MSI - יתרון חשוב: כסוף !

GAMESP

New member
MSI - יתרון חשוב: כסוף !

חשבתי שאחרי אין ספור ירדיות בנושא הם ישנו את המודעה המפגרת שלהם, עברתי על המודעה שלהם שתתפרסם מחר והופתעתי לגלות שמרבית ההערות המפגרות לא קיימות רק על מחשב MSI נרשם: יתרון: כסוף! ככה זה שאין לך לכתוב יתרונות אחרים ואני חושב שעכשיו הבתי גם את הקטע למה כל כך חשוב הצבע ממילא המחשב הזה הולך להפוך למגש לעציצים לא ? אז זה הצבע זה באמת מה שחושב בו ! ואיך לא: מצד אחד הם מפרסמים: יצרון חשוב 2 גיגה זיכרון מצד שני - שידרוג לזיכרון 2 גיגה רק 20 שקל בקיצור המודעות שלהם לא מריחות אמינות גבוהה וגם לא הרבה תחכום הם כנראה פונים לאנשים שלא מבינים בחיים שלהם אותם זה יקנה

מושו 21

New member
לי המודעות האלה נראות כמו מודעות של איזה

בוטקה בשוק שמפרסם שהוא מוכר אורז ב-7 שקל. מכוונים לקהל הלקוחות שמחפש מחיר זול ודברים אטרקטיביים (וכן - אלה הם הישראלים) זה דומה להערות באתר שלהם (שיאיר העלה אחת מהן השבוע) של מחשב עם זכרון 1 ג'יגה - במקום אחד כתוב מקבלים מתנה תוספת ג'יגה אחד לזכרון הפנימי, 10 שורות אחרי - בתוספת 60 שקלים.. אבל מה נגיד - אין להם מתחרים למחירים של כוננים קשיחים חיצוניים וכרטיסי זכרון (באזור 20%-50% פחות מרוב המקומות שמוכרים את אותם דגמים)

יאיר B

New member
כמה מילים על דיסקים חיצוניים:

לפני שבועיים קניתי לעצמי דיסק חיצוני של WD120GB ושילמתי ב-KSP סך 310 ש"ח. הדיסק הגיע באריזה סגורה (כמעט נחתכתי בניסיון להוציא אותו משם) מהמפעל. הדיסק עובד הייטב. על האריזה נרשם שנתיים אחריות. השבוע חברה קנתה דיסק דומה (WD אבל של 160GB) באופיס דיפו. שלמה כמעט 500 ש"ח (היה מבצע בלי מע"מ). אבל הדיסק שהיא קיבלה היה שונה חיצונית מזה שאני קיבלתי, האריזה הפלסטית הייתה דומה אבל הקרטון שעליה היה שונה. כמו כן דיסק זה קיבל 3 שנים אחריות (כך רשום על הקרטון). נכנסתי לאתר WD וגיליתי שהדיסק מאופיס דיפו הוא זה שמפורסם שם (מבחינת הצורה הפיזית והכיתוב על הקרטון החיצוני). אז מה אני קניתי? יש איזו סיבה למחירים הזולים?

kobi 23

New member
חחחחחה

כבר צחקתי על נושא זה עם הצבע , אבל תמיד נחמד להזכיר את השכונה הזו. ואל תשכח ,"צבע כסוף ,לא שחור !!!"

kobi 23

New member
לגבי MSI

אני חייב לציין שבעבר היו לי דעות קדומות על המחשבים שלהם , ולאחר שלמדתי קצת את הנושא למדתי שהשד לא נורא כ"כ ,הוא לא משהו אבל גם לא גרוע כפי שמציניים אותו , מה שגרוע זה השירות שמקבלים עליו בארץ , ואני לא ארחיב בנושא זה. בנוסף למדתי גם מיאיר שחלק ממחשבי LG מיוצרים ע"י MSI ויש דגמים שהם ממש זהים למעט הלוגו שעל גבם.

מושו 21

New member
אני עם הMSI שלי כבר כמעט שנתיים

(וזה מחשב שדלוק כמעט כל יום 24 שעות) ובינתיים בלי תקלות חומרה. לא מקלדת לא פיקסלים שרופים ולא כלום.

מושו 21

New member
לא מובן באמת שלא מובן

לא יודע מאיפה הם מביאים את הדיסקים החיצוניים האלה אבל זה די חשוד לראות שהאחריות שאייבורי לדוגמא נותנים עליהם זה במעבדות אייבורי. (יש תאימות בין המחירים של כלל הדיסקים הקשיחים גם הפספורט וגם המייבוק בKSP ובאייבורי - גם באחריות שנתיים בשניהם) מוזר ביותר - נראה לי כדאי לשאול אותם (KSP) מי נותן האחריות (יבואן WD בארץ??) - שלא יהיו בעיות אם יקרה לכונן משהו.

Y. Welis

New member
הדגם שנמכר ב-KSP נקרא פספורט

משום מה אצלם כל הסידרה הזו נחשבת רק לשנתיים אחריות, למרות שכל הדיסקים (גם חיצוניים עם חשמל) מקבלים 3 שנים. אולי משהו בתנאי הייבוא שלהם. אני אשאל בביקור הבא שלי שם. מה שכן, על כל הדיסקים של סיגייט, כולל החיצוניים המקבילים (FreeAgent Go) יש אצלם אחריות של 5 שנים. אני גם עומד לקנות דיסק כזה ונראה לי שאנסה את סיגייט (יש לי נסיון מצויין איתם בדיסקים של נייחים - מהירים מאוד, וכמעט שלא מתחממים לעומת WD.

למעלה