Musicsoft Downloader

CARD ו...USER

CARD=הנתונים שמופיעים על כרטיס הSM=סמארט מדיה שהוכנס אחר כבוד באורגן.לחיצה כפולהעליו תוביל אותנו לנתונים שהוכנסו בו. USER=הדיסק הקשיח שיש באורגן.הנפח משתנה בהתאם לדגם האורגן.

בUSER

יש תיקיות קבועות כמו שנוכל לראות בתמונה.לא ממליץ לנסות ולמחוק אותן.ממליץ רק להוסיף להן מידע בסיסי.כגון רגיסטרים שאנו עובדים איתם קבוע.ממליץ גם שאת הקבצי MIDI-מקצבים-OTS-PAD וכל הקבצים האחרים פשוט להשתמש בCARD.

גם ביוזר וגם בכרטיס

אנחנו יכולים בקלות לפתוח תיקיות חדשות כאוות נפשינו.ממליץ שוב להשתמש בעיקר בכרטיס. עכבר ימני במקום ריק ו...כמו בתמונה המצורפת.

את התיקיות החדשות שפתחנו

נוכל להעתיק-לשנות שם וגם למחוק בשעת הצורך.

מהמחשב לאורגן

נחפש תיקיה במחשב שבה מופיע קובץ.נסמן אותו והנה הוא מוכן להעברה

עכשיו הקובץ ממתין בחלון השני

נוכל כעת להעביר אותו לאורגן באותה דרך.

שאלות נפוצות../images/Emo6.gif

האם האורגן שלי בנוי רק למקצבים ושירים
תשובה: ממש לא.האורגן מקבל הרבה סוגי קבצים.גם קבצי סאונד למשל בפורמט VCE קבצי OTS (ONE TOUCH SETTING( -MDF ועוד ועוד ועוד. היכן אני אמצא אותם לאחר ההעברה לאורגן
תשובה: אנחנו נחפש אותם לפי הקטגוריה להם היא שייכת.דוגמא: קבצי mid למשל נחפש בכפתור "SONG SELECT" אם למשל נגיע לתיקיה שבה יש רק מקצבים,התיקיה תהיה ריקה מתוכן כי האורגן מחפש עכשיו סוג קובץ שונה. יש לי 16 מגה בכרטיס.זה מספיק?? תשובה: די והותר! אינספור קבצים תוכל להכניס בקיבולת הזאת. איך אני יודע כמה מקום נשאר לי בכרטיס?? תשובה:(מתאים ל1500-3000) FUNCTION-UTILITY-וב..TAB נדפדף לMEDIA.נבחר באפשרות העליונה בצד ימין PROPERTY - FREE AREA ונוכל לראות כמה משטח הדיסק עדיין פנוי. האם קבצי VCE הם כבדים? הרי מדובר בקבצי סאונד
תשובה: ממש לא כל קובץ שוקל בין 1ל3 ק"ב.מדובר סך הכול בקובץ שטופל ע"י המשתמש בפורמט XG לרוב.לא מדובר בדגימה. רוצה ללמוד עוד קצת
בבקשה
http://psrtutorial.com/L/lessons.html

למעלה