member
מממ...

עובדה - אני גרה בי-ם.
עובדה - אני נוסעת כל יום באוטובוס, לפחות פעם אחת.
עובדה - I´m here, don´t I...?
משהו שבא לי לומר - אנשים, אתם יכולים למות בכל רגע נתון!, וחוץ מזה... - אם נמות, נמות, אם לא..., טוב, אז לא... *נסקלת עי, חברי הפורום שאפרנטלי אוהבים לחיות*

SignOfLife

New member
את צודקת...הכי הרבה אני אמות...

לא נורא לפחות אני אתפוצץ עם הדיסק מן שלי.

PURPLE CHICKEN

New member
אני לא מאמינה!!../images/Emo12.gif

זה בדיוק מה שבאתי לומר!!
זאת אומרת, כתבתי את זה ואז זה יצא לי ואז חזרתי ואז ראית שאת כבר אמרת *כתבת*...
כלומר, ה-
ה-4... אנחנו אינדידי יכולים למות כל רגע! את יכולה למות סתם מלנסוע במכונית, או גם באוטובוס בתל אביב! (חס וחלילה! טפו טפו טפו!
) אמנם את יכולה להגיד (יותר נכון אבא שלי יכול להגיד...
) שאם ממילא יש כל כך הרבה דברים מסוכנים בחיים, למה לקחת עוד סיכונים? (בתגובה למה שאני רוצה מתנה ליומולדת...
) אבל, את יכולה גם לא להסתכל על זה ככה ולהנות!!
הו, כרגע צנח איזה חרק לידי, פיכס... ואני מדגישה, הוא צנח... ממש צנח...

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

זורי..., פשוט, הקטע עם החרק..., LOL
זה ממש ממש הצחיק אותי! חחח!!!

DreamS_HunteR

New member
מסכים איתך לאנה..

שבוע שעבר הייתי בירושלים, טיול כיתה מתנה שקיבלנו.. בכל מקרה, חששתי המון, אבל למזלי הכל עבר בשלום. אם ה´ ירצה שמישהו ימות הוא ימית אותו במקום שהוא נמצא... ה´ נותן וה´ לוקח, ירושלים זו עיר גדולה, חיים בה אנשים, זה שיש שם הרבה פיגועים זה לא אומר שהעיר משותקת.. צריך לשים לב, זה הכל. בכל מקרה שרה, אנחנו מחכים לך כאן ומאחלים לך נסיעה טובה, רגועה, בטוחה וכיפית. ד"א ..למה את נוסעת?

לאנה

New member
אפשר להסתכל על זה כך...

ואפשר לא להסתכל על זה, כלומר, יש לי חברה שחושבת על הדברים האלה כל הזמן, היא ממש פרנואידית, וזה לא שהיא לא יוצאת, היא כן, היא ממש לא תקועה בבית או משהו כזה, אבל היא כל הזמן דואגת, ואני אומרת - מה שיקרה יקרה, ובסוף..., כולם מתים בסוף. אז נכון, חחח, לא כולם קיצוניים כמוני, אבל בכל זאת, צריך לחיות בלי לחשוב על "מה אם אני אמות בנסיעה לי-ם?"...

SignOfLife

New member
אתם אינכם מבינים!

אני לא רוצה למות בנסיבות שכאלה! אם הייתי נוסעת לירושלים למשהו חשוב אז בסדר, אבל אני נוסעת רק בשביל להיות אצל אבא שלי! אני אמות רק בגלל שהוא הזמין אותי לביתו! זה פשוט סיבה נוראית למות בגללה! חוץ מזה, עד כמה שזה נשמע ילדותי, זו הפעם הראשונה שאני נוסעת באוטבוס לבד! וזה די מפחיד במצב של היום....! בכל מקרה! אם אני אגיע לשם בשלום אז מחר בערב אני אהיה כאן! כך שאתם לא נפטרים ממני בכזו קלות :) בכל מקרה, תודה שאתם מעודדים אותי, זה בהחלט נחמד בצידכם...כמובן שאם משהו כן יקרה, זה הכל בגללכם...הכל בכלל העידוד שלכם...! אך תודה בכל זאת! דרך אגב... לא כולם מאמינים באלוהים! או בכוח ששומר עלינו...! כך שהכל בשבילי זה כמו אממ! כמו הת"נך! סתם קשקושים חסרי טעם שמלמדים אותנו...! (בלי לפגוע באפ´חד...)

למעלה