mugen כל מי שרוצה הורדות להכל!!!

gokussj2

New member
mugen כל מי שרוצה הורדות להכל!!!

-מי שצריך את התוכנה להוספת דמויות -מי שצריך את המשחק עצמו בגירסה של מקום לעד 300 דמויות ותצוגה על מסך מלא (ריק מדמויות , להוסיף בעזרת התוכנה) -מי שצריך דמות מסויימת , יש לי מבחר של יותר מ-300 -מי שרוצה גם תוכנה לצפיה בהגדרות של דמות ספציפית וגם ניתן לערוך דמויות כל הבקשות לתת כאן , אני יכול להעלות הכל להורדה רק תבקשו

PernaLonga

New member
אמממ תעלה הכל... חחח

בבקשה אחי. אני מת לדעת מה זה המוגן הזה

Brolly

New member
אם זה לא יטריח אותך יותר מדי אז

בבקשה תעלה את הכל ^_^ לא שיחקתי במוגן כבר מלא זמן

gokussj2

New member
זה בעיה כיוון

שהאתר אכסון מוגבל ל-20 מגה בייט ולהעלות הכל זה 300 מגה בייט

gokussj2

New member
מה בדיוק הבעיה

בכל מקרה רציתי לחלק את זה אני יכול לחלק את זה רק לקובץ של המשחק בלי דמויות , קובץ של התוכנה , וקובץ של כמה דמויות או דמות אחת כל פעם , מה הבעיה פשוט לבקש

אני מחפש שתי דמויות עיקריות

מצאתי אותן רק באתר מסוים שאי אפשר להוריד ממנו (אבל אתה הורדת ממנו כי בעבר היה אפשרי להוריד מאתר זה (אפשר לפרסם את שמו דרך אגב )) : וג'יטו ssj4 וגוטנקס ssj4

gokussj2

New member
תשובה

אני יודע על הדמויות האלה אבל כשמכניסים אותן למשחק הרגיל הן מפילות את המשחק , אם אתה רוצה אותן יש באימיול גירסה טובה של מוגן שנקראת: mugen attidutes משהו כזה ושם יש את שתי הדמויות האלה

ועוד דמות שנזכרתי עכשיו

טרנקס ssj3 חיפשתי בנרות ולא מצאתי. יש לך מושג כלשהו לגביו ? ואין לי אימיול אם אתה מתכוון לשלוח אותי לשם
.

gokussj2

New member
אוקי רק לברר משהו אחד

יש שני סוגים , אחד הוא בסגנון הרגיל של הדמויות האחרות והשני הוא כזה יותר גבוה ומציאותי אבל באחריות הוא פחות כיף אז תראה לפי התמונה איזה אתה רוצה

למעלה