זה באמת מחריד ביותר שהיא מעשנת ככה זה יהרוס לה את הבריאות אני מאוד מקווה שהיא תעשה את מה שהיא אמרה, כשהיא תחזור להופיע וזה יהיה עוד חודש ב-4 לספטמבר ב-NFL עם הסינגל החדש שלה היא תפסיק לגמרי לעשן כי היא צריכה להיות בכושר ולהופיע ולשיר ביחד וזה לא יתאפשר לה... ולכן היא תפסיק לעשן, חוץ מזה אני מקווה שהיא מעשנת פעם ב... כמו שהיא אומרת ולא בקביעות אחרת הקול שלה יהרס וגם היא לא תוכל להופיע.. שלא תהרוס לעצמה את החיים!
אז"ש..... היא בעצמה אמרה שהיא מעשנת קופסאות אחת אחרי השניה ביום. היא ממש לא מעשנת פעם ב....חוץ מזה אלו הם חייה...והיא תעשה מה שבא לה. יהרוס או לא יהרוס לה את הקול(בטוח יהרוס
כי זה באמת יהרוס לה את הבריאות ומה שהכי עקרוני פה שזה יהרוס לה את הקריירה והכישרון שלה יהרס, אבל עכשיו היא הולכת לחזור עם אלבום חדש שצפוי להיות ענק וזה מה שחשוב לי...,אחרי הכל היא אמרה שהיא תפסיק לעשן!!!
כמו שאמרו במעריב לנוער/ראש1,לא זוכרת...שאם היו הולכים לפי כל התאריכים לגבי החתונה של ג'ניפר לופז ובן אפלק,הם היו צריכים להיות נשואים 6 פעמים לפחות. אותו הדבר עם הדיסק,לפי כל התאריכים שצצו לו,הוא היה צריך לצאת 10 פעמים....