MSSQL בעיה במסד נתונים
כל כמה זמן 'נופל' השרת של הנתונים. ברגע שמנסים להכניס נתון לנתונים מקבלים את הודעת השגיאה:
כל כמה זמן 'נופל' השרת של הנתונים. ברגע שמנסים להכניס נתון לנתונים מקבלים את הודעת השגיאה:
Msg 1105, Level 17, State 2, Line 1 Could not allocate space for object 'TblCandidates' in database 'XXXXX' because the 'PRIMARY' filegroup is full.
לפי הבנתי זה אומר שהמסד מלא בנתונים. הנתונים צריכים להיות שמורים בזמן הפעולה לחישובים, אבל יום למחרת אין כל צורך בנתונים. העניין הוא שבכל מקרה נשמר קובץ הלוג היות שהוא מוגדר על FULL, ובשרת לא הסכימו להוריד את אפשרות שמירת המידע לSIMPLE. הפתרון שעובד הוא מחיקת הטבלה. ויצירת חדשה תחתיה. מה ניתן לעשות במקרה כזה? איך אפשר לדעת במסד נתונים מה הפעולה הכבדה ש'לוקחת' הרבה מקום מהשרת. מה הייתם עושים במקרה כזה. אני יכולה ויודעת לפתור את הבעיה נקודתית, אבל אני רוצה לשפר את הביצועים העתידיים, שלא כל 'חודש' יפול השרת ויצטרכו לפתור. האם יש אפשרות בשאילתא של הכנסת הנתונים, להגדיר משהו על מנת שלא יישמר בלוג. מצרפת כאן כמה תוצאות של הנתונים בשרת, אולי תוכלו למקד אותי בפתרון הבעיה. המון תודה! וסליחה על צרור השאלות