MTV Europe Music Awards 2005

®NuLy®

New member
MTV Europe Music Awards 2005../images/Emo41.gif

ב-3 לנובמבר יתקיים הטקס ואתם מוזמנים להצביע אמינם מועמד לזמר הכי טוב

®NuLy®

New member
באמת לא משו של מועמדים...

אין אפילו מועמדות אחת למיי כמיכל רומנס!!

Magi¢ Girl

New member
חח הצבעתי ככה:

Best Male- אמינם (משהו כמו 3000 פעם ואני אמשיך...) Best R&B- מריה קארי (נו היו שם חרא מועמדים...) Best New Act- אקון Best Pop- גוון סטאפני Best Song- יור ביוטיפול...
Best Female- מיסי אליוט Best Alternative- סיסטםםם
Best Rock- פו פייטרס Best Group- גורילאז Best Hip Hop- קנייה ווסט Best Album- קולדפליי, X&Y

angela12

New member
מממ...

Best Male- אמינם (משהו כמו 3000 פעם ואני אמשיך...) Best R&B- אלישיה קיז Best New Act- קייזר צ'יפפססס!!!!
Best Pop- רובי וויליאמס
Best Song- Feel Good Inc. Best Female-גוון סטאפני Best Alternative- וויט סטרייפסססס!!!! למה רק בקטגוריה אחת, למה? :'( Best Rock- פו פייטרס Best Group- גורילז Best Hip Hop- סנופ דוג Best Album- יו 2

®NuLy®

New member
הצבעותיי:

Best Album - אמריקן אידיוט (זה באמת האלבות הכי יפה ששמעתי) Best Hip Hop - לא הצבעתי... Best Group - גרין דיי
Best R&B - לא הצבעתי... Best Male - אמינם
Best New Act - ג'יימס בלנט (בושה! איפה מיי כמיכל רומנס) Best Pop - גוון סטפאני (למרות שאני מעדיפה את הגורילז אבל הם וירטואליים
) Best Song - ג'יימנס בלנט - You're Beautiful Best Rock - גרין דיי Best Alternative - סיסטם אוף א דאון!! (מעוליםםםם) Best Female - גוון סטפאני

®NuLy®

New member
הצבעותיי:

Best Album - אמריקן אידיוט (זה באמת האלבות הכי יפה ששמעתי) Best Hip Hop - לא הצבעתי... Best Group - גרין דיי
Best R&B - לא הצבעתי... Best Male - אמינם
Best New Act - ג'יימס בלנט (בושה! איפה מיי כמיכל רומנס) Best Pop - גוון סטפאני (למרות שאני מעדיפה את הגורילז אבל הם וירטואליים
) Best Song - ג'יימנס בלנט - You're Beautiful Best Rock - גרין דיי Best Alternative - סיסטם אוף א דאון!! (מעוליםםםם) Best Female - גוון סטפאני

Magi¢ Girl

New member
וגם לפי ההודעה הראשית...

כאילו בתחילת השרשור, נו... ההודעה שפותחת את השרשור

angela12

New member
נו די,

תצביעו קצת לוויט סטרייפס, כדי שספיר תהיה שמחה? |פרצוףתמים|

®NuLy®

New member
הם מעולים!!

אבל קודם אני רוצה מועמדות של מיי כמיכל רומנס

angela12

New member
אז עכשיו אני יצביע 100000000000

פעם לוויט סטרייפס עד שינשרו לי האצבעות כי מגיע להם! [יותר נכון מגיע לג'ק וויט, מג סתם דופקת ת'קצב..
]

למעלה