MTV News

Mrs Brightside

New member
אלבומים חדשים באופק...

אוזי אוסבורן (בעלה של שרון) משחרר אלבום אולפן ראשון מזה 6 שנים. האלבום Black Rain ישוחרר בסוף מאי ויהיה האלבום הראשון של הרוקר מאז Down To Earth מ-2001. הסינגל הראשון הוא I Don't Wanna Stop.
מעריצי אלישה קיז יאלצו להמתין עוד קצת זמן עד שהזמרת תוציא את אלבומה הבא. האלבום הרביעי של הזמרת היה אמור לצאת ביוני, אבל מנהלה מוסר כעת, שהאלבום ייצא כנראה רק באוקטובר. ע"פ המנהל, העיכוב נובע מקריירת המשחק החדשה של הזמרת בת ה-27 הכוללת את המותחן Smokin' Aces והקומדיה The Nanny Diaries לצד סקארלט גוהנסון.
הראפר 50 סנט עומד להוציא אלבום חדש ומצפה לו לא פחות מלהיט בטוח, אחרי ש-2 אלבומיו האחרונים מכרו יחד למעלה מ-20 מיליון עותקים. עכשיו הוא עומד להוציא את אלבומו השלישי בחברת Interscope (השייכת ל-ד"ר דרה ואמינם) והחמישי בכלל. האלבום Curtis (שמו האמיתי הוא קרטיס ג'קסון) ייצא בסוף יוני ומשתתפת בו סוללה של אמני ענק: ד"ר דרה, טימברלנד ואמינם (שגם מתארח ב-Pipe Show) הפיקו שירים באלבום ומשתתפים בו גם ג'סטין טימברלייק (בקטע AYO Technology), אקון, מרי ג'יי בלייג', Robin Thicke וגם ניקול מהפוסיקאט דולז. הסינגל הראשון Straight To The Bank.
העבודה על האלבום הבא של רדיוהד מתקדמת, כך מדווח הסולן טום יורק. לשמחת המעריצים, הלהקה הכניסה לאחרונה קטע מתוך שיר חדש בשם 15 Step באתר שלה ואתם מוזמנים להקשיב לו בלינק הבא: www.radiohead.com/deadairspace יורק מספר באתר של הלהקה: "רדיוהד ממשיכים שוב להקליט בשבוע הבא, אחרי שסוף סוף השלמנו כמה שעות שינה. יש לי דיסק שלם של כל מה שעשינו עד כה... ולכם אין. עדיין (מצטער)"... והוא ממשיך לכתוב למעריציו: "אני חייב להקשיב לזה שוב, אחרי שלקחתי הפסקה שתמיד עושה אותי עצבני. מקווה שאתם בסדר". ע"פ דיווחים, אלבום ההמשך ל-Hail To The Thief מ-2003 ייצא עוד השנה. ותודה לMusicaNeto
 

mc lyte

New member
איזה כיף שסוף סוף יוצא לאלישה קיז אלבום../images/Emo47.gif

אני כבר לא יכולה לחכות
 

Invisible Boy

New member
קיילי מינוג עובדת על "שיר גיי פופ גדול"

הדיווה האוסטרלית קיילי מינוג עובדת במרץ על אלבום האולפן העשירי שלה, הראשון מאז היא אובחנה והחלימה מסרטן השד. קיילי עובדת על האלבום החדש עם רשימה מכובדת של אמנים כמו בוי ג'ורג', ג'ייק שירס (Scissor Sisters) ומפיק ה-R&B הידוע טדי ריילי. אבל את הכותרות תופס דווקא קאלוין האריס, מוסיקאי סקוטי בן 23. השניים עובדים באינטנסיביות באולפן ההקלטות וקאלוין כבר חושף, שהשירים עליהם הם עובדים יהיו אפילו יותר ראותניים מסגנון הדיסקו הרגיל שלה. "הקלטנו שיר אחד במלואו ואנחנו עובדים על עוד כמה", הוא סיפר ל-MTV. "השיר נשמע כמו 500 גברים רוקדים ללא חולצות. זה מלוכלך, זה 'מזיע' וקצת לא בסדר. שיר גיי פופ גדול, כמובן". החיבור בין השניים נוצר כאשר מפיק ראה את העמוד של קאלוין ב-MySpace ועניין את קיילי, שהחליטה מייד להיפגש איתו. "הוא שאל אותי אם ארצה לעבוד עם קיילי ואמרתי לו 'אתה צוחק?' היה מדהים לעבוד איתה", הוא מספר. "אבל אנחנו רק חברים" הוא מגיב לשמועות על משהו רומנטי ביניהם. "הסיפור הזה ממש לא נכון. הפרשי הגובה מטורפים בינינו, זה לא יכול לעבוד"... קאלוין פורץ השנה גם כאמן סולו. הסינגל הראשון שלו Acceptable In The '80s כבר הגיע אל המקום העשירי בבריטניה ובחודש הבא ייצא הסינגל השני שלו, The Girls. האלבום המלא שלו, הנושא את השם הצנוע I Created Disco, ייצא בחודש יוני. הבחור נחשב לגאון אלקטרוני, שללא כל הכשרה מוקדמת כ-DJ, הצליח גם לקבל משרה נחשקת כמחמם ההופעות של פייתלס ובקרוב הוא יחמם גם את גרוב ארמדה. האלבום הראשון של קיילי מאז Body Language מ-2003 ייצא עוד השנה.
 

xtina 4 ever

New member
מעניין.../images/Emo210.gif

אני אחשוב על LP, אם זה לא יהיה יקר מדיי.
 
למעלה