MSN Messenger Service 3.6

איטה

New member
MSN Messenger Service 3.6

שלום רב, כיצד ניתן להסיר את התוכנה מסרגל התחתון (ליד השעון) שלא תעלה אוטומטית עם פתיחת האינטרנט? אלא רק בהוראה שלי. קיים אייקון נוסף בסרגל העליון. בתודה איטה

duke4you

New member
תשובה

מס` דרכים, נתחיל מהאפשרות הקלה אל הכבדה: 1. תכנסי לתוכנה עצמה ותשני את הקונפיגורציה, כלומר הסירי את הוי על הפעלה אוטומטית. אם זה לא עזר: 2. לחצי על ``התחל`` - ``הפעלה`` - רישמי msconfig. תיגשי אל הטאב ``הפעלה`` ושם תראי את כל התוכניות שמוגדרות לעלות עם איתחול המחשב. נא הסירי את את הוי מעל התוכנה, תאשרי ותאתחלי את המחשב מחדש. תתחדשי וחג שמח...

itaf10

New member
תוכנת AGSatellite )Audiogalexy)

שלום רב, לגבי התוכנה הזו השיטה לא עובדת בשוב דרך. ניסיתי התחל הפעלה. רשימת התוכניות שעולות אוטומטית נעלמה. ניסיתי לאתר ולחפש את התוכנה רושמים לי ERROR ושולחים אותי לסיסטם טריי. הבעיה בתוכנה הזו שברגע שאני מתנתקת היא מחייגת אוטומטית. אני לא מצליחה להסיר את ההפעלה האוטומטית . מה עושים? בתודה מראש איטה

duke4you

New member
אם אני מבין נכון אז...

אם אני מבין נכון אז...לגבי messenger זה עבד וכעת יש תוכנה חדשה שמפריע לך. עכשיו מה השאלה: האם התוכנה החדשה עולה עם אתחול המחשב או שהתוכנה מחייגת באופן אוטומטי לאינטרנט ברגע שאת מתנתקת. או שניהם יחד. אגב לשתי הבעיות יש פתרונות. מחכה לתשובה. ביי.

duke4you

New member
ועוד דבר קטן

סליחה על האיחור בתשובה... פשוט חשבתי שהכל בסדר. מצטער.

itaf10

New member
תודה על תשומת הלב :cool:

היי, לגבי התוכנה החדשה aodiogalaxy היא עולה עם אתחול המחשב ומתיישבת על הסיסטם טריי. בנוסף קיים אייקון על שולחן העבודה שמפנה אותי את האייקון שבטריי. ברצוני לשנות שהוא יפתח בהוראה שלי ומשולחן העבודה בלבד... לגבי החייגן האוטומטי , שיניתי ששום תוכנה לא תפתח לעולם.... בזה אני מבטיחה שבעתיד שום תוכנה לא תפתח מעצמה . בתודה איטה (אגב, הוספתי אותך לרשימת החברים שלי ב-MSN Messenger כמובן אם אין לך התנגדות).

duke4you

New member
תשובה

קודם כל מה נשמע? דבר שני עדיף שתפתחי הודעה חדשה כדי שלא נצטרך לחזור הרבה דפים אחורה. לגבי התוכנה audio galaxy אפשר למנוע ממנה לעלות עם אתחול המחשב. בואי נתחיל מדרך הפשוטה עד הדרך המסובכת: 1. כנסי ל - התחל - תוכניות - הפעלה. אם התוכנה נמצאת שם, מחקי אותה. אם התוכנה לא נמצאת שם, נעבור ל2. 2. כנסי להתחל - הפעלה - רשמי msconfig. גשי לכרטיסיית הפעלה וחפשי את התוכנה, כדי להסיר את הוי מעליה. אם התוכנה גם לא שם, נעבור למס` 3. 3. כנסי להתחל - הפעלה - regedit. כנסי ל hkey local machine - sofware - microsoft - windows - current version - run. כעת חפשי את התוכנה שם, אם מצאת מחקי אותה ע``י מקש ימני. לגבי messenger אני אשמח להיות ברשימת החברים, אבל אם את שואלת אותי אני מעדיף icq (הרגלים ישנים).

למעלה