MVP!!! MVP!!! MVP!!!

rapgamer4ever

New member
קובי היה אגואיסט באותה שנה

וויד לא אגואיסט. אני חושב שלקובי הייתה אפשרות לשתף קצת יותר את הקבוצה ולהגיע לתוצאות טובות יותר. זה לא שהוא לא נתן עונה מעולה, פשוט היא לא טובה יותר משל וויד השנה. והמספרים של קובי השנה כן פחות טובים משל וויד. אפילו בשנת ה-35 נקודות הם היו קצת פחות טובים.

Orenseg

New member
וקובי עשה את זה ב27.2 זריקות למשחק!

ב32 השנים האחרונות רק אייברסון של 01/02 (27.8) וג'ורדן של 86/87 (שוב 27.8) זרקו כ"כ הרבה מהשדה פר משחק. אייברסון הפסיד 3-2 לסלטיקס בסיבוב הראשון וג'ורדן קיבל מהם סוויפ (לא ניצח משחק פלייאוף באותה העונה). השיטה הזו לא עובדת. אי אפשר לבסס את כל הסקורינג על שחקן אחד.

go lakers go

New member
אגואיסט?! 27.2 למשחק?!מייקל היה פי אלף אגואיס

חביבי , שום שחקן בליגה הזאת לא יקלע ממוצע עונתי של 30 + אם הוא לא אגואיסט ! וויד העונה זורק 22 למשחק ! יותר מקובי העונה!! הבאתי לך מספרים מדוייקים של קובי בשנת 05/06 ואתה עדיין רושם הם היו פחות טובים משל וייד העונה?! מה אתה מפספס בדיוק ?! שום שחקן לא יקבל MVP שהקבוצה שלו בקושי במאזן חיובי , נמצאת במקום ה5 במזרח וללא יתרון ביתיות. וויד העונה עושה הכל לבד , כמו שקובי עשה הכל לבד ב2005-2007 , וכמו שלברון עושה מתחילת הקריירה שלו. זה טוב למספרים , זה לא מביא MVP !!! העונה לברון /קובי/וויד - לכולם פחות או יותר אותם מספרים . לקובי וללברון יש גם קבוצה מנצחת ( ואפשר לראות לאורך ההיסטוריה שב99 אחוז השחקן שנבחר בא מקבוצה מנצחת ) , ולכן העונה או לברון או קובי יזכו . אני לא רואה סיבה שזה ישתנה השנה .שאק , נאש ,נוביצקי,קובי כולם הביאו מספרים אישים וקבוצה מנצחת . התואר הוא על העונה הסדירה בלבד ! עכשיו לך ולליצן שהגיב לך . מייקל גורדן שיחק בקריירה 1072 משחקים ( לא כולל פלייאוף ) וזרק 24537 זריקות. זה 22.9 זריקות למשחק .פייר כל הקריירה !! מייקל גורדן שיחק בקריירה 179 משחקי פלייאוף וזרק 4497 זריקות. זה 25 זריקות פר משחק לכל משחק פלייאוף בקריירה !! קובי שיחק כל הקריירה 935 משחקים ( לא כולל פלייאוף ) וזרק 17936 זריקות .זה 19.1 זריקות פייר משחק לקריירה ! קובי שיחק כל הקריירה 152 משחקי פלייאוף וזרק 2971 זריקות.זה 19.5 זריקות פייר משחק פלייאוף ! ג'ורדן זרק כל משחק בעונה הסדירה 4 זריקות יותר מקובי , ג'ורדן זרק כל משחק פלייאוף 6 זריקות יותר מקובי . קובי אפקט ?! אולי ג'ורדן אפקט ?! אז תגיד לי מי אגואיסט ?!

rapgamer4ever

New member
אני לא מכיר את ג'ורדן

אני רק יודע שגם לברון סיים באותה שנה עם יותר מ-30 נקודות למשחק ולא היה אגואיסט. ושוויד מסיים השנה עם 30 נקודות למשחק והוא לא אגואיסט. אני לא חושב שוויד יעקוף את קובי במירוץ ל-MVP, אבל לא נראה לי שאנחנו מדברים על זה. אנחנו מדברים על מי לדעתנו הכי מגיע לו, ולדעתי לוויד מגיע יותר מאשר לקובי. אני לא חייב לקבל את הקריטריונים המקובלים של מספר נצחונות כתורה מסיני, אני רק מביע את דעתי האישית. לדעתי האישית וויד הוא השנה השחקן השני הכי ווליואייבל בעונה הרגילה, אחרי לברון.

ומי היה ליד קובי?

אה כן,שאקיל משהו...מן הסתם שהוא יקח פחות זריקות לאורך הקריירה ליד שחקן HOF שנמצא בשיא.אחרי ששאק עזב הוא התחיל לזרוק הרבה..וזה לגיטימי לגמרי,כי לא נראה לי שהיה עוד מישהו בלייקרס 06 חוץ מאודום. אומרים שהוא אגואיסט כי הוא ביקש טריידים,כי הוא ליכלך על הקבוצה שלו וכי מה לעשות,בגללו שאק עזב\נעזב..

ikrmr

New member
לוייד נתונים טובים משמעותית משל קובי

בס"ד וייד מוביל על קובי מעט בנק', יותר באחוזי קליעה מהשדה ובפער משמעותי באס', חטיפות וחסימות וכן יחס אס'-אי' טוב יותר. קובי מוביל מעט ברי', יותר באחוזים מהשלוש, ובפער משמעותי מאוד באחוזי קליעה מהקו. בשקלול כל הנתונים וייד טוב משמעותית מקובי. לצורך העניין אביא את נתוני שניהם ביחס ל-36 דקות כדי שתהיה השוואה באותו מספר דקות משחק: לוייד 27.9 נק' (49.3% מהשדה, 30.5% מהשלוש ו-76.3% מהקו), 4.7 רי', 7.1 אס', 2.1 חט', 1.3 חס', 3.3 איב' ויחס אס'-אי' של 2.17 אס' לכל איבוד ב-69 מש' עד כה. לקובי 27.3 נק' (46.9% מהשדה, 34% מהשלוש ו-86.5% מהקו), 5.3 רי', 4.9 אס', 1.4 חט', 0.5 חס', 2.6 אי' ויחס אס'-אי' של 1.86 אס' לכל איבוד ב-70 מש' עד כה.

Orenseg

New member
../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif

וייד עושה שם פשוט הכל: הסקורר הראשי, הרכז הראשי, השומר הראשי, החוטף הראשי, החוסם הראשי, הוטרן המנהיג. בדיוק עכשיו הוא נתן 39 נקודות ב39 דקות, וחסם את רודני סטאקי בשניה האחרונה כדי להבטיח את הניצחון. לנאש לא היתה עונה כ"כ מטורפת ב05/06, יכול להיות שללברון הגיע יותר (אבל הוא ניצח 4 פחות, ומשום מה גם את זה לוקחים בחשבון). מצד שני, אין ספק שב06/07 נאש היה השחקן הכי טוב בליגה ולא קיבל את הMVP בגלל שבעונה הקודמת הוא קיבל אותו. נוביצקי קיבל את הMVP על עונה של 67 ניצחונות (שוב, הזוכה ניצח יותר) ומהר מאוד הוא הזכיר לנו שלא היתה לזה הצדקה.

Oxycodone

New member
הוא גם נתן בלוק אדיר על מקדייס...

אבלל לדעתי הבלוק על רודני היה פאול , הוא דחף אותו לפני הבלוק. גם השופטים נתנו הרבה פאולים לוויד ..על כל נגיעה קטנה..וגם לדעתי הוא עשה עברה על אפללו מהלך אחד לפני. מזכיר את הפלאייוף של 2006 שמיאמי ניצחו את דטרויט כי כל נגעיה הכי קטנה וויד הלך לקו. אבל אין ספק , הוא עם צוות משלים די מעפן , והוא צועק עליהם , מעודד אותם מאמן אותם , הוא ה mvp

ikrmr

New member
בעונה הסדירה 07'/06' נוביצקי טוב לא פחות

בס"ד נוביצקי היה זוכה ראוי בתואר ה-MVP באותה עונה. תואר זה ניתן על העונה הסדירה וזה לא קשור לפלייאוף. נוביצקי השיג באותה עונה 24.6 נק' (50.2% מהשדה, 41.6% מהשלוש ו-90.4% מהקו - השחקן השלישי והפאוור-פורוורד הראשון בכל הזמנים שקולע מעל 50% מהשדה, מעל 40% מהשלוש [טווח השלוש הוא מ-80'/79'] ומעל 90% מהקו באותה עונה, לאחר לארי בירד הסמול-פורוורד ונאש הרכז ששניהם עשו זאת פעמיים כשנאש בפעם השניה ב-08'/07' קולע מעל 45% מהשלוש [47%]), 8.9 רי', 3.4 אס', 0.7 חט', 0.8 חס' ו-2.1 אי'. ב-36.2 דק' למשחק ב-78 מש'. נאש השיג 18.6 נק' (53.2%, 45.5% מהשלוש ו-89.9% מהקו), 11.6 אס', 0.8 חט', 0.1 חס' ו-3.8 אי'. נוביצקי כפאוור הצטיין לא פחות מנאש כרכז, לכן התואר הגיע לו לא פחות ממה שהגיע לנאש.

Orenseg

New member
אוך, די כבר

ברור שלא ראית את שני השחקנים בעונה ההיא, אז אני לא מבין על מה אתה כותב בכלל.

ikrmr

New member
את הנתונים שלהם אפשר לראות גם היום

בס"ד וכן אני זוכר שנוביצקי היה מועמד ראוי לתואר באותה עונה לא פחות מכל שחקן אחר כולל נאש!

Orenseg

New member
לא מעניינים אותי הנתונים

ראית אותם משחקים בעונה ההיא? או בכלל?

ikrmr

New member
אני כתבתי כבר שעקבתי אחרי סיקורי המשחקים

וכתבות על הליגה.

Orenseg

New member
תעזוב אותי מנתונים

לא מעניין אותי שנוביצקי קלע 0.1 יותר מנאש באחוזים שונים ושהוא לקח קצת 0.2 יותר ריבאונדים משנאש לקח אסיסטים (לא יודע אם זה נכון או לא, סתם זרקתי מספרים). ראית את שני השחקנים בעונה ההיא? או בכלל?!

ikrmr

New member
נאש מסר אס' יותר ממה שנוביצקי לקח רי', אך

בשקלול כל הנתונים והיכולות והתכונות נוביצקי הצטיין בעונה הסדירה ההיא בעמדתו לא פחות מנאש בעמדתו כולל במנהיגות, השפעה על הקבוצה והכרעת מש'. וגם אם לא ראיתי, אבל אני זוכר כמי שעקב אחרי משחקי ה-NBA, שנוביצקי היה מועמד לא פחות ראוי לתואר באותה עונה מנאש, כמו שאני זוכר שבשנתיים הקודמות נאש זכה בצדק בתואר ה-MVP. בשביל זה לא חייבים לראות בפועל משחקים, אלא מספיק לעקוב אחרי סיקורי המשחקים וכתבות על הליגה בעתונות ובאינטרנט.

Orenseg

New member
מנהיגות? השפעה על קבוצה? הכרעת משחקים?

ממש ממש ממש לא. שניים מהטיעונים המרכזיים לטובת נוביצקי היו: 1. המאבס ניצחו יותר. 2. נאש זכה כבר פעמיים ברצף בMVP, והוא לא ראוי לזכות 3 פעמים ברצף. אם היית רואה את המשחקים, ולא רק קורא את מה שהעיתונאים (שבסוף העונה בחרו את נוביצקי) כתבו, היית רואה שנאש היה הרבה יותר ראוי לMVP.

ikrmr

New member
גם בלי לראות מש', אני זוכר שנוביצקי ניצח מש'

בס"ד והיה המנהיג של הקבוצה לא פחות ממה שהיה נאש בפיניקס. כדי לדעת זאת מספיק לקרוא סיקורי משחקים.

Orenseg

New member
לא מספיק

ואתה לא מבין את זה כי לא ראית. אם תראה, תוכל להבין.

ikrmr

New member
התוכל להסביר במילים למה לא מספיק

בס"ד ואלו דברים הייתי רואה שעושות את נאש יותר ראוי מנוביצקי לתואר ה-MVP ב-2006 ומה שהבאתי לגבי לנצח משחקים ולהנהיג לא מספיק?

Orenseg

New member
כן

אם תחליף את נאש 06/07 ברכז ממוצע, הסאנס הופכים לקבוצת לוטרי. אם תחליף את נוביצקי 06/07 בPF ממוצע, המאבס עדיין מגיעים לפלייאוף (אולי אפילו עם יתרון ביתיות). הסאנס היו תלויים בנאש הרבה יותר משהמאבס היו תלויים בנוביצקי, לא רק בגלל סגנון המשחק או הסקורינג. נוביצקי לא הראה את היכולת להתעלות על עצמו בקראנץ' טיים ולהוביל את הקבוצה שלו כשהיא זקוקה לו (ע"ע: סאנס@מאבס, 14.3.07). את חוסר היכולת הזו ראינו היטב כשהקבוצה של נוביצקי הובכה והודחה בשישה משחקים בupset הכי גדול בהיסטוריה של הליגה. סטטיסטית, נאש נתן עונה טובה יותר מהעונות הקודמות. מעשית, הוא נראה MVP יותר מבעונות הקודמות. לדעתי התואר הזה הגיע לו. אני לא היחיד שחושב כך.

למעלה