MVP!!! MVP!!! MVP!!!

ikrmr

New member
להגנת נוביצקי יש לומר שנלסון מאמן הווריירס

הכיר את נוביצקי היטב מהשנים שאימן בדאלאס ויצא איך לעצרו יותר מכל מאמן אחר בליגה.

Orenseg

New member
../images/Emo31.gif

נוביצקי הוכיח הרבה רכות בסדרה ההיא, לא רק בגלל נלי. אלה דברים שראינו מוקדם יותר בעונה ההיא.

ikrmr

New member
עדיין בכל מקרה נלסון הכיר היטב את כל תנועותיו

וכן את חולשותיו וחסרונותיו של נוביצקי יותר מכל מאמן אחר. ונגד קבוצה אחרת עם מאמן שלא אימן אותו כמה שנים הוא היה מצליח יותר, כמו שהצליח עד הגמר בשנה הקודמת. לגבי הרכות, הוא לא משחקני הפנים הפיזיים ביותר, כך שא"א לצפות ממנו למשחק חזק כמו שאפשר לצפות מדאנקן למשל.

rapgamer4ever

New member
לא משנה יותר מדי את השורה התחתונה

נוביצקי נכשל כשלון חרוץ והפסיד סדרה שהיה חייב לקחת, והוא האשם העיקרי בכך.

ikrmr

New member
זה כן משנה כי נלסון מכיר היטב את כל תנועותיו

ותכונותיו של נוביצקי ואת חולשותיו ומגבלותיו. לכן זה לא כמו מול מאמן אחר וגם אם דאלאס הייתה קבוצה יותר טובה מגולדן סטייט, האשמה העיקרית היא דווקא לא על נוביצקי במקרה הזה שנלסון ידע היטב איך לעצור אותו בגלל שאימן אותו כמה שנים, אלא על שאר השחקנים המובילים של דאלאס שלא התעלו במצב שדירק היה לא טוב.

Orenseg

New member
זה בכלל לא משנה

הפלייאוף רק הוכיח את מה שראיתי כבר בעונה הסדירה. אם הוא באמת שחקן בקליבר של MVP, הוא אמור להתעלות על עצמו גם אם האחרים לא מתעלים על עצמם.

ikrmr

New member
בהחלט יכולים להיות שחקנים מעולים שאינם וינרים

rapgamer4ever

New member
אני יודע שאולי אתה לא מבין את זה

אבל כששחקן נמצא בכושר טוב, במיוחד סופרסטאר שקיבל MVP במהלך הסדרה, הוא אמור להיות בלתי עציר. לא משנה כמה תתכונן אליו וכמה תכיר אותו- אין לך את היכולת הפיזית לשמור עליו. כי אתה לא מספיק גבוה כדי לחסום לו את הזריקה ולא מספיק זריז כדי להצמד אליו והרוטציה שלך לא מספיק מהירה כשהוא מוסר את המסירה הנכונה בדאבל טים. אני מצפה מנוביצקי ליותר ממה שאתה מצפה ממנו, כי אתה רואה בו שחקן שתמיד אפשר לעצור אותו. אני חושב שכשהוא טוב אי אפשר ממש לעצור אותו (הוא הוכיח את זה כבר) ושהוא פשוט לא היה טוב. אולי אם היית משחק כדורסל מדי פעם או אפילו רואה איזה משחק פה ושם היית מבין שזה מובן מאליו. קח כמה דקות לחשוב על זה.

לא מצליח להבין איך זה מתקזז

האוהדים של כל שחקן מצביעים לשחק, כל השאר מצביעים לפי מה שהם חושבים, לפחות ככה נדמה לי

go lakers go

New member
אני אסביר לך איך זה מתקזז

אם אתה שונא קובי , אז אתה לא תצביע לקובי גם אם מגיע לו ! אותו דבר מי ששונא את וויד או לברון . אני אוהד קובי והצבעתי לברון . הדומיננטיות שלו על הקבוצה שלו היא אבסולוטית ואין ראוי ממנו העונה . אם הוא ייקח או קובי זו כבר שאלה אחרת

ברור שצריך רף ניצחונות מסוים.

הרי שחקן לא יקבל MVP עם רק 45 ניצחונות.. גם ללברון היו 45 ניצ' שנה שעברה ולמרות שהוא עשה 30 7 7 הוא לא קיבל. מזכירים את וייד במירוץ כי מה לעשות,הוא היה פצוע שנה וחצי ושנה שעברה כולם אמרו שהוא גמור(קלע רק 24 נק' למשחק) ומיאמי הייתה עם 15 ניצחונות ובלי תקווה לעתיד. העונה הוא חזר ופשוט השתיק את כל מי שדיבר עליו.

Orenseg

New member
אין רף ואין כלום

זה בדיוק העניין בMVP: העיתונאים בוחרים, והעיתונאים מכריעים לפי דעתם. בגלל זה העיתונאים סוגרים חשבונות עם שחקנים שהגיע/לא הגיע להם בעבר ומחלקים את הMVP משיקולים כאלו: 06/07 - "נאש לא יקח, כי הוא לקח ב05/06 למרות שלברון היה טוב יותר. ובכלל, אסור לתת לו 3 MVP ברצף כי אפילו ג'ורדן ומג'יק לא השיגו 3 ברצף. ניתן את הפרס לנוביצקי". 07/08 - "קובי עדיין לא לקח, אבל עכשיו הוא סופסוף מנצח וחייבים לתת לו מתישהו, למען הצדק ההיסטורי. פול? בהזדמנות אחרת". 08/09 - "גם לברון עדיין לא לקח למרות שהגיע לו לפני 3 עונות, והעונה הוא מנצח, אז אין שום תירוץ - הגיע תורו". אם בעונה הבאה המג'יק יהפכו לקונטנדרים ראשיים ולקבוצה של 65 ניצחונות, והווארד יהפוך לשחקן הכי טוב בליגה, יכול להיות שהוא לא יקבל את הפרס בגלל שלוייד הגיע השנה והוא לא קיבל אותו.

BikeZone

New member
שאלת הסקר קצת בעייתית

הסקר בודק מי ראוי להיות ה-MVP (כלומר מי אני חושב שצריך להיות ה-MVP) או מי אני חושב שיבחר להיות ה-MVP? אני בחרתי באופציה הראשונה (ווייד), למרות שנראה לי שלברון יבחר ע"י הליגה.

rapgamer4ever

New member
לברון

הכי קל זה פשוט להשוות אותו לכל אחד אחר. מבחינה אישית אני חושב שהוא עולה על קובי, ומנצח לא פחות ממנו עם קבוצה פחות טובה. על וויד הוא אולי לא עולה מבחינת מספרים אבל הוא בהחלט מוציא מהקבוצה שלו יותר. הפער בין הצוותים המסייעים פשוט לא אמור להיות 20 נצחונות, ככה הוא נכון לעכשיו וצפוי עוד לגדול במשחקים שנותרו. לדעתי קצת שוכחים מפול והוא לא מקבל את ההכרה שהוא ראוי לה. אני לא חושב שהוא ה-MVP אבל לדעתי הוא בהחלט חזק במירוץ. מדהים איך כל שנה הוא יוצר שחקן חדש, הפעם תורו של רסואל באטלר שהיה נובאדי. פול משחזר את היכולת משנה שעברה, הקבוצה מנצחת קצת פחות אבל זה בעיקר בגלל שסבלו מהרבה פציעות. האמת שלדעתי קובי במקרה הכי טוב אמור להיות שלישי במירוץ ל-MVP. לברון ראשון, וויד כנראה שני וקובי בספק עדיף על פול במקום השלישי.

Oxycodone

New member
אחראי שראיתי את המשחק היום אין ספק שוויד

ואיך שוויד לצערי ניצח לבד את דטרויט , אין ספק שהתואר מגיע לו. הוא הסביר במחצית למה הוא צועק על שחקנים לפענים......איך הוא עודד את גרמיין אוניל במשחק , אוניל כל המשחק ניגר...אבל נתן 2 סלים ענקיים בחצי דקה האחרונה.....דווין מוביל את הליגה בנקודות , הוא אתלט אדיר והוא נותן בלוקים בלי חשבון ! מבחינת נקודות הוא מקום ראשון , הוא עדיף מהם מבלוקים...הוא לוקח קבוצה שהייתה קבוצת לוטורי שנה שעברה ומכניס אותם למקום החמישי בפלייאוף, הרי זה ברור לגמריי שהצוות המסייע של קליבלנד והלייקרס יותר טוב מהצוות של מיאמי בהרבה. וגם באופי הוא mvp שהוא מחטיא רואים שהוא מתעצבן כזה...הוא צועק על שחקנים , מעודד אותם ופשוט הכי טוב לדעתי. יהיה מעניין אותי מאוד לראות את אטלנטה נגד וויד בפלייאוף , אני אישית חושב שההוקס ינצחו אבל בוא נראה.

Oxycodone

New member
מה החכמה להצביע ללברון ?

אז נכון שביכולת פיזית וב1-1 הוא הכי טוב בליגה ואולי אי פעם. אבל מה זה קשור ל mvp ? לברון משחק עם צוות משלים מעולה - z שהוא גבוה מעולה שלוקח ריבאונדים ותופר סלים מחצי מרחק ואפילו שלשות. והוא משחק עם רכז מעולה ועם ספסל מעולה. אותו דבר גם לגבי קובי , לעומת זאת וויד מביא קבוצה שהייתה במקום האחרון בשנה שעברה למקום החמישי ! הוא משחק עם רכז רוקי........ועם ביזלי שהוא גם רוקי...ועם גבוהים מעפנים + מאמן רוקי טיבטי חח ! והוא מאמן את הקבוצה , צועק על שחקנים , ובנוסף הוא נותן הכי הרבה בלוקים ולדעתי יותר מרשים משניהם השנה.

למעלה