MTV Live Rocks WEEKEND

Mrs Brightside

New member
MTV Live Rocks WEEKEND../images/Emo168.gif

הסופשבוע הקרוב מוקדש להופעות רוק,נשמע טוב לא?
. יום שישי MTV : 13:00 חי - The Killers 13:30 : MTV חי - Wolfmother 14:30 : MTV חי - מיוז 15:00 :MTV חי - Fall Out Boy 15:30 :Korn אנפלאגד יום שבת 12:00 :MTV חי - Fall Out Boy 12:30 :MTV חי - הארקטיק מונקיז 13:30 :MTV חי -מטאליקה 14:00 :MTV חי - קווינס אוף דה סטון אייג` 15:00 :MTV חי - ג`ט 15:30 :MTV חי - הסטרוקס 16:30 :MTV חי - Wolfmother יום ראשון 12:00 : MTV חי - מיוז MTV : 12:30 חי - The Killers 13:30 :MTV חי - הארקטיק מונקיז 14:00 :MTV חי - Fall Out Boy 15:00 :MTV חי - Wolfmother 15:30 :MTV חי -מטאליקה 16:30 :MTV חי -מטאליקה 00:00 :MTV חי

Smelly

New member
סופ"ש שולט!

מיוז, וולף-מאד'ד, ארקטיק מאנקיז, סטרוקס, ג'ט, קילרז בהופה חיה! מה נותר עוד לבקש?!

Smelly

New member
מה-זה ירד לי מהם מאז DC...

פתאום הכל התחיל להשמע לי רפיטטיבי... אני כבר לא מוצא בהם משהו מיוחד... אבל זה אני...

NoWords

New member
זה לגמרי לא רק אתה.

אני גם ככה. וגם לא מעט אנשים שכבר ירד להם מהפפרס לגמרי מהאלבום האחרון שלהם. הם בהחלט ממחזרים את עצמם וכבר לא 'וואו'- ממש לא אפילו... סתם שירים פושרים. איפה הפפרס של פעם:)

ערן1987

New member
DC באמת לא היה משהו

וגם TMB שהיה חביב,אבל מאז הם הוציאו סינגלים מעולים.. את הדיסק האחרון שלהם שמעת?

xtina 4 ever

New member
ממש לא.../images/Emo210.gif

ואיפה בדיוק הייתי אנטי חוץ מההודעה הזאת? ולמה לעזאזל כשאני אומרת שמשו לא בדיוק מעניין אותי- זה לא בסדר, אבל כשאתה נגיד אומר את אותו הדבר- זה בסדר גמור. מותר לך.

NoWords

New member
אוף;[

ארקטיק ממש מעניינים אותי אבל למה לעזאזל שאני אהיה ערה בשבת ב12:30? טוב בעצם יש מצב. מקווה לזכור לפתוח MTV בכלל, אני כבר כמעט ולא רואה.. ומה זה ביום א' מטאליקה אחרי מטאליקה? שתי הופעות שונות אני מקווה
. בכ"א תודה על הלו"ז... מעניין בהחלט.

m i c k e y 15

New member
עלק..ב-3וחצי היום לא היה קורן היה FOB בכלל

ארר ואם הייתי יודעת שפוב יהיו הייתי רואה מההתחלה חח אני חייבת לראות את הסטרוקסססססססס וארקטיקקקק

Smelly

New member
הם דחפו מיקס מוסיקלי אחרי Wolfmother...

ובגלל זה ההופעה של מיוז נדחתה בחצי שעה וגררה דחיות של שאר הסופ"ש, אז ההופעה של קורן בוטלה... וכן, סטורקס מעולה - אם הם משדרים את ההופעה שלהם ב-MTV2 זה הולך להיות טוב...

CapitanSparrow

New member
פול אווט [אוף דה ווינדאו] בוי הם מה זה רוק.

זה בסדר MTV
תמיד אפשר לקחת כדורים. כ"כ מבאס שאין דברים מעניינים.
בע.

Eti No Name

New member
לא אהבתייייייייייי ../images/Emo14.gif

היו שמים ארוסמית', בון ג'ובי, ג'ימי הנדריקס.. אבל הכל חלום

למעלה