My Dream Forum

leeloo

New member
My Dream Forum

הובכן, אני חייבת בתחילה להגיד שהקמתם את ה`פורום בשבילי... אני והחלומות שלי זה תופעה! אני תמדי מספרת לחברות שלי את החלומות שלי והן תמיד מתלהבות מהם ואומרות לי שמתאים לי להיות פסיכולוגית כי החלומות שלי לפעמים כל-כך ברורים בפירוש שלהם שזה מפחיד וגם בגלל הצורה שבה אני מספרת להם את הפירושים לחלומות שלי! ועל המ אני לא חולמת?! חברות שלי, דברים שקרו לי באותו יום, דברים שאני צריכה להתמודד איתם בעתיד ואני מפחדת מהם בתת-מודע שלי, ודברים ברומו של עולם. אז בנימה זו אני אספר לכם חלום שלי ומי שיש לו הצעות לפתרון חכם שיכתוב! א תודה מראש.... ועכשיו לחלום: אני נמצאת ליד ביה``ס שלי (אני כרגע לומדת בכיתה י``א) ויש לי חבר (שבמציאות אני פנויה) שניראה ממש ממש טוב! יש לו שיער בלונדיני קוצני יפה כזה, עיניים ירוקות, גובה משגע, וגוף שחבל על הזמן (אחחח אם הבנים ניראו ככה בחיים האמיתיים ואני לא אומרת שאין בנים שניראים טוב, פשוט קשה למצוא אותם) והוא בא אליי ומחבק אותי ואנחנו מתחילים להתקדם לכיוון הכניסה הצדדית של התיכון ובדרך שאנחנו הולכים הוא כל הזמן מחבק אותי אבל חיבוק כזה שהוא עומד מאחורי ומחבק לי את הבטן (דובי כזה..) ואיך שאנחנו הולכים עוברים לידנו מלא ילדים מהשכבה שלי ומסתכלים עלינו המומים ואני הולכת איתו מרוצה שיש לי חבר כזה חמוד...( מי לא היה מרוצה?!) ואז אנחנו מתיישבים באמפי ליד כולם ומחכים שתתחיל ההצגה והוא ממשיך לחבק אותי ואז הוא לוקח מן פרח יפה כזה ומתחיל לשחק איתו ולנסות לעשות ממנו משהו. אני באתי ונשענתי עליו והוא התחיל לצעוק עליי: ``מה את עושה?! תראי מה עשית! קילקלת עכשיו את מה שהכנתי לך!!`` וכל האנשים סביבנו הסתכלו עלינו והרגשתי כל-כך מובכת.... ואז חשבתי שמצד אחד אני שמחה שיש לי חבר שאוהב אותי ומעניק לי חיבה אבל מצד שני הוא מזלזל בי ככה! ולא ידעתי מה לעשות בקשר אליו... ואז התעוררתי. מוזר לא? ודרך אגב, לאלה שחושבים שזה נובע מטראומה או סיפור של חברה- ממש לא! סיפורים על חברים שמתייחסים בצורה לא יפה לחברות שלהן והן ממשיכות להיות איתם שמעתי רק בטלוויזיה... אז מוזר לי קצת שזה מטריד אותי ואולי אני בכלל לא בכיוון ואותו ``חבר`` שהיה לי בחלום בעצם מייצג משהו אחר! אז אם יש לכם רעיון לפתרון בבקשה רשמו לי! לילו

ברוכה הבאה!!!

ברוכה הבאה לפורום, אני מבין מדבריך שחלומות מעסיקים אותך, את מוזמנת לשתף אותנו בהם, וכמובן גם ביכולותיך לפרש אותם. מחלומך עולה שהעטיפה יותר מענינת אותך מאשר התוכן. חשוב לך להיות במרכז העינינים עם בחור מנקר עינים, שכולם יצביעו ויסתכלו בקנאה עליך ועל ``מר שלמות``(שימי לב כמה השקעת רק בלתאר אותו חיצונית...). אבל מה, החיים הם לא בידיוק ככה, מר שלמות מסתיר בתוכו אנושיות מסוימת, הוא מתוסכל, הוא כועס...האשליה מתנפצת לך בפנים. מה יגידו כולם, איך תראי עכשיו, נראה שאת אפילו קצת כועסת עליו... את מיחסת חשיבות גבוהה לסביבתך, כאילו והסביבה נותנת לך אישורים לחייך. ובכן, מסתבר שהחיים קצת יותר מורכבים מ``שער בלונדיני קוצני יפה כזה, עיניים ירוקות, גובה משגע, וגוף שחבל על הזמן...`` בחיים יש גם את הצורך לקחת פרח ולנסות לעשות ממנו משהו... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה