Multy stage charger

גיל ק

New member
Multy stage charger

שלום לכולם ושנה טובה
שאלה- מישהו מכיר או יודע היכן ניתן לרכוש בארץ Multy stage charger ומה העלות שלו? בארה"ב זה נע סביב 200$ לפני משלוח. תודה מראש.

Alex33

New member
שמעתי על יבואן בצפון שכחתי את פרטיו

שמייבא את המטען "TrueCharge " ( אולי לחפש אצל היצרן את היבואן המקומי) מהם הייתי ממליץ לסירה "רגילה" על "TrueCharge 20 Plus" . הייצרן אמריקאי , ואת המוצר ניתן לראות בקטלוג WEST MARINE ,www.westmarine.com . זהו מוצר טוב מהממוצע, נימכר שם בכ 350USD ,עם 3 יציאות של 20 AMP (תכונות מקובלות למטענים מסוג זה). אישית אני משתמש שנים במטענים מסוג זה ( אבל תוצרת Professional Mariner גם מארה"ב ,יותר זולים קצת ), ומסקנתי היא שיש להם יתרון ממשי לשמירה על אריכות חיים וטעינה מהירה -אך לא מזיקה- של מצברים מכל הסוגים.ללא בעיותץ את שניהם ( לשתי סירותי האחרונות..) רכשתי בארה"ב. אם תרצה עוד פרטים שלח לי מסר.

גיל ק

New member
אלכס תודה.

תודה רבה אני אבדוק. דרך אגב מאוד השכלתי מקריאת מאמרך בנושא !!

olahav

New member
בשביל זה יש את shopping.com

מצאתי לך מידע כאן מי שמחפש מידע על מוצרים שונים לאו דווקא בתחום הימי. נסו את www.shopping.com

Alex33

New member
אתר יפה, אבל המטענים המוצגים...

שם אינם מסוג MULTISTAGE אותם גיל מחפש...

eranb2

New member
מטען

המטענים הטובים בעולם היחידים עם 4 רמות טעינה. www.sterling-power.com

Alex33

New member
אכן פירמה מצויינת למטענים..

אנגלית, קצת יקרים, 4 רמות לא מוכר , אולי 4 שלבים, יתרון בשלב 4 רק למצברים בעלי חומצה נוזלית "פתוחים"( לא GEL או AGM ) מישהו מיבא אותם לארץ??

וואנאקה

New member
סולארפאוור מייבאת את המטען הזה

חברת סולארפאוור (חפש בגוגל) מאזור המרכז מייבאת את המוצרים האלה. הם מתעסקים באנרגיה סולארית ורוח, ומייצגים את Xantrex Trucharge

למעלה