MSN Messenger Service

itaf10

New member
MSN Messenger Service

שלום רב, בכל פעם שאני נכנסת ל-Outlook Express עולה לי אוטומטית התוכנה הנ``ל ומתיישבת על ה-סיסטריי.(עדיין לא הפעלתי אותה) בהגדות הדואר אין סימון על עליה האוטומטית ובכל זאת היא עולה בכל פעם שאני פותחת את הדואר, ונאלצת לסגור אותה בלחצן הימני ליציאה. ברצוני לציין שהיא אינה עולה עם עלית המחשב רק בפתיחת האאוטלוק אקספרס. כיצד ניתן להגדיר שלא תעלה גם באאוטלוק אקספרס. (קיים לי עוד אייקון בסרגל העליון, ואותו אני רוצה להשאיר למקרה שאחליט להפעיל את התוכנה. בתודה מראש איטה

duke4you

New member
נדמה לי ש...

התוכנה ``מתלבשת`` על outlook express ומופעלת אוטומטית יחד איתה, שאלה טובה. אני אנסה לבדוק אם זה אפשרי... אבל אם זה ממש מפריע, תמיד אפשר להסיר :)

itaf10

New member
אינני מעונינת להסיר את התוכנה MSN

היי דיוק, האאוטלוק שלי הוא בעברית. בכלים, אפשרויות, כללי, קיים סעיף ``התחבר באופן אוטומטי MSN Messenger Service`` סעיף זה לא מסומן אצלי - כלומר הוא לא היה צריך לעלות בהתחברות אך בכל זאת הוא עולה אוטומטית אל אף שלא מסומן... אינני מעונינת לבטל את התוכנה MSN . מה שמפריע לי שהוא מתיישב על סרגל היישומים (כלא מחובר) וזה דומני מכביד על פעולת המחשב. מה שהייתי מעונינת שהוא ימצא בסטנד ביי ולזה יש לי את האייקון על הסרגל העליון במידת הצורך.(ליד המדפסת, הוורד וכו..) כמובן כל זה במידת האפשר. בתודה איטה

duke4you

New member
שאלה טובה

אכן בכל פעם שפותחים את הoutlook express הmessenger נפתח באופן אוטומטי. מוזר. לגבי הסעיף ``התחבר באופן אוטומטי`` - הכוונה שה messenger יעלה ויתחבר לשירות באופן אוטומטי, אם סעיף זה לא מסומן אצלך אז התוכנה עדיין תעלה ותתישב ליד השעון, אבל לא תתחבר לשירות (כלומר offline). אולי לאייל יש חברים במיקרוסופט שיוכלו לפתור את התעלומה. קוז`אק והולמס לא הצליחו... :)

סמיי

New member
לפי דעתי......

יש להסירה מתפריט ה- MSCONFIG. את יכולה להיכנס אליו מהתחל - הפעלה ואז להקיש את הפקודה הנ``ל - לבחור את החוצץ האחרון ולזהות בקלות את התוכנה. כמו כן יש להפעיל את התוכנה - לפני או אחרי - כלים - אפשרויות - העדפות ולהסיר את הסימון מ- ``אפשר לתוכנית לפעול ברקע`` ומעליו ``הפעל תוכנית בהפעלת הווינדוס``. מקווה שעזרתי בהצלחה סמי

itaf10

New member
הנסיון הצליח :)

היי סמי הורדתי את הסימון בהעדפות שלא יעלה ברקע , ואכן הצליח. תודה על העזרה. איטה

duke4you

New member
טוב שיש חברים

האמת שניסיתי להוריד את הסימון אבל זה לא עזר לי. עכשיו אני מבין למה!! --> לא ביצעתי איתחול למערכת ולכן ההגדרות לא נכנסו לתוקף. איזה מעופ%$ אני. סמי -> אתה אחלה.

למעלה