my beloved

Crazy_Bitch

New member
my beloved

או בשמה האחר: גינס סטאוט. קלטו קטע מעצבן: אני יושבת לי בניין-ביץ' ומזמינה גינס, עם אמירה כזו למלצרית: "אז את בטוחה שזה הבקבוק המקורי? זה שכתוב עליו גינס אקסטרה סטאוט?" "בטוחה, מאה אחוז. הבקבוק המקורי!" (אמרה בגאווה) "טוב, אז תביאי לי בקבוק. אבל אם זה לא המקורי ולא כתוב עליו אקסטרה סטאוט, פשוט תביאי לי חצי טובורג." - אמרתי אני עם פנים הכי רציניים שיש. "אין בעיה", אמרה בנונשלנטיות שיש רק למלצריות (אגב, התפטרתי השבוע והתחלתי עבודה חדשה). "תודה רבה, ואם יוצא לך, תמסרי ד"ש למלצר ההוא, שכחתי איך קוראים לו, עם השיער הארוך". כמובן שעשר דקות אחרי זה נופל עלי בקבוק של גינס דראוט, אקסטרה קולד. איכסה. מה יכולתי לעשות?? להגיד לה להחזיר? אפילו שהיא מטומטמת, זה לא יפה.

Javelin

New member
שאלה על בנדיקטין

את במקרה יודעת אם מוכרים אותו בדיוטי פרי ? ואם כן בכמה ?

LaDjA

New member
מה ההבדל?

מה ההבדל בין Staut, לבין Draught (כמו בגינס), לבין Draft (כמו מילר)?

Crazy_Bitch

New member
זה משהו בקלייה של הלתת,

אני לא בדיוק יודעת מה וגם בכמות הכישות. מומחים גדולים יותר יכולים לענות במקומי??? בכל מקרה, הסטאוט הכי מר מבינהם, אח"כ הדראוט והדראפט אחרון.

susmet

New member
drought זה כתיב אנגלי

ו draft זה כתיב אמריקאי, אבל זהו בדיוק אותו הדבר. את שתי המילים מבטאים "דראפט", ופירוש המילה הוא (פשוט) בירה מחבית. לגבי ההבדלים בין סוגי הבירה (ale, stout, lager, bitter), חיפוש קצר בגוגל העלה את זה

cloclo

New member
הרגלתי את עצמי מזמן

לתת קישורים של שלוש מלים לפחות...

למעלה