MY HERITAGE בעיה משפחתית

קואירן

New member
MY HERITAGE בעיה משפחתית

הכנתי עץ משפחה בMY HRITAGE אך הוא מופיע באינטרנט. חלק מבני משפחתי כועסים על כך גם מחשש מאובדן הפרטיות וגם בשל העובדה שלא נשאלו על כך.
כיצד ניתן להסיר את העץ מהאינטרנט ושהוא יהיה פרטי בלבד?

זאת בעיה באתרים מסוג זה

קל להיכנס וקשה לצאת.
יש לי בעיה דומה והדרך היחידה שמצאתי בינתיים היא להגדיר את האתר שלי אצלם בדור "גישה לחברים בלבד".

זה נושא כאוב ששווה מאמר הדרכה ממי שיודע.

בעיה נוספת שנתקלתי בה-

אני משתמשת בגרסא החינמית, והגעתי לשלב שהוא לא נותן לי להוסיף בני משפחה.
האם אתם מכירים אתרים אחרים ללא הגבלה, או יודעים כיצד ניתן להתגבר על כך (ללא תשלום)?

ariehprh

New member
את כנראה משתמשת בגרסה החינמית של אתר האינטרנט

של החברה והוא אכן מוגבל. אם תשתמשי בתוכנה FTB שלהם שזו תוכנה חינמית שמורידים למחשב הביתי ובו מנהלים את העץ. בתוכנה הזו אין שום הגבלות על גודל וכד'. אם רוצים צריך להגדיר לא להפצה אוטומטית לאתר האינטרנט.

אריה

ariehprh

New member
נכון קל להכנס וקשה לצאת, הפתרון של אילן

הוא אחד. הפתרון שלי למחוק את כל האנשים החיים ןלהשאיר רק את המתים ואם במעט שלא הצלחתי למחוק (לא ברור לי למה) שניתי את השמות למילה "פרטי". כמו כן סימנתי בהגדרות לא להפיץ אוטומטית את העץ מ-FTנ לאתר האינטרנט וכל פעם שאני נשאל האם להפיץ אני עונה לא.

אריה

נוחם רם

New member
MyHeritage

לדעתי את צריכה להחליט מה את רוצה.
אם ברצונך שאילן היוחסין שבנית יהיה זמין לצפיה ע"י בני משפחתך, עליך להשתמש בחלופה של בנית האילן ברשת וכדי שהוא יהיה גלוי רק למי שאת רוצה אזי תשתמשי באפשרות שהועלתה ע"י אילן סקלי.
אם ברצונך לבנות אילן שרק את יכולה לצפות בו אזי השתמשי בחלופה שמעלה בהמשך ariehprh. החסרון בחלופה זו הוא שבני משפחתך לא יכולים לראות ולתרום לאילן היוחסין.
יש לציין שכאשר האילן שלך חסוי ברשת, עדין פועלות ההתאמות החכמות, כלומר אם תמצא התאמה בעל האילן האחר יקבל הודעה על התאמה אולם הוא יצטרך לפנות אליך כדי לקבל פרטים נוספים, הוא לא יוכל לראות אותם ללא רשותך.

למעלה