muscle museum Vs S4A

gloria23

New member
muscle museum Vs S4A

מה דעתכם? אני רק אציין שאני שומעת את S4A עכשיו מהמופע בגלאסטונברי...אחחח ..איזה שיר

eternal itch

New member
כלום, אבל כלום, לא יכול להתעלות על

Muscle Museum לעולם! השיר שאיתו גיליתי את מיוז ולכן לעד תהיה לו פינה חמימה בליבי.
אומנם S4A הוא דווקא אחד מהשירים שיותר חיבבתי מהאלבום האחרון, אבל עדיין... לנסות להתעלות על הפרץ הנוסטלגי שעולה לי בשמיעת Muscle Museum זה מתכון שמועד לכישלון מראש!

Franz Ferdinand

New member
בטח ש muscle museum !!!

איזו שאלה...? איך אפשר בכלל להתחרות בשיר הגאוני הזה??? אני מאמינה שזה בין השירים האהובים ביותר אצל כל אחת ואחד ממעריצי מיוז שמכירים אותם לפני time is running out... אישית, זה השיר שאני אכי אוהבת! לא רק מהשירים של מיוז... אלא מכל השירים הקיימים מכל הזמנים!!! אין על השיר הזה... הוא פשוט מושלם!!!

ramoni

New member
מוזיאון השרירים לוקח..

וכל מה שעדי ודורית אמרו הם מילים בפי דברם, אין מה להוסיף.. אוףףף איך אני שונא את זה שאומרים דברים לפני...

ramoni

New member
אירנה ולא דורית

אבל אם כבר, דורית , בכל זאת תקבל את הרספקט(כי היא קדושה)

gloria23

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחח ותודה לטוואלב סטונס , סתם סתם, אוי רם, אין עליך...חחח טוב רציתי לראות מה התגובות שלכם ואחר כך להגיב, אז ככה הבחירה שלי, זה גם מאסל מיוזיאום, יש בו משהו מאוד מיוחד, במיוחד המשפט "לא רוצה שתעריצו אותי..מתי שזה מרצה אותכם..." זה מראה לי על אצילות, ככה אני רואה את זה. ולמרות ושוב ושוב, אחרי המופע בגלאסטונברי, אני לא אשכח את סינג פור אבסולשיין, שהיה בשבילי ההיי-לייט של המופע, כי פעם ראשונה בחיים שלי לשמוע ולראות אותם מבצעים את זה לייב..ואני מאוד אוהבת את השיר הזה עם המילים הגאונות שלו, והקליפ, אני לא אשכח איזה יום סיוטי היה לי ואז , נקודת האור של היום המעפן הזה... מיוז ב-NME chart עם הקליפ החדש של סינג פור אבסולשיין, בכלל יותר קל לעבור דברים עם מיוז..יש דרך שאני צריכה ללכת לצבא המעפן, כל כך רחוק מהתחנת אוטובוס, ואז שהבאתי את הדיסקמן סוף סוף, מיוז ופלאסיבו, הנעימו את מסעי אי שם בתל השומר...במיוחד citizen erased שבע דקות הליכה עברו בלי להרגיש

Franz Ferdinand

New member
ואו! את משרתת בתל השומר??

אני גרה בתל השומר!!! אולי יצא לנו להיפגש פעם...?

ramoni

New member
לפעמים אני חושב שאני באמת

המיוזיסט הכי צפוני והכי מרוחק שיש בארץ, רחוק מהאשקן שמתרחש אי שם באיזור המרכז(מפגש מוחות של שלושת המוסקיטריות ירדן אירנה ודורית זה נשמע כמו תופעת יקום)..., ;

jordan bellamy

New member
אבל רם...

הרי גם אתה מתגייס בקרוב,אז קדימה בוא לשרת בתל השומר! למרות שאני משרתת בכלל בצריפין,יוצא לי פעמיים בשבוע לבקר שם -בגלל כל מה שקשור לבקשות שינוי שיבוץ. יאללה בואו נפגש בשקם המרכזי! חחח...

eternal itch

New member
אחחח... השקם המרכזי...

גלי נוסטלגיה נוספים עולים ומציפים אותי. רק 4 וחצי חודשים מפרידים אותי מהתקופה בה הייתי מבקרת בשקם המרכזי שלוש פעמים ביום. כן, זה קשור לעובדה שהמשרד שלי היה ממוקם בדיוק מולו... העובדים שם הם האנשים הכי מוזרים ביקום! ואפילו איזה אידיוט מ"רולדין" הציע לי עבודה שם לאחרי השיחרור...

jordan bellamy

New member
השתחררת?

אוי כמה אני מקנאה בך! אין לך מושגגגגגגגגגגגגג..... בטח שירתת במקרפ"ר נכון? זה מול השק"ם וגם אני מבחינה לפי האמבולנס מאחוריך.

Rusty Cage

New member
Muscle Museum !!!

איזה שיר ע-נ-ק! נראה לי השיר הראשון ששמעתי שלהם...או שזה היה ניו בורן בעצם
בכל אופן,לדעתי Muscle Museum לוקח ובגדול. אחד הטובים שלהם

למעלה