MTV

Lp Fairy

New member
תכלס

הם לא עשו כלום השנה.. אין להם סיבה להגיע לשם...

SuperTom

New member
לא שמצעד שטותי של MTV משנה הרבה

אבל היה להם בדיוק קליפ אחד שהופיע בMTV בשנה האחרונה והוא Numb/Encore. סביר להניח שהוא היה מדורג איפשהו ב100 לקראת הסוף, כנ"ל לגבי Believe Me השולט, אבל אין לי מושג ממש..רמת השירים שהם בחרו שם די הבריחה אותי אז וויתרתי.

MTV זה כמו אופנה חולפת

לינקין בטח נחשבים עכשיו "OUT" אם הם יוצאיו דיסק חדש פיתאום הם ייזכרו בהם אני לא שמה על MTV

noam the ninja

New member
דבר ראשון

נכון, לינקין כבד די "יצאו מהעניינים" כי כולם שחכו מהם בגלל שהם נעלמו כדי לעבוד על האלבום החדש, אבל כשהוא יצא, כולם ימותו עליהם. ודבר שני, למי אכפת אם לינקין הגיעו לאיזה מצעד או זכו בפרס של ה-MTV המאדר-פאקרס. במילא מטליסטים אמורים לשנוא את MTV לא?

badboy096

New member
נצל"ש

כמה דיסקים יש ללינקין ומתי בערך יצא הדיסק הבא?

noam the ninja

New member
יש כבר חמישה דיסקים

הייבריד ת'יאורי EP, הייבריד ת'יאורי, ריאנימיישן, מטאורה וקוליז'ן קורס, שזה גם EP. הבא יצא מתישהו בקיץ.

SuperTom

New member
רשימת האלבומים של LP

ההקלטה הראשונה הייתה בקלטת דמו ב96 כאשר הם עוד נקראו Xero. אחרי זה הגיע ה-Hybrid Theory EP בשנת 99 שכולל 6 שירים. יש בינתיים שני אלבומי סטודיו - Hybrid Theory (מ-2000) ו-Meteora (מ-2003). אלבום הרמיקסים Reanimation יצא ב-2002 ואלבום המאש-אפ Collision Course עם ג'יי זי יצא ב2004. כמו כן יש את אלבום ההופעה Live In Texas שיצא בסוף 2003. וכמובן The Rising Tied הגאוני של מייק ו-Fort Minor שיצא בנובמבר האחרון. אלבום הסטודיו הבא של לינקין יגיע באמצע-סוף 2006 :)

noam the ninja

New member
האלבום של פורט מינור לא נחשב

כי זה רק מייק, זה לא לינקין פארק. ונראה לי שכשהם היו XERO זה גם לא נחשב כי הם היו בלי צ'סטר, לא?

SuperTom

New member
אני יודע שFM לא נחשב

אבל הוספתי את זה בסוף כי מייק בכל זאת חלק מלינקין פארק, וצ'סטר אכן לא היה ב-Xero אבל זה לא אומר שזה לא נחשב, לא דיסק אמנם אבל קלטת של 4 שירים שהם הקליטו אז עם סולן אחר (ודי מעפן).

noam the ninja

New member
אם זה בלי צ'סטר

אז לא נראה לי שזה נחשב, וחוץ מזה הם היו XERO, לא לינקין פארק, ועוד חוץ מזה, השאלה הייתה כמה דיסקים הם הוציאו, ומה שהם הוציאו כXERO, זה קלטת. איזה מתחכם מעצבן אני!

SuperTom

New member
Xero זה ההתחלה של לינקין

אז בטח שזה יהיה שייך חח טוב אז אל תכללו את זה, רק רשמתי שזו הייתה ההקלטה הראשונה שלהם אי פעם, אחרי זה באו שני אלבומי סטודיו ו3 אלבומים נוספים..וזהו :) יאי וקיבלתי היום את החבילה השווה של LPU5...שולט ומומלץ ביותר =]

phoenixTheGod

New member
תחדש

די חפרתם האמת.. אגב,לצ'אז לא אמור לצאת אלבום סולו כלשהו?

SuperTom

New member
תודע תודע, הדיסק שולט

והחולצה ענקית :O והדיסק סולו של צ'סטר [תחת השם ההזוי Snow White Tan] ייצא בקרוב, אין ממש תאריך כי יש לו ולמפיקים של האלבום התחייבויות נוספות [אלבום חדש של LP בין השאר] אז קשה להם להחליט על תאריך יציאה, אבל בעיקרון הפקת האלבום הסתיימה. השיר הראשון מפרויקט הסולו שלו ייצא עוד מעט בפסקול של Underworld2..רמיקס של The Morning After, הפסקול יוצא ב-10 לינואר. ולחפור זה כיף P: חח סתם, סיימתי

למעלה