My fair lady

shui chan

New member
My fair lady

היי תהיתי אם מישהו נוסף צופה בסדרה הזאת מלבדי.. עד עכשיו ראיתי רק את הפרק הראשון וזה נראה שווה צפייה משחקת שם Yoon EunHye השחקנית המוכשרת ששיחקה בגונג ובקופיפרינס קיצר.. יש עוד מישהו שצופה בזה? אם כן שווה להמשיך? =) ושבת שלום וחג שמח לכולם

kiCkiC

New member
אני רואה

שווה להמשיך! אני כל כך נהנית מהדרמה הזאת ששווה להמשיך! אני כבר בפרק 10, אמנם זו לא הדרמה הכי גאונית שראיתי אבל היא משעשעת ומצחיקה, שזה כבר אומר הרבה על דרמה ^^ לא מעיקה, שחקנים טובים (בעיקר הראשי
) והכימיה שבין און-היי לסאנג-היון מעולה וכששניהם ביחד בסצינה זה תמיד טוב! גם השחקנית השניה מצויינת ובהרבה מקרים גונבת את ההצגה לאון-היי, רק ג'ונג אין-וו הצליח לאכזב אותי קצת אחרי המשחק המדהים שלו באילג'ימה יש פה ירידה רצינית...

desire33

New member
מה שנכון, נכון!

מסכימה איתך בכל מילה ומילה שלך. רק מה שעיצבן אותי מבחינת המשחק של הראשיים, שאנחנו תמיד מצפים למשהו מהם, משהו שיתן לנו את הרגע הזה שנהיה מרוצים, אבל הם פשוט לא נותנים אותו. ********* ספוילר ****************** כמו הקטע הזה בפרק 9 שהוא כזה תופס אותה בחוזק במועדון ועוד שנייה נותן לה נשיקה, והיא בוכה ובוכה.. יאללה תנו לנו את הדרמה, לא פתאום היא הולכת, הוא מוצא אותה ברחוב, במקום לרוץ ולחבק אותה, כמעט נכנסת בה משאית, ואז הוא מחבק אותה.. יש רגעים שצריך לתת לנו את הרגע הזה.. בכל מקרה סדרה ענקית חובה צפייה, אגב מישהו מתכוון לתרגם אותה לעברית? אם לא אני יתרגם.

kiCkiC

New member
יש כבר הכנות...

לגבי ההמתנה ל"רגע" בהרבה דרמות מושכים את זה כדי שזה יהיה יותר מיוחד, הנה בסיטי הול זה קרה רק בפרק 14...

shui chan

New member
יאייי~!

איזה כיף =) כרגע התכוונתי להמשיך בכל מקרה אבל הרבה יותר כיף להמשיך אחרי תגובה כזאת ^^

zoraya

New member
לא שיש לי זמן - פרק 15 של סיטי הול עוד מחכה -

אבל איך אפשר לראות סדרות כמו my fair lady ואחרות (בתרגום לאנגלית)? איפה מורידים, איך רואים? אותו תהליך כמו בסיטי הול? אשמח לדעת. אני חושבת שהשחקנית - שמבחינתי תמיד תיקרא און צ'אן כמו בקופי פרינס - היא המקסימה ביותר בקוריאה, ולכן הייתי רוצה לראות דרמות בהן היא מככבת. אם תחליטו לתרגם, זה יהיה עוד יותר נחמד!! תודה לעונות.

Verona04

New member
ל- ZORAYA ...

כאן תמצאי את רוב הדרמות שתרצי לראות בצפיה ישירה ללא הורדות. אני יודעת שיש עוד כמה אתרים דומים לצפיה ישירה ובהורדה, אבל אני ראיתי את כל הדרמות שראיתי דרך האתר הזה (אמנם באיכות לא משהו, אבל גם טוב...) מקווה שעזרתי, תהני!

למעלה