msnbc 15 w

• פותח הנושא m8m8
  • פורסם בתאריך

m8m8

New member
msnbc 15 w

הערות MSNBC 11671 H SR 1627, FEC 1/2 המקלט לא מעחה את הערוץ רק המקלט SCOPUS עובד בי

יש לי הצעה מקורית בשבילך : תקים אתר

גדול שיעלה לך הרבה כסף לתחזק ,תכתוב בו את כל מה שאתה יודע ותעדכן אותו מדי יממה . בינתיים, את כל הידע שלך למדת מן הסתם ממאגרי מידע שונים שעבור השימוש בהם לא שילמת מעולם פרוטה , אתרים שאספו ואוספים מדי יום מידע חיוני עבור כולנו מידע , כמו לינגסאט.קום . אז אל תהיה כזה חכם...מקורי כל כך. ודרך אגב , התדר הוא 11631 H ולא מה שכתוב בהודעה.

תגובה

1- אני לא רשמתי את התדר. 2-אני נותן מידע שאותו לא תמיד ניתן לדעת דרך הלינגסאט לדוגמא ב28.2E רשום בלינגסאט על ערוץ הנקרא קלסיק טיוי ואין לו קישור אינטרנט אז בזכות זה שאני אומר מה יש בו רק אז האחרים מבינים ויודעים באיזה ערוץ מדובר -אז היו כאלה שחשבו שמדובר בערוץ סדרות אבל לאחר שהבהרתי להם שמדובר בערוץ סרטים ושברובם יש צבע ויש בערוץ גם מערבונים שרובם בצבע אז הבינו במה מדובר ושוב אני מדגיש אינטרנט הוא כלי עזר ולפעמים יש בו טעויות כולל האתר לינגסאט לדוגמה במקרה של היום שהם אמרו שהMSNBC הוא ערוץ קבוע אבל המקלט לויין שלי לא רשם בערוץ את שמו ומזה הסקתי שמדובר בפיד ולא כמו שרשום בלינגסאט שזה שידור קבוע וכל הבעיה בפיד זה שהוא יכול להעלם בדיוק כמו בלומברג ארהב וCNN ארהב. 3-לפעמים אני רושם הודעה ונזכר כתוצאה מדבר לא צפוי כגון ערוץ שירד או לחכות הרבה זמן לקבלת השירות עד שמתבררים שינוים אז במקרה זה כדאי לא להחשב לשקרן חלה עלי החובה להעיר הערות בשירשור שרמתי בו.שלא יאמינו לו לשווא. זו היא עמדתי.ואני לא מוצא בה פגם אתי או לגיטימי.

לכל אלו שאין להם מנוע ולא קולטים

את הלויין 15W -הערוץ MSNBNC גם משדר בשיטת NTSC והמקלט שלי מזהה את הערוץ בשם ATE TEST.

BlackAdder1976

New member
פשששש....עלי כל הכבוד.... ../images/Emo13.gif

איזה משחק מילים....פששש.....יפה !!!
אתה כ"כ חכם ומקורי !!!

למעלה