אני מוכרח לציין
שאף פעם לא הבנתי למה זה מעצבן כ"כ. אוקיי, פעם היה לי דיון עם ליאן על הקטע הזה. הנחתי בזמנו שאתן מתעצבנות כי זה פוגע ומעליב. היא טענה שזה לא קשור. כלומר זה לא פוגע, אבל זה כן מעצבן. אז מה רוית, אותך זה מעליב/פוגע/מעצבן/שילוב של כולם ?? את יודעת מה, סתם מעניין אותי לדעת *למה* זה מעצבן. מה כ"כ מעצבן בזה ? שגבר משתמש במילה שכאילו "שמורה" למישהו קרוב אלייך, באופן מזלזל (כלומר בנימה מזלזלת) ?? זה מעצבן כי זה גורם לכן לחשוב שאותו בחור מנסה לעשות אותכן כאלה קטנות ? מה ?! לא מבין מה כ"כ מעצבן בזה. אז ליאן אמרה שזה לא יפה לפנות כך לזרים. היא אמרה לדוגמא שאני לא אפנה כך לפרופסורית באוניברסיטה (נכון מאוד עד כאן), אז למה שאני אפנה למישהי אחרת בצורה הזו ? אז קודם כל הבהרה: יש הבדל גדול בין הכבוד שאני נותן למרצים שלי ובין הכבוד הבסיסי שאני נותן לאנשים זרים שאני לא חייב להם כלום ואין לי קשר אליהם. דבר שני, הרבה פעמים הדברים לא נאמרים מתוך זלזול אלא מתוך הלצה. נא לשים לב בבקשה, ההבדל *עצום* !! ולשאלה הבלתי נמנעת: אם "ערסית" תבוא ותקרא לי *מותק*, *נוש-נוש*, *קושקוש*, *כפארה* ועוד אלף ואחד דברים, דבר אחד אני בטוח לגביו וזה שאני לא איעלב ואתעצבן מזה ולא משנה כמה זלזול היה בטון שלה! רגישות יתר ? אולי.. נקודה למחשבה.. אלי