MultiJam

דור(2?)

New member
MultiJam

גבירותי ורבותי, אני גאה להציג את ההמצאה החדשה שלי - מולטיג´אם. רעיון שעלה לי בזמן שינה (המוזה הכי טובה, תאמינו לי :) ): למה שלא ניקח כמה אנשים שכל אחד יודע לראפרפ בשפה אחרת (עברית אנגלית צרפתית ערבית רוסית אמהרית וכו´), מהארץ, ולא קשה למצוא אנשים בשביל זה (באיאן, ג´רמי, טי אן, שי חדד, ועוד כמה שחשבתי עליהם), ולעשות איתם מולטי ג´אם בכמה שפות? זה יכול להיות מאאאאגניב ביותר! תחשבו על זה

BIGO-G

New member
לא הראשון שחשב על זה

יש הרכב ישראלי שנקרא "האו"ם" לא יודע בדיוק מי שם ומה סגור איתם נוכחית אבל בעיקרון הם עושים ראפ בכמה שפות עברית אנגלית צרפתית ערבית רוסית ולא יודע מה עוד....

דור(2?)

New member
וואלה? לא שמעתי עליהם!

אתה יודע עליהם עוד משהו? יש להם איזה שיר?

BIGO-G

New member
הרכב ראפ תל אביבי

אני אבדוק עם אנשים שקשורים ל"או"ם" , ויצא לי לשמוע שיר יפה אחד שלהם בצרפתית אנגלית עברית ורוסית נדמה לי. ובאותה נשימה אני אדבר על שי חדד ראפר ישראלי-קנדי יהודי שעושה היפ הופ ממש טוב ב3 שפות: אנגלית עברית וצרפתית, לינגוויסטיקס רימיקס לדוגמא, ניתן להוריד את הרימיקס ועוד שירים מעולים אחרים( רזיסטנס, אופן יור אייס) באתר הבית שלו : www.mp3.com/intelekt מומלץ!

sivani

New member
אני אתנדב ../images/Emo15.gif

לפעמים אני מדברת הרבה שטויות אז זה נשמע כמו ג´יבריש

sivani

New member
אני אתנדב ../images/Emo15.gif

לפעמים אני מדברת הרבה שטויות אז זה נשמע כמו ג´יבריש

double M

New member
רעיון מעולה

ובשיר בראשית היו שלוש שפות: עברית אנגלית וצרפתית

*-*SUNSHINE*-*

New member
קיבוץ גלויות??../images/Emo9.gif אני מוכנה ל....

ראפרפ בעברית ובג´יבריש כי אני מדברת מהר מאוד לפעמים וזה יוצא או ג´יבריש או נורא מגניב....נורא אוהבת... לבינתיים-סאנשיין

למעלה