את כל זה עשיתי... אבל לא מצליחה במשחק מחשב, ואין לי קוד לדלת
I ilanama1 New member 11/11/06 #22 את הקוד לדלת גם אני לא מוצאת בנתים ושחקתי כמה שלבים ונמאס לי הקוד נראה לי צריך להיות בספר אולי או על הדפים על הריצפה
את הקוד לדלת גם אני לא מוצאת בנתים ושחקתי כמה שלבים ונמאס לי הקוד נראה לי צריך להיות בספר אולי או על הדפים על הריצפה
R rinatt1 New member 11/11/06 #27 ../images/Emo58.gifסיימתי ראשונה... רמז זה קשור למשחק שנפתח במחשב.. וזה רשום ביומן... בהצלחה.. איזה כיף פעם ראשונה סיימתי ראשונה משחק..יששששש
../images/Emo58.gifסיימתי ראשונה... רמז זה קשור למשחק שנפתח במחשב.. וזה רשום ביומן... בהצלחה.. איזה כיף פעם ראשונה סיימתי ראשונה משחק..יששששש
R rinatt1 New member 11/11/06 #33 אז אני יגלה לך.. גם אני התכונתי לקוד של הדלת.. תקראי ביומן בדף הראשון היא כותבת שהקוד לדלת זו הסיסמה לשלב 1 במשחק שהיא אוהבת. כלומר.. במשחק Orbox B יש סיסמה בכל שלב.. והקוד לדלת זו הסיסמה של השלב ה1 במשחק. בהצלחה.
אז אני יגלה לך.. גם אני התכונתי לקוד של הדלת.. תקראי ביומן בדף הראשון היא כותבת שהקוד לדלת זו הסיסמה לשלב 1 במשחק שהיא אוהבת. כלומר.. במשחק Orbox B יש סיסמה בכל שלב.. והקוד לדלת זו הסיסמה של השלב ה1 במשחק. בהצלחה.
R rinatt1 New member 11/11/06 #38 חח.. גם אני נסיתי וזה לא עבד|ספוילר כי זה לא הקוד. כשאת נכנסת למשחק אל תקישי קוד.. פשוט תלחצי לשחק וזה יהיה השלב ה-1. ואז תראי את הקוד. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . הקוד.. עוד קצת למטה . . . . . . . . . . . . . . . . . הקוד: zzx112
חח.. גם אני נסיתי וזה לא עבד|ספוילר כי זה לא הקוד. כשאת נכנסת למשחק אל תקישי קוד.. פשוט תלחצי לשחק וזה יהיה השלב ה-1. ואז תראי את הקוד. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . הקוד.. עוד קצת למטה . . . . . . . . . . . . . . . . . הקוד: zzx112
I ilanama1 New member 11/11/06 #30 קודם אתה צריך למצאת מברג אדום ומפתח ברגים עם המברג האדום אתה פותח את הקופסא הלבנה ועם המפתח ברגים אתה מסובב את הבורג
קודם אתה צריך למצאת מברג אדום ומפתח ברגים עם המברג האדום אתה פותח את הקופסא הלבנה ועם המפתח ברגים אתה מסובב את הבורג