must come to an end...

liran l

New member
must come to an end...

אוקיי , שלום לכולם. 6 שנים עברו להם , 6 שנים בהם צחקנו , בכינו , היינו במתח , רצינו שיקרו דברים , שיהיו דברים - התאהבנו. התאהבנו במציאות יפייפיה שנקראת "דוסון קריק". מחרתיים הכל נגמר. אני מודיע - כל מי שלא יודע מה יקרה בפרק האחרון , שלא ימשיך לקרוא את ההודעה הזו... הפרק must come to an end פותח עם החבר'ה בבית החולים יחד עם ג'ן הגוססת. בעצם - כל הפרק מתמקד סביב המחלה של ג'ן - וההמתנה למוות. כמו שידוע לכולנו : דוסון מצלם את ג'ן מדברת לביתה. זוהי אחת מהסצינות העצובות ביותר בפרק. לאחר מכן , ג'ן מבקשת מג'ק שהוא יגדל את הבת שלה - והוא מסכים ומבטיח לה שזה מה שיהיה - וזוהי הסצינה העצובה ביותר. כידוע - ג'ן מתה , ו.... מה שנשאר זה...במי תבחר ג'ואי? בדוסון או בפייסי? כאמור - היא עשתה בחירה מאוד לא צפוייה ולא הגיונית. היא בחרה בפייסי.
והסוף הטוב הוא שכולם נשארו חברים - ודוסון הפך להיות במאי מוכשר שעומד להיפגש עם ספחלברג. סוף טוב - הכל טוב. שימו לב - באתר הרישמי של דוסון קריק יש שם את כללל המנגינות (לא השירים) היפות והעצובות מתוך כל העונות !!! זה מופיע תחת השם dawson's creek score מומלץ מאוד !!! והנה שירים מומלצים במיוחד מדוסון קריק : sophie b.hawkins - as i lay me down sophie b.hawkins - lose your way jewel - hands alanis morissette - that i would be good ויש עוד הרבה - אבל אם בא לכם את כלל הרשימה - צרו איתי קשר. שנה טובה לכולם !

קוקיטה

New member
איש!! דבר ראשון וואלקום לפורמינו!

אבל...................... ספויילרים מסמנים בכותרת!!!!!!!!!!! יש אנשים שלא קוראים ספוילרים ואנחנו לא רוצים להרוס להם את הסוף! אז....ברוך הבא!! תהנה! פורום מקסים ביותר! אבל!! לסמן ספוילרים!

LillipooT

New member
איזה משפט עצוב ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

התאהבנו במציאות יפייפיה שנקראת "דוסון קריק". מחרתיים הכל נגמר. שלום לך וברוך הבא לפורומינו
יואו עוד יומיים באמת זה נגמר... זה ממש נורא!!! בכל מקרה.. אני דווקא שמחה שהיא בחרה בפייסי! וווואיאיאיי חלמתי חלום על הסדרה!! חחח הזכרת לי!!
טוב אני אכתוב את זה בשרשור אחר. שנה טובה גם לך!!

למעלה