אז הנה הלינק תחכה עד שהמספרים בתחתית המסך יגיעו ל-0 , לכניסה לחץ כאן או כאן או כאן או כאן
G gokussj2 New member 29/1/05 #21 אז הנה הלינק תחכה עד שהמספרים בתחתית המסך יגיעו ל-0 , לכניסה לחץ כאן או כאן או כאן או כאן
G gokussj2 New member 29/1/05 #27 הנה ראדיץ סופר סייאן 4 , עכשיו מה שקצת בעיה איתו זה שנגד דמויות רגילות הוא יכול לנצח אותן במכה אחת או מקסימום שתיים
הנה ראדיץ סופר סייאן 4 , עכשיו מה שקצת בעיה איתו זה שנגד דמויות רגילות הוא יכול לנצח אותן במכה אחת או מקסימום שתיים
ה היהודי מיהוד היחיד New member 29/1/05 #29 נזכרתי בעוד כמה דמויות אם אפשר כמובן (מצטער על ההצקה ) : בארדוק ssj evil ken (לא כ"כ קשור אבל לפי מה שהבנתי הוא לא רע )
נזכרתי בעוד כמה דמויות אם אפשר כמובן (מצטער על ההצקה ) : בארדוק ssj evil ken (לא כ"כ קשור אבל לפי מה שהבנתי הוא לא רע )
G gokussj2 New member 29/1/05 #23 משח מכות נטו בלי שטויות מסביב יש לך את הסביבות קרב שמעוצבות לפי המקומות בסידרה , ויש לך המון סוגי דמויות שאתה אפילו יכול להוסיף בעצמך , יש כמעט את כל הדמויות מהסידרה הנה תמונה
משח מכות נטו בלי שטויות מסביב יש לך את הסביבות קרב שמעוצבות לפי המקומות בסידרה , ויש לך המון סוגי דמויות שאתה אפילו יכול להוסיף בעצמך , יש כמעט את כל הדמויות מהסידרה הנה תמונה
ה היהודי מיהוד היחיד New member 29/1/05 #30 פעם אחרונה אני מבטיח לאחר מחשבות רבות , אני מעוניין לנסות את הגרסה שהצגת במהלך השרשור (במשחק שלי בגלל ריבוי הדמויות, יוצא שהרבה מתוכן מוסתרות ) אז אני אשמח אם תעלה את המשחק להורדה נ.ב מבטיח שזה פעם אחרונה ומצטער על ההצקה
פעם אחרונה אני מבטיח לאחר מחשבות רבות , אני מעוניין לנסות את הגרסה שהצגת במהלך השרשור (במשחק שלי בגלל ריבוי הדמויות, יוצא שהרבה מתוכן מוסתרות ) אז אני אשמח אם תעלה את המשחק להורדה נ.ב מבטיח שזה פעם אחרונה ומצטער על ההצקה