MV2Player

TopSound

New member
MV2Player ../images/Emo53.gif

שלום לכולם, יש לי בעיה, יום בהיר אחד ה-MV2Player מסרב לשלוט על ה-Brightness בסרטים, לא ניתן להגביר או להחליש את העוצמה למרות זאת ה-BSPlayer כן משתף פעולה. הסרתי אותו והתקנתי אותו - לא עזר! שחזור של ההגדרות בתוכנה - לא עזר! התופעה ככל הנראה קשורה בעדכון של CODECS שעשיתי במחשב התקנתי DIVX Pro 5.2.1 ו-XviD 1.0.3 מישהו נתקל בזה? יש פתרון מעבר לזנוח את ה-MV2Player או לחזור לגרסאת CODEC ישנה יותר?

Reborn1

New member
בוקר טוב

קודם כל bsplayer נגן נחמד וזה לא נורא לעבור אליו
שנית אתה יכל לפתור את הבעיה בפשטות 1 mv2player מוגדר "להכיר" 3 מקודדים שנוא שולט בכווני וידיאו והם divx 3 divx 4 ffdshow בכל אלו ניתו מתוך הנגן לכוון את עוצמת האור ד"א מקודד divx 4 מפענח את כל סרטי divx כפי שבדקתי לאחרונה(3 4 5 ) ניתן להוריד אותו מכאן divx 4 2 אתה יכל להתקין את ffdshow ושם ניתן להגדיר נכון 3 אפילו אם יש לך מקודד divx 5 עדין אתה יכול לשנות את הבהירות פשוט במקום מתוך הנגן לווסת מתוך הגדרות המקודד לאחר הפעלת סרט קליק ימני ואז פילטרים תראה divx 5 תלחץ עליו ובהגדרות שלו תראה את בהירות האור ודברים נוספים ומשם תכוונון בהצלחה באחת מהבחירות

TopSound

New member

זה בדיוק העניין ב-DIVX PRO האחרון אין שליטה על עוצמת תאורה דרך ההגדרות של ה-DECODER כמו בגרסאות קודמות! בסופו של דבר התייאשתי והסרתי את הגרסא האחרונה והתקתני מחדש של החבילת מקודדים של K-LITE אבל זה לא נגמר פה גם זה לא עזר עד שלא סימנתי את האופציה המסומנת התמונה ב-MV2PLAYER...

Reborn1

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

אני אעדכן זאת במדריך המעודכן שאני כותב לתוכנה

למעלה