מדהים אין מה לומר העברת את החוויה בצורה הכי מדהימה שאפשר נותר רק לומר תודה
S simon12341 New member 3/4/14 #12 מדהים אין מה לומר העברת את החוויה בצורה הכי מדהימה שאפשר נותר רק לומר תודה
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 3/4/14 #13 תיאור כל כך ברור ומחרמן שמתחבר לי עם התחושות שאני מכירה יותר טוב מהצד של הנשלטת. הכתיבה שלך מעבירה עד כמה אתה שלם וחסר דילמות עם הצד השולט שלך!
תיאור כל כך ברור ומחרמן שמתחבר לי עם התחושות שאני מכירה יותר טוב מהצד של הנשלטת. הכתיבה שלך מעבירה עד כמה אתה שלם וחסר דילמות עם הצד השולט שלך!
ט טוסבר New member 5/4/14 #19 אף פעם לא הבנתי , אף פעם לא הבנתי , איך אפשר להיות שלם עם כל הרבה צדדים שונים לחלוטין זה מזה. מזל שהחלטתי כבר מזמן לקבל דברים גם אם אני לא מבין אותם .
אף פעם לא הבנתי , אף פעם לא הבנתי , איך אפשר להיות שלם עם כל הרבה צדדים שונים לחלוטין זה מזה. מזל שהחלטתי כבר מזמן לקבל דברים גם אם אני לא מבין אותם .
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 5/4/14 #25 יש פה לקיחה ממקום של "מותר לי" והבנה עמוקה שזה לא עושה אותך רע או מתעלל. וזה משמח לראות את זה!
ט טוסבר New member 5/4/14 #14 איזה כיף של תגובות !! תודה לכולם ממש כיף לראות שהתחברתם, שהצלחתי להעביר חלק התחושות מתוך החוויה הזו ושאולי הצלחתי לשפוך מעט אור על החוויה האישית שלי בתוך הדבר הזה, הבדס"מ . שמחתי טוסבר
איזה כיף של תגובות !! תודה לכולם ממש כיף לראות שהתחברתם, שהצלחתי להעביר חלק התחושות מתוך החוויה הזו ושאולי הצלחתי לשפוך מעט אור על החוויה האישית שלי בתוך הדבר הזה, הבדס"מ . שמחתי טוסבר