MTP Device not recognized בחיבור Sansa e250

saharooli

New member
MTP Device not recognized בחיבור Sansa e250

שלום. רכשתי אתמול את ה- Sandisk sansa e250, גיליתי שכדי לחבר אותו למחשב ולהעביר שירים צריך windows media player 10 ומעלה. ניסיתי את הנגן בכמה מחשבים ולאחר עדכון ל media player11 מ-9 הוא הזדהה. יש לי 2 מחשבים זהים בבית חדשים יחסית. באחד לא היתה בעיה ובשני המכשיר הזה (וגם מכשיר אחר שניסיתי שפועל עם MTP של פיליפס) לא מזדהים, מה שאומר שבמחשב שלי לא מופיע כונן נוסף ובמנהל התקנים מופיע MTP not recognized. ניסיתי לעשות update driver אוטומטי אבל זה לא מצא. ניסיתי להסיר כל גרסה קודמת של media player כולל runtime בהסרה והוספה של תוכניות ואז התקנה מחדש.. אותו הדבר. מישהו מכיר את הנושא? יש פיתרון? תודה מראש.

יאיר B

New member
למה לא להעביר בגרירה דרך ממש UMS?

תגדיר בנגן (תחת SETTINGS) את חיבור ה-USB כ-UMS ואז אמור להופיע כונן שאליו ניתן לגרור שירים. זה עדיין לא אומר שיש תיקיות בנגן! (הוא עובד על בסיס תגיות).

tweeg

New member
חדשים?אולי דריברים של usb?

בעקרון אם זה עובד על מחשב אחד,והחומרה זהה אז זה חייב להיות תוכנה מכיוון שזה לא הווינדוס ולא המדיה פלייר זה מצמצם את האפשרויות לכמעט כלום

saharooli

New member
תגובה

אין דבר כזה דרייברים לUSB. הם מזוהים ע"י המערכת הפעלה. כמובן שניסיתי לעשות לכולם uninstall ב- device manager ואז ריסטרט למחשב ולתת להם להיטען מחדש.... הדבר הקרוב היחידי ל"דרייברים" זה עדכון chipset מה שלא נראה לי הגיוני לעשות כי ב2 המחשבים מותקנים אותה הגרסה שלchipset מהדיסק שהגיע עם הלוח אם (של אינטל אגב 946GZ אם זה עוזר). כמובן זה צריך להיות בעית תוכנה בשביל זה הזכרתי שיש לי מחשב זהה לחלוטין.. אני בטוח שעם מערכת הפעלה נקייה וmedia player מעודכן זה יפעל. אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאני מפרמט את המחשב בגלל שקניתי אמפישלוש חדש
ניסיתי גם אם מישהו מכיר לגבות דרייברים (inf) מהמחשב התקין בעזרת תוכנת drivermax ולטעון במחשב השני אבל לא מצאתי את ההתקן שצריך לגבות - לא קיים התקן MTP אחרי שהוא כבר מזוהה.. רואים במצב תקין את ההתקן מופיע כשם המכשיר (sansa e250) וגיבוי של הinf שלו לא מקנה שום דבר.. עדיין MTP לא מזוהה.. ניסיתי לחפש FIX שמתקן את זה אבל לא מצאתי באף מקום.. התיקון צריך לעשות שינויים בregistry אבל לא נראה לי שזה משהו שאפשר לעשות ידנית...

tweeg

New member
תשובה

לזכרוני למחשבים ישנים יותר יש דריברים לusb חפש אולי שיטת הוודו של az ma,טאגליינס של תמיכה טכנית (שווה ניסיון) לדעתי אתה מגזים טיפה,להגיע לרגסטרי? אולי אתה רוצה לעשות תיקון לווינדוס? סה"כ זה שתי מחשבים באותו בית ובאחד זה עובד,לא אסון כזה גדול למרות שזה מסקרן
נסה לסנכרן מתוכנות אחרות(ווינאמפ,מדיה פלייר) לבודד בין תוכנה כללית למדיה פלייר למיטב ידעתי מבחינת תוכנה מוערבים רק הווינדוס והמדיה פליר,לא מוצא עוד גורמים משפיעים (אולי תוכנות משרדיות שחוסמות usb נגד וירוסים?,אנטי וירוסים? קלוש ביותר)

יאיר B

New member
כשהנגן הזה היה אצלי, לא השתמשתי בממשק

של הMTP, ככה שעבורי לעבוד עם הנגן הזה זה רק UMS...

למעלה