My my...

Moondust

New member
My my... ../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

כמה זמן לא הייתי פה... רק קפצתי לבדוק מה קורה, ותראו מה אני מגלה: רוג מנהל ושינה את שמו (מה קרה לפלאש), יש עוד מנהלת, קוד אדום, הפורום ירוק (איכס). [סתם סקרנית, מישהו זוכר אותי בכלל?
] Anyway, אתם מקבלים אותי חזרה? כי הפעם אני באה כדי להישאר...

AndreaCorr ©

New member
ברוכה השבה ../images/Emo142.gif

ברור שאנחנו מקבלים אותך בחזרה!
כן, הפורום עבר כל מיני שינויים אבל אני מניחה שהם לטובה (אולי מלבד הירוק המזעזע הזה
)

Athaclena

New member
מי את בכלל?

מצטערת להגיד שאני לא זוכרת אם אני זוכרת אותך...
לא יודעת איך הצלחתי לעשות את זה אפילו. נראה לי שלא מפה אלא מפורומ/ים אחר/ים. ובכל מקרה, שלום עליכם ותרגישי בבית

Moondust

New member
נדמה לי שראיתי אותך../images/Emo41.gif

בפורום טרי פראצ'ט... נכנסתי לפני כמה זמן כדי לשאול על סדר הקריאה, וכן כדי להלל את בשורות טובות.

Athaclena

New member
לפחות היא נכנסה לפורום!

אותך עוד לא ראיתי שם... וגם אותך, רוג!

edlessme

New member
אני זוכר משהוא משהוא סולת....

למרות שזה שתי להקות שונות.. אבל לא משנה.. תשמעי.. צריך לחלוק גםקצת כבוד לקלאסיקה הלא ישראלית הזו.. (10 נקודות למי שמזהה...)

edlessme

New member
האמת שגם אני...

א) שירשור=thread... ב)אני יודע שאת בת... ג) אני יודע שזה המשך השיר.. התכוונתי לקלאסיקה שבחתימה שלי.. ד) זאת לא אותה להקה כי השיר עם האניבא זה של גזוז.. ושיר המכולת זה של כוורת...

edlessme

New member
האמת שגם אני...

א) שירשור=thread... ב)אני יודע שאת בת... ג) אני יודע שזה המשך השיר.. התכוונתי לקלאסיקה שבחתימה שלי.. ד) זאת לא אותה להקה כי השיר עם האניבא זה של גזוז.. ושיר המכולת זה של כוורת...

snooPPiT

New member
נראה לי שההערה שהיא בת, בהודעה שלה

זה חלק מהחתימה לאחר מספר טעויות בזיהוי המין שלה... =) היא אמרה שהיא תעשה משהו בקשר לזה

למעלה