MTVASIA

LaLyBLooM

New member
MTVASIA

בלו עם ONE LOVE מקום 50 בסינגלים מתוך 50 הסינגלים של השנה שזה לא רע בהתחשב בעובדה שאני אישית לא מצאתי עוד להקות בנים ברשימה כולל ווסטלייף אם מישהו מוצא מישהו שיגיד
Top 50 Singles 1. My Culture - 1 Giant Leap featuring Faithless and Robbie Williams 2. Let´s Push Things Forward - The Streets 3. Dead Leaves And The Dirty Ground - The White Stripes 4. In My Place - Coldplay 5. Scorpio Rising - Death In Vegas featuring Liam Gallagher 6. Come Away With Me - Norah Jones 7. Outtathaway! - The Vines 8. Tiny Spark - Brendan Benson 9. Lost Cause - Beck 10. A Little Less Conversation - Elvis Presley/JXL 11. Braided Hair - 1 Giant Leap featuring Neneh Cherry and Speech 12. How Come You Don´t Call Me - Alicia Keys 13. Sk8er Boi - Avril Lavigne 14. The Scientist - Coldplay 15. Do You Realize?? - The Flaming Lips 16. Your Body Is A Wonderland - John Mayer 17. Lonely Day - Phantom Planet 18. Get Over You - Sophie Ellis Bextor 19. Wasted & Ready - Ben Kweller 20. Fell In Love With A Girl - The White Stripes 21. Little By Little - Oasis 22. Without Me - Emimen 23. No Such Thing - John Mayer 24. Something To Talk About - Badly Drawn Boy 25. Good To Me - Brendan Benson 26. Envy - Ash 27. Lessons Learnt From Rock I To Rocky III - Cornershop 28. By The Way - The Red Hot Chili Peppers 29. Bad Cover Version - Pulp 30. Lose Yourself - Eminem 31. On The Ground - Eskobar 32. There Goes The Fear - Doves 33. Get Free - The Vines 33. You Held The World In Your Arms - Idlewild 34. California - Phantom Planet 35. We Are All Made Of Stars - Moby 36. Folk Singer - Brendan Benson 37. Complicated - Avril Lavigne 38. Sweet And Sour - The Jon Spencer Blues Explosion 39. Open Your Eyes - Goldfinger 40. Big Machine - Goo Goo Dolls 41. Days Go By - Dirty Vegas 42. Boys - Britney Spears 43. Positivity - Suede 44. Work It - Missy Elliott 45. Underneath It All - No Doubt featuring Lady Saw 46. Come Into My World - Kylie Minogue 47. Keep Fishin´ - Weezer 48. When I Get You Alone - Thicke 49. Dirrty - Christina Aguilera 50. One Love - Blue ולא פחות חשוב!! שר הטבעות החדש שלי מקום ראשון בסרטים!! איזו "הפתעה" משמחת
Top 10 Movies 1. The Lord Of The Rings: The Two Towers 2. Spider-Man 3. About A Boy 4. Spirited Away 5. Monsoon Wedding 6. Star Wars: Episode II - Attack Of The Clones 7. One Hour Photo 8. He Loves Me He Loves Me Not 9. 8 Women 10. My Big Fat Greek Wedding

LaLyBLooM

New member
חחחחחח

לא כל כך לאט לאט בהתחשב בעובדה שבלו להקת השנה ב3 תחנות רדיו בארץ, כולל התחנה ההכי מושמעת... ושתי התחנות האחרות אני אישית לא הצבעתי כי לא ידעתי בכלל שהם מועמדים ואני מניחה שרובכם לא ידעתם, זה מראה שאנשים מעדיפים אותם כאילו, בואו נסתכל על זה בדרך שידיד שלי רואה את זה כן, לווסטלייף יש יותר מעריצות ומעריצים בארץ, מה לעשות... והרבה יותר מעריצות אובססיות כאלה שיצביעו אלף פעמים (וילכו ויריבו איתנו ויטענו שאנחנו הצבענו אלף פעמים ושכמובן התחלנו את המריבה... טוב סליחה זה לא קשור), בכל מקרה... מתוך ה100% אנשים שמצביעים... 80% לא מעריצים אף להקה שהייתה מועמדת ללהקת השנה הם מסתכלים רואים ואומרים את דיעותיהם... (הדיעות של ידיד שלי) ווסטלייף... וואללה, הלהקה הזאת עם כל הבלדות... נמאס כבר, כל שיר, עוד שיר מרדים, דיי, להקה נחמדה, אבל מספיק... רואים אטומיק קיטן, להקה טובה אבל לא מספיק בשביל להיות להקת השנה, לפחות הן כוסיות (זה ידיד שלי אמר)... רואים בלו, חושבים חושבים, יש להם שירים מרקידים ונחמדים... קצב נחמד, לא מתנהגים כמו חבורה של מתרוממים, אז למה לא? מבין כל הלהקות הן הלהקה המועמדת הכי נורמלית... והופ, נכנסה לה עוד הצבעה לבלו אז כן, כמות המעריצים של בלו בארץ היא כלום לעומת ווסטלייף... אבל רוב האנשים שלא מעריצים את ווסטלייף, יעדיפו להצביע לבלו, וזאת על ידי סקר שעשיתי לידידים וחברות שלי ושימותו הקנאים!!

chicolico

New member
ho, paaaaalese.....

לזה הם קוראים מצעד? זה בדיחה! מי לעזאזל דירג את זה? סטיבי וונדר?

LaLyBLooM

New member
חחחחחח

זה כל מיני EDITORS של MTV ASIA יש איזה מיילינג ליסט אחד של פופ והם שלחו את זה לשם ולא יודעת אם לעוד מקומות כי זה לא מצעד MTV ASIA הרשמי ולפחות שר הטבעות שלי מקום ראשון

למעלה