פשוט אתה אוהב את המילה "פשוט"
N Nadav נדב New member 29/4/04 #41 כתבתי אמן כדי לשייך ל2 המינים...חחח לא חשבתי שזה לא נכון במיוחד..חחח
ס סקייטר גירל New member 29/4/04 #42 חחחחחחח../images/Emo9.gif ד''א דניאל השאלה הייתה מיותרת לא הוא קנה בארץ....זותומרת שזה ר-ק בDVD כ''כ חבל.... אתם לא תאמינו כמה עלה לי הFEVER TOUR עשרין ומשהו יורו! 25 נראה לי....טוב זה היה בוינה.... הייתי ממש נואשת הייתי ח-י-י-ב-ת לקנות אותו והOANLT TOUR עלה לי 90 ש''ח בערך....
חחחחחחח../images/Emo9.gif ד''א דניאל השאלה הייתה מיותרת לא הוא קנה בארץ....זותומרת שזה ר-ק בDVD כ''כ חבל.... אתם לא תאמינו כמה עלה לי הFEVER TOUR עשרין ומשהו יורו! 25 נראה לי....טוב זה היה בוינה.... הייתי ממש נואשת הייתי ח-י-י-ב-ת לקנות אותו והOANLT TOUR עלה לי 90 ש''ח בערך....
N Nadav נדב New member 30/4/04 #43 שתדעו לכם שבדיוטי-פרי של המון מדינות יש אלבומים, DVD, קלטות ומה שתרצו של קיילי...קניתי 5 אלבומים רק בדיוטי פרי+DVD...
שתדעו לכם שבדיוטי-פרי של המון מדינות יש אלבומים, DVD, קלטות ומה שתרצו של קיילי...קניתי 5 אלבומים רק בדיוטי פרי+DVD...
ס סקייטר גירל New member 30/4/04 #45 גמני רציתי לשאול את אותה השאלה../images/Emo9.gif וואי איך בא לי את האלבום הראשון של קיילי
N Nadav נדב New member 1/5/04 #53 ומה ששיעשע אותי באילת זה שאלבום שלה עולה סה"כ 30 שקל!!! (מקורי לא צרוב)
P p i n g o New member 1/5/04 #60 מה מתעקם הצידה? ../images/Emo5.gif וקניתי את זה בחנות יד שניה בת"א.