אז יאללה, המלצות
תמיד קשה להמליץ על אלבום ראשון, כי זו להקה שכל מאזין יכול בכיף להתחבר מאוד לאלבום אחר... אצלי אישית MMJ מחולקים לתקופה המוקדמת והמאוחרת עד היום. בתקופה המוקדמת נמצאים שני האלבומים הראשונים: The Tennessee Fire ו-At Dawn שני האלבומים הללו, מצויינים כשהם, עדיין לא מכילים את כל המרכיבים ש-MMJ בנויים מהם; להקת הקאנטרי-פולק, ה-Jam Band, הרוק הפסיכדלי והאקלקטיות והטאץ' הג'ים ג'יימסי שהופך הרבה חלקים באלבומים שלהם לדי מהפנטים אם שואלים אותי. השניים הראשונים קצת יותר נשענים על השפעות הפולק-רוק והסביבה. בתקופה המאוחרת שלהם יש את האלבומים: It Still Moves Z Evil Urges ו-Circuital החדש כאמור. שניים פה, שהם Z ו-Evil Urges, מכילים באופן הכי מובהק את הסאונד הזה של הלהקה שמערבב מהכל. שני אלבומים שאולי יהיה טיפה קשה להתחבר אליהם על ההתחלה. אבל כשהם יהפכו לטיפה יותר מוכרים הם בעצמם יתחברו אליך ויהיה קשה לברוח. ובאמצע שם נמצא האלבום It Still Moves. זה האלבום האהוב עלי שלהם. הוא מחשמל יותר מכולם מבחינתי ומלהיב על השמיעה הראשונה שלו. הוא מכיל חבילת שירים שמבחינתי מייצגת הכי טוב מה שווה הלהקה הזו. ויש בו גם מהאקוסטיות המוקדמת הרכה וגם לא מעט מהסאונד של אלו שבאו אחריו. אני חולה על האלבום הזה ואמליץ עליו בחום בתור התחלה. ואני יודע שלא נהוג להמליץ על אלבום הופעה בשביל התחלה עם איזה הרכב, אבל תאמינו לי בלב שלם, עם MMJ שווה לקפוץ פה למים העמוקים Head first...וזה אומר להניח את הידיים על אלבום ההופעה הכפול Okonokos מ-2006. האלבום הוקלט בפילמור כחלק מסיבוב ההופעות של "Z" והוא מראה הכי טוב את הכוח של הלהקה. וזה לייב...והם מדהימים כשהם על הבמה. גם אם לא מכירים ממש לעומק עדיין את האלבומי אולפן שלהם (שעד כמה שהם מעולים, ככה הם מחווירים אפילו קצת מול הסאונד שלהם ב-Live). עם יד על הלב, זה אחד מאלבומי ההופעה הכי טובים שהוקלטו בעשור-שניים האחרונים (אם לא יותר). ואפילו אם זה לא יקרה עכשיו, תעשו לעצמכם טובה ותגיעו אליו. הם אחת מלהקות הלייב היותר טובות בשטח בשנות האלפיים. חוויתי את זה גם באלבום הזה וגם על בשרי בהופעה של להיות שם.