My life cant get any better בוב דילן, 16 באוקטובר, סן פרנסיסקו. אני כל כך פאקינג שמח
A Anuerysm New member 16/9/06 #1 My life cant get any better בוב דילן, 16 באוקטובר, סן פרנסיסקו. אני כל כך פאקינג שמח
E epitaph New member 16/9/06 #2 פששש... בהחלט ערוץ החיים הטובים. אתה מודע לזה שאתה מחוייב עכשיו לשתף בחוויות כול סקירה תמונות. אגב, יצא לך לשמוע את האלבום האחרון שלו?
פששש... בהחלט ערוץ החיים הטובים. אתה מודע לזה שאתה מחוייב עכשיו לשתף בחוויות כול סקירה תמונות. אגב, יצא לך לשמוע את האלבום האחרון שלו?
A Anuerysm New member 17/9/06 #3 אני מתכוון לקנות אותו מחר ואני אשמח לסקר כל רגע ורגע מכל ההופעות שאני אהיה בהן השנה (אגב, מחר אצלי זה היום אצלכם)
אני מתכוון לקנות אותו מחר ואני אשמח לסקר כל רגע ורגע מכל ההופעות שאני אהיה בהן השנה (אגב, מחר אצלי זה היום אצלכם)
פ פרוטגוניסט New member 19/9/06 #4 המנוי הסינמטק שלי נגמר ב16 באוק'. אבל יהיה לי עוד חודש. אחח, מלחמה... asshole יא מליין. אמרת שאין לך כסף.
המנוי הסינמטק שלי נגמר ב16 באוק'. אבל יהיה לי עוד חודש. אחח, מלחמה... asshole יא מליין. אמרת שאין לך כסף.