MSSQL EXPRES

nirtheking

New member
MSSQL EXPRES

אני התקנתי את התוכנה והסרתי אותה אבל לא לפי הסדר הנכון ועכשיו אני לא יכול להתקין אותה שוב
איך מתגברים על הבעיה ? תודה

nirtheking

New member
../images/Emo41.gif שאלה נוספת

השאלה הקודמת נפתרה בריסטרט תודה
אני מכין טופס משוב לאתר שיש בו כ-500+ אנשים ביום.(הרבה או לא תחליטו אתם) עכשיו אני מתלבט במה לאגור את הנתונים:
מסד אקסס (אין לי אפשרות למסדים אחרים)
קובץ XML ההתלבטות שלי לגבי זה בגלל כמה סיבות:
אם זה מסד אז מצד אחד אני לא ממש יודע איך לבנות אותו כך שיהיה לו מבנה נכון של נתונים (כי הטופס הזה מכיל שאלות שונות
) אבל מצד אחר מסד זה קובץ מספיק חזק כדי לאגור מס' רב של נתונים
XML - ארגון הנתונים בו יהיה קל אבל אני לא יודע עד כמה חזק קובץ XML יכול להיות (ברגע שיהיו בו הרבה נתונים) אז מה אתם אומרים מה עדיף ? (אני אעבוד עם ASP.NET כן...)

nirtheking

New member
עוד משהו

עוד יתרון שאני חושב עליו לגבי ה-XML זה ההתחברות מרחוק לקובץ. יהיה אפשר לבנות תוכנה שתציג את הנתונים מבלי להיכנס לאינטרנט. אני ממש לא יודע במה לבחור: מסד או XML
תעזרו לי בבקשה
. תודה

זהר פלד

New member
תראה, ניר, XML הוא לא מסד נתונים...

XML בעקרון נועד יותר להעביר מידע בין תוכניות, ולא לשמור מידע. אם אתה צריך עזרה בתכנון הטבלאות, הכי טוב פשוט להתייעץ - יש לך את הפורום כאן, את פורום ASP, את הפורום ב webmaster או את פורום בסיסי נתונים בתפוז (שהוא מאוד מומלץ).

nirtheking

New member
ואם מתחשק לכם לעזור לי

אז כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=193&msgid=39773719 תודה

זה ממש לא נכון...

XML הוא תקן לייצוג תוכן. ניתן להעביר באמצעותו מידע ואף לנהל את המידע בצורה XML-ית טבעית. במקביל להעשרת יכולות ה-XML במסדי הנתונים הטבלאיים, ישנם גם שרתי XML לא מעטים, אשר מספקים יכולות של מסד נתונים עבור התקן. שהרי, אם היישום שלנו מבוסס XML לחלוטין, מה הטעם לשבור ולהרכיב את המידע בכל פעם? שאלות, נאצות ושאר ירקות מחולקים חינם בפורום 415.

זהר פלד

New member
ומבחינת יעילות?

תקן אותי אם אני טועה, אבל כמות מידע של, נאמר, 10000 רשומות ב DB תיצור קובץ XML די גדול, ובמקרה כזה ל DB יש יתרון ברור ביעילות, לא?

../images/Emo41.gifלא רק זה

XML מאפשר ייצוג מידע באופן היררכי וזה היתרון המשמעותי שלו. אמנם יש בנמצא בסיסי נתונים היררכיים אבל לא נעשה בהם כרגע שימוש בסדרי גודל רציניים למיטב ידיעתי. מבחינת יעילות - עבודה עם XML היא מבוססת טקסט במהותה ולכן איטית. בסיסי נתונים רלציוניים כמו SQL-SERVER, Oracle ואפילו אקסס מנוהלים בצורה שונה ויעילה יותר ע"י מבני נתונים שונים כגון עצים וטבלאות ערבול ולכן הם יעילים הרבה יותר (מבחינת מהירות).

תשובות לשניכם

לכן נוצרו שרתי XML, אשר יודעים לספק את הפונקציונליות הרבה והסטנדרטית מסביב לתקן (למשל, גישת XQUERY) ולעשות זאת גם ביעילות רבה. ישנם אתרים והתקנות בהם עושים שימוש בכמויות עצומות של XML-ים. ראוי לציין, שלפחות בחלק מהאתרים הללו נבחנה מנגד האלטרנטיבה ה"קלאסית" של עבודה עם מסד נתונים טבלאי ויצירת XML ב-on the fly. משיקולים של ביצועים, אמינות, זמן הקמה וקלות תחזוקה, נבחרה האופציה הראשונה. במאמר מוסגר, אני רוצה לציין שה"בלבול" שלכם נובע מכך שנדרש שינוי קונספט, על מנת להבין את הטכנולוגיה הזו. שהרי, אם עושה שכל לעשות שימוש ב-XML, מהו הטעם האמיתי לשבור ולהרכיב כל פעם עבור יישום טבלאי? אל תשוו בין מסד נתונים טבלאי לבין קבצי XML. חשבו על מסד נתונים XML-י, שמספק את כל השירותים של database, אבל עבור XML. עם זאת, אני רוצה לסייג ולומר ש-XML לא בא להחליף את המודל והמסדים הטבלאיים. יש מקומות בהם הטבלאות הן הבחירה המועדפת ויש מקומות בהם XML הוא הבחירה הזו. נ.ב. לאיפכא - "עבודה עם XML היא מבוססת טקסט במהותה ולכן איטית". ממש לא נכון. ניתן להגדיר סוגים שונים של נתונים בסכמה וכל שכן בשרת XML (לרבות אינדקסים תואמים וכו').

nirtheking

New member
עוד דבר חשוב

מאוד לקבלת ההחלטה זה שאני צריך לנתח את חלק מהנתונים לגרפים וחלק רק תצוגה ויז'ואלית רגילה (טקסט)

nirtheking

New member
VC#.NET 2005

שני בעיות יש לי עם VC#.NET 2005: 1. התוכנה לא משלימה לי מילים בניגוד ל-VWD 2005 שכן משלים לי קודים. 2. התוכנה לא כובתת לי את השגיאה הזו כאשר אני מריץ את הקוד:
Error 2 The type or namespace name 'Data' does not exist in the namespace 'System' (are you missing an assembly reference?) C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Visual Studio\Projects\Learning\SqlConnectionDemo.cs 2 13​
וזה בעצם הקוד שהיא מצביע עליו:
using System.Data; using System.Data.SqlClient;​
ואם אני מקמפל את הקוד שלי בסביבת DOS (דרך ה-CMD) זה עובד מעולה. אז מה הבעיה ?
תודה ניר

nirtheking

New member
מבקש עוד עזרה עם ה-IDE הזה ../images/Emo13.gif

פתחתי פרוייקט. עכשיו אני יצרתי לי שתי תוכניות (קבצי CS) שבשניהם יש את המתודה הסטטית Main . זו השגיאה שאני מקבל בעבור כל תוכנית:
Program 'C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Temporary Projects\LearnCs\obj\Debug\LearnCs.exe' has more than one entry point defined: 'MDelegateDemo.Main(string[])' C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Visual Studio\Projects\MDelegateDemo.cs​
ויש לי גם אזהרה לגבי אחד הקבצים שה-IDE יצר ביצירת הפרוייקט (Resources.resx) ההאזהרה היא:
The custom tool 'ResXFileCodeGenerator' failed while processing the file 'Properties\Resources.resx'.​
מה אני צריך לעשות ?

gilad g

New member
בקשר לשגיאה הראשונה,

כל מה שאתה צריך לעשות זה לקרוא אותה. התשובה נמצאת בגוף השגיאה.

nirtheking

New member
יש לי רק מתודת Main אחת בכל תוכנית

שאם אני מקמפל אותם בדרך רגילה דרך סביבת DOS (ב-CMD) לא נוצרת לי בעיה מיוחדת. אבל שאני מנסה לקמפל אותה דרך ה-VC# 2005 זה מעלה לי את השגיאה הזו.

itaym02

New member
כל הפרוייקט נחשב יחידה אחת

תנסה להוריד מיין אחד ותראה מה יקרה

למעלה