My Brazilian Cousin

Reign Of Chaos

New member
My Brazilian Cousin../images/Emo70.gif

לא מזמן בא אלי בן דוד דרגה שניה שלי. הוא בא לביקור בארץ מברזיל, כאשר הגענו איך שהוא לנושא שיחה על ג'קי צ'אן, אמרתי לו שאני לומד גם אונות לחימה כלשהיא (נינג'יטסו) הוא אמר לי "אה באמת? בוא נצא החוצה ותראה לי מה אתה יודע!" (בתרגום חופשי ל: Show me what you got!"). כאשריצאנו אל הדשא הוא ביקש ממני שאני ידגים לו תרגילים (יש לציין שאני ומד כחודש וחצי, משהו כזה.) וכאשר ניסיתי לתקוף אותו הודהמתי לגלות שאני עוד לא התחלתי משהו, ואני כבר על הריצפה עם בריח כל שהוא! כבר ניסיתי עם יותר ריכוז כבר הייתי על הריצפה עם חניקה ופוטנציאל לפגיעה באספקת הדם לראש. כמובן שאחרי שהתאשתתי קצת, שאלתי אותו "איזה אומנות לחימה למדת!?" הוא ענה לי "לא למדתי דבר, אני חיי בברזיל, כל אחד שם חייב לדעת ג'ו-ג'יטסו ברזילאי". שאלתי אותו "עדיין, מה שעשית לי לא לומדים ככה סתם! כמה שנים למדת??" הוא צחק קצת, וספר את השנים בהם הוא חי (17) וענה לי "I'm never learned Jiu-Jitsu, My life are learned Jiu-Jitsu" הוא התחיל לספר לי, קצת בצחוק וקצת ברצינות, על החיים בברזיל, הוא אמר לי שהוא ממש לא אוהב ללכת מכות, אבל הוא חייב. אתה לא יכול לעמוד שם שעה בלי שיאנסו\יחטפו\ישדדו\או סתם יכניסו לך שם מכות סתם לכיף, זאת הסיבה שכל אחד חייב לדעת שם אומנות לחימה כל שהיא, ולרוב זה הג'ו-ג'יטסו הברזילאי.

Reign Of Chaos

New member
ועוד משהו שהוא סיפר לי (די אל קשור)

הוא סיפר לי שפעם הוא היה במשהו שנקרא "בית המשחקים" או משהו כזה, מן מקום עם מלא מישחקים אלקטרונים דוגמת ה"ג'ויסטיק" שלנו. שם הוא ראה בן למשפחת גרייסי המפורסמת (הוא לא זכר את זה בן, אח, בן דוד וכ'ו של רויס) משחק "קאונטר-סטרייק" עם אדם אחר. במשחק הנ"ל האדם האחר ניצח את גרייסי, וגרייסי שהיה חמום מוח כיוון ההפסד, שלף מיד סכין ודקר את האדם למוות בגלל המשחק, הוא נתפס או משהו כזה ע"י המשטרה ואנ'לא זוכר מה עשו לו. מישהו כן יודע? מישהו יכול לאמת את הסיפור?

john stockton

New member
שתי נקודות:

1) לכל מי שלא ראה, לראות "עיר האלוהים" שמדבר בדיוק על האלימות בגואה בברזיל 2)מה שמוכיח, שבכל מקום יכולים להיות אנשים שחזקים בדיבורים, וקטנים במעשים.

john stockton

New member
שאחד כמו גרייסי

מאסטר של ג'יוג'טסו מראה אלימות שלוחת רסן ללא כל סיבה מוצדקת

bennyTKD

New member
הליו גרייסי נידון למאסר

לא מצאתי כמובן אימות לסיפור שלך, אבל אתן סיפור קשור. יש פה ראיון עם רוריון גרייסי. לעצלנים אתן את הקטע הרלוונטי, שמספר איך הליו גרייסי נשלח למאסר לכמה שנים:
When a rival martial-arts teacher once accused the Gracie family of fixing its fights, Helio, surrounded by a taunting crowd, confronted him on the street. He had broken the man's arms and ribs before the police arrested him. He was sentenced to two and a half years in jail for that beating, but the president of Brazil, a fan of the Gracie family, pardoned him within a week.​
בני

hajy

New member
כן, זה נכון.......

בברזיל יש הרבה משוגעים, לדוגמא: קרובים רחוקים שלי ביקרו בברזיל לפני כמה שנים כדי ליראות את הקרנבל בריו דה ג'נרו ופתאום מישהו בא לאחד מהם בהפתעה, נתן לו אגרוף לפרצוף וברח. אחר כך הסתבר שהאגרוף היה רציני וגרם לו לזעזוע מוח.....

Reign Of Chaos

New member
../images/Emo26.gif

חבר שלי, שגר בברזיל עד גיל 4 אמר לי בדיוק אותו הדבר כמו בן דודי, אי אפשר לעמוד במקום שעה בלי שיאנסו\ירצחו\יתקפו\ישדדו\יחטפו אותך. אי אפשר! כשיצאתי לסתם הליכה, וראינו BMW Z3 עוברת על ידינו, הבן דוד גיחך לו, ואמר "בברזיל, תוך 2 דקות האוטו כולו שרוט בלי חלונות. וזה במקרה הטוב, במקרה הרע אין אוטו". אחרי שמספרים דבר כזה פתאום רואים את ישראל כמדינה נקיה מפשעים שפשוט כיך לחיות בה, לא? :)

אגב ברזיל ראיתה פעם את מרקו רואס

הוא חד שמןמחה בוואלה טודו וא בכלל לא שרירי רזה וצנום והוא יכול להרוג אנשים ראיתי אותו לא מזמן בטלויזיה הוא ניצח איש גו גיטסו אלוף אירופה בשם פארדול ואחד ענק במשקל 130 קג הוא פשוט שיחק איתם ההוא סגר אותו במאות על הגדר רואס העיף אותו וסגר לו את הרגלים והידים והיכה אותו עד שניכנע ואת האחד הוא הוריד רק מבעיטות

bennyTKD

New member
מרקו רואס, במיוחד ל- R.O.Chaos

מרקו רואס אכן לוחם מוכשר. ב- UFC 7 הוא נלחם גם נגד רמקו פארדול ונגד פול ורלנס, שהוזכרו פה, וניצח והיה אלוף UFC 7. אבל, במיוחד עבור Reign Of Chaos הבאתי פה קליפ קצר שמראה מה קרה כשהוא נלחם באיש הנינג'יטסו סטיב ג'נום, שהזכרנו פה בשרשור אחר... (למי שלא מזהה, ג'נום הוא זה שנכנע בסוף). בני

Reign Of Chaos

New member
תורה רבה!

תודה רבה על ההפניה המיוחדת והאישית
אני בדיוק עכשיו סיימתי להוריד את הסרטון. (רק זה די מבאס שגילית לי את הסוף עוד לפני שהורדתי את הסרטון.:\ הייתה צריך לשים
)

bennyTKD

New member
אני מתנצל על ה- ../images/Emo58.gif

אני מתנצל על ה-
. רציתי לשים כזה יצור עם S על הבטן וקרניים, אבל אמרו לי שכולם גוייסו לדיונים שיש פה על הסרט מטריקס 2...
בני

Reign Of Chaos

New member
2 דברים לא ברורים-->

הוזכר פה שמרקו רואס הוא בחור צנום יחסית, עם כל השרירים הנפוחים והמאיימים שבולטים לו בכל הגוף לא נראה לי שהייתי קורא לזה "צנום"!
לא הבנתי למה ג'נום נכנע בסוף. זאת הייתה חניקה מה שמרקו רואס ביצע בו לבסוף?

bennyTKD

New member
תשובות

1. רואס אכן בחור קטן. הוא נמוך, ואם היית רואה אותו עובר ברחוב היית חושב שהוא סתם איזה ערס ממוצע. לא רואים את זה בסרטון, אבל אם תראה קרבות שלמים שלו, תוכל לראות את הבדלי הגודל בינו לבין שני הלוחמים שהזכרתי לעיל (ורלנס ופרדול). 2. זה לא חניקה. הוא פשוט חטף מכות לפרצוף. אפשר לספוג אחת או שתיים, אבל קשה לספוג יותר מזה (למרות שיש לוחמים שמצליחים), אז הוא נכנע. בני

Ze Colmeia

New member
שמע....

אל תשווה את ישראל, ברזיל היא מדינת עולם שלישי, אנשים שם שודדים כי אין להם מקור אחר לכסף הם תוקפים גם כנראה כדי להשיג קצת כסף, בקיצור תראה פה "עברינים" באים לך עם איזה ג'יפ או איזה אוטו ספורט מפואר ובאים לגנוב דברים ולתקוף אנשים, זה בכלל שונה הערסים פה בארץ הם סתם אנשים משועממים שמנסים להראות לכולם כמה הם גדולים וחזקים.

Reign Of Chaos

New member
../images/Emo45.gif יפה אמרת

שמע, אני כבר מנסה לחשוב מה יותר גרוע ואני מתבלבל. שם אנשים שודדים על ימין ועל שמאל, כי אין להם כסף. פה קורה פה ושם שערסים שודדים, אבל לרוב אלה חבר'ה עם כסף ועם פוזות, והרבה!

Ze Colmeia

New member
כמו הערסים בישוב שלנו.....

חחח זה כזה הורג אותי יענו מה הם משחקים לי אותה
נגיד ערסים מב"ש משכונה ד' או משהו כזה שלהם באמת אין כסף וזה השכונה שהם גדלו בה ויענו זה כל מה שהם מכירים, אבל אצלנו גדלו בביתם עם פווול כסף יש להם הכל, לובשים לי לי קופר קרוקר וכאלה והם יענו עברינים.... פחחחח

Reign Of Chaos

New member
אצלינו? ערסים?

שמע, אצלינו ערסים אתה לא תמצא הרבה, ערסים-לגו וכאלה דומים (סתם משחקים'תה) יש אצלינו, והרבה
אולי בשכבות הגבוהות אתה תמצא כמה ממש, אבל בוא נאמר כיתה י' תמצא כמה מעטים.. :) הכי הורג אותי, לפחות 4 פעמים בא אלי ערס בבצפר אצלינו, עשה לי בשיא הפוזה "ילד! מה ת'מסתכל?!" ובכל ארבעת הפעמים אמרתי לו "אתה יפה!" ובכל ארבעת הפעמים הוא מילמל משהו והלך. זה משהו ששווה לראות!

למעלה