multi language בדוט נט

dc24

New member
multi language בדוט נט

היי מישהו יודע איך אפשר לעשות בדוט נט ממשקי משתמש במספר שפות עם אפשרות לשינוי בזמן ריצה ? ז"א שיהיה למשל תפריט עם HEB ו-ENG שבחירה באחד מהם משנה את כל הממשק לאותה שפה. אני יודע שיש localization אבל כל מה שאני הצלחתי זה שבזמן התחלת התוכנית הממשק יהיה ע"פ האזור שמוגדר במערכת ההפעלה, אך לא הצלחתי לעשות שינוי בזמן ריצה לשפה אחרת. אם מישהו יודע אני אשמח אם הוא יכול לתת את קטע הקוד שקובע את שינוי השפה לשפה הנבחרת ע"י התפריט בזמן ריצה. תודה רבה רבה DC

dc24

New member
שתי שאלות נוספות

אני מתכנת ב-VB.NET. יש לי טופס יחיד בפרויקט. 1) איך אני יכול שבלחיצה על כפתור הטופס יטען מחדש. אני לא מתכוון שהפונקציה form_load תופעל אלא ממש כל הטופס ממש יטען מחדש (כולל הקונסטרקטור) 2) האם מישהו יודע אם יש לטופס מאפיין שמחזיר / מעדכן את ה-currentUICulture ? בכל הדוגמאות שמצאתי משתמשים ב-threading.thread.CurrentThread.CurrentUICulture. תודה

Admini

New member
שמור את השפה במשתנה/REG/XML

או השד יודע מה... ותעבוד לפי המשתנה ולא לפי המערכת... זה לא כ"כ קשה לדעתי.. נ.ב. תעיין שם, יש שם עוד כמה דברים מעניינים כמו תאריך עברי. מומלץ.

dc24

New member
הצלחתי

תודה למי שינסה לעזור. מה שעזיתי זה די פשוט. במקום שבו רציתי לשנות שפה עשיתי 3 דברים : 1) שינוי השפה ע"י שינוי CurrentUICulture 2) me.controls.clear מה שגורם לטופס למחוק את כל הפקדים שעליו. 3) קריאה ל-InitializeComponents לאיתחול מחדש של הטופס

למעלה