My morning jacket

Zohar 01

New member
My morning jacket

היי, הסקירה של תומר עשתה לי חשק גדול יותר להכיר את הלהקה הזו, שאת שמה אני מכירה ממזמן- שמעתי פעם אלבום שלהם ברקע, שאין לי מושג איך קוראים לו, ואני זוכרת שאהבתי. אז מחשבות, קישורים, והמלצות לאלבומים להתחיל איתם יתקבלו בברכה.

Barmelai

New member
לא אני הוא האיש

לתשובתו מצפה את, אבל אני מרגיש צורך דחוף לומר את זה: מצאתי את הלהקה של 2012 לרוץ איתה. עד עכשיו הצלחתי להתעלם יפה מאוד מ MMJ למרות הרמיזות שקיבלתי ביותר מהפורום הזה. היה איזה פלירטוט בלתי מזיק עם Z אבל לא משהו מעבר לשלום-שלום בדיסק און קי. ועכשיו, בעקבות ההמלצה של תומר, חזרתי ל Z. מה יש לדבר, זהב פרוויים. פתאום הבנתי שאני יושב על אוצר ולא יודע את זה. חיש קל קניתי בזיל הזול את האלבום של תומר ואת הראשון מ 1999 - The Tennessee Fire. הפעם, עם אוזניים מצוחצחות והקשבה חדשה, נדמה לי שזוהי תחילתה של ידידות נפלאה. מאז התגלית של ווילקו לפני כמה שנים לא נתקלתי בלהקה משנות האלפיים שהתיישבה עלי בטבעיות כמעט כמו יאיר לפיד על הכיסא של אבא שלו בכנסת. הנה כי כן זוהר, MMJ הפכו לצעצוע הרוטט החדש שלי ואני לא יכול לומר עליהם שום דבר. בינתיים. חוץ מזה ש Z פיצוץ.

Zohar 01

New member
גם אצלי נראה לי שזו התחלתה של ידידות מופלאה

ואם כבר הזכרת את ווילקו, קצת התאכזבתי מA.M שלהם. אבל אולי אשמע אותו שוב.

AeroTom

New member
אז יאללה, המלצות

תמיד קשה להמליץ על אלבום ראשון, כי זו להקה שכל מאזין יכול בכיף להתחבר מאוד לאלבום אחר... אצלי אישית MMJ מחולקים לתקופה המוקדמת והמאוחרת עד היום. בתקופה המוקדמת נמצאים שני האלבומים הראשונים: The Tennessee Fire ו-At Dawn שני האלבומים הללו, מצויינים כשהם, עדיין לא מכילים את כל המרכיבים ש-MMJ בנויים מהם; להקת הקאנטרי-פולק, ה-Jam Band, הרוק הפסיכדלי והאקלקטיות והטאץ' הג'ים ג'יימסי שהופך הרבה חלקים באלבומים שלהם לדי מהפנטים אם שואלים אותי. השניים הראשונים קצת יותר נשענים על השפעות הפולק-רוק והסביבה. בתקופה המאוחרת שלהם יש את האלבומים: It Still Moves Z Evil Urges ו-Circuital החדש כאמור. שניים פה, שהם Z ו-Evil Urges, מכילים באופן הכי מובהק את הסאונד הזה של הלהקה שמערבב מהכל. שני אלבומים שאולי יהיה טיפה קשה להתחבר אליהם על ההתחלה. אבל כשהם יהפכו לטיפה יותר מוכרים הם בעצמם יתחברו אליך ויהיה קשה לברוח. ובאמצע שם נמצא האלבום It Still Moves. זה האלבום האהוב עלי שלהם. הוא מחשמל יותר מכולם מבחינתי ומלהיב על השמיעה הראשונה שלו. הוא מכיל חבילת שירים שמבחינתי מייצגת הכי טוב מה שווה הלהקה הזו. ויש בו גם מהאקוסטיות המוקדמת הרכה וגם לא מעט מהסאונד של אלו שבאו אחריו. אני חולה על האלבום הזה ואמליץ עליו בחום בתור התחלה. ואני יודע שלא נהוג להמליץ על אלבום הופעה בשביל התחלה עם איזה הרכב, אבל תאמינו לי בלב שלם, עם MMJ שווה לקפוץ פה למים העמוקים Head first...וזה אומר להניח את הידיים על אלבום ההופעה הכפול Okonokos מ-2006. האלבום הוקלט בפילמור כחלק מסיבוב ההופעות של "Z" והוא מראה הכי טוב את הכוח של הלהקה. וזה לייב...והם מדהימים כשהם על הבמה. גם אם לא מכירים ממש לעומק עדיין את האלבומי אולפן שלהם (שעד כמה שהם מעולים, ככה הם מחווירים אפילו קצת מול הסאונד שלהם ב-Live). עם יד על הלב, זה אחד מאלבומי ההופעה הכי טובים שהוקלטו בעשור-שניים האחרונים (אם לא יותר). ואפילו אם זה לא יקרה עכשיו, תעשו לעצמכם טובה ותגיעו אליו. הם אחת מלהקות הלייב היותר טובות בשטח בשנות האלפיים. חוויתי את זה גם באלבום הזה וגם על בשרי בהופעה של להיות שם.

ranisharoni

New member
מצטרף להמלצה

התמזל מזלי לראות את הלהקה בסיבוב של Z. במקום קטן יחסית, אך אגדתי, בסיאטל. קשה להאמין כמה אנרגיה יוצאת מהלהקה הזאת. שוטפים אותך במוזיקה שיוצאת ישר מהנשמה. רבים חשבו זאת הייתה אחת ההופעות הטובות ביותר של אותה שנה. מומלץ מאוד למי שמתאפשר לו! לעניות דעתי, האלבום Z הוא אחד האלבומים הגדולים של העשור הקודם. שני השירים שפותחים אותו הם פשוט אלמותיים. השיר גולדן מ It still moves לא נופל מהקלסיקות של ניל יאנג (מהאבות הרוחניים שלהם). טעימת בוקר: http://www.youtube.com/watch?v=5OMpaFvTOFk&list=PLB069FDD5973920FB&index=1&feature=plpp_video תהנו!

AeroTom

New member
לא הייתי בונה על זה

But you can never know...

noosh

New member
מעולה, גם אני רציתי להתחיל להקשיב להם

ומשום מה תמיד שכחתי מזה. ההיכרות הנוכחית מסתכמת בשיר אחד שקיבלתי במיקסטייפ.

שיר מדהים

תודה. גם אצלי על הכוונת ...
שמעתי את הביצוע לארנב לבן. בהחלט יש לי פה משהו רציני לשבת עליו לזמן הקרוב

התכוונתי ל קח את הנשימה שלי החוצה

זה סטייק חדש בשבילי המורנינג ג'קט. יש לי כבר את המוזיקה שלהם והיום נהניתי מ Z. ממש לא בכיוון של לומר משהו ...

למעלה