MTV.שמעון השכן קיבלתי עכשיו הודעה מאורנג שהשיר שמעון השכן נכנס למקום השמיני במצעד העולמי של MTV
ב בלונד 16 New member 29/9/06 #1 MTV.שמעון השכן קיבלתי עכשיו הודעה מאורנג שהשיר שמעון השכן נכנס למקום השמיני במצעד העולמי של MTV
S Sqaure One New member 29/9/06 #2 נצל"ש- רצה הביתה מישהו יכול להגיד לי מזה השיר הזה קראתי את המילים שלו בשירונט וממש אהבתי אבל אין אותו בדיסק...
נצל"ש- רצה הביתה מישהו יכול להגיד לי מזה השיר הזה קראתי את המילים שלו בשירונט וממש אהבתי אבל אין אותו בדיסק...
D daniel rubin New member 29/9/06 #3 שיר מהאלבום הבא../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif אפשר לשמוע אותו במלואו באחת ההופעות
S Sqaure One New member 29/9/06 #4 אמממ ואם אין לי סבלנות להתאפק לאלבום הבא ואין לי זמן ללכת להופעה יש דרך אחרת לשמוע אותו
ה הילה1211211 New member 29/9/06 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif רק עכשיו גילית שזה רק חלק קטן מהשיר (מישי כבר נתנה קישור לקטע בהודעות הקודמות ולא שמתי )....גם אני מכירה את השיר רק מפה----- כבר מחכה לדיסק הבא--בע"ה (בלי עיין הרע..)
../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif רק עכשיו גילית שזה רק חלק קטן מהשיר (מישי כבר נתנה קישור לקטע בהודעות הקודמות ולא שמתי )....גם אני מכירה את השיר רק מפה----- כבר מחכה לדיסק הבא--בע"ה (בלי עיין הרע..)
R Rachel47 New member 29/9/06 #7 לךךךךךךךך מכאןןןןןןןן../images/Emo15.gif חצוף אחרי מה שאמרת אתמול חחחח אז אני רואה שאחרי שסיפרתי לך את כל הסיפור נרגעת ואתה שוב אוהב את קרנולה השיר רצה הביתה לא נמצא בדיסק אתה מוזמן להגיע להופעה ולשמוע אותו בלייב (אני אפילו מרשה לך לבכות.. ) כפרעלייייך
לךךךךךךךך מכאןןןןןןןן../images/Emo15.gif חצוף אחרי מה שאמרת אתמול חחחח אז אני רואה שאחרי שסיפרתי לך את כל הסיפור נרגעת ואתה שוב אוהב את קרנולה השיר רצה הביתה לא נמצא בדיסק אתה מוזמן להגיע להופעה ולשמוע אותו בלייב (אני אפילו מרשה לך לבכות.. ) כפרעלייייך